ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 26 Gener 2014 18:58

El Llagostera recupera el liderat

El Llagostera ha recuperat el lideratge de segona B després de guanyar aquest migdia ( 2-1) el Prat. La d’aquest diumenge ha estat la primera victòria del 2014. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Dissabte, 25 Gener 2014 18:52

Ha mort Josep Turon Deulofeu

Ha mort Josep Turon Deulofeu, de 85 anys, casat amb Núria Llagostera Prunell. La cerimònia religiosa serà el dilluns dia 27 de gener a les 16h a la Parròquia de Llagostera.

Dijous, 23 Gener 2014 11:01

Ha mort Pedro Galan Barrera

Ha mort Pedro Galan Barrera, de 78 anys, la cerimònia civil serà el divendres dia 24 de gener a les 10h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

El programa El Media Ambient de TV3 d’aquest dimecres ha estat dedicat al Projecte Carbó de l'Ardenya i les Gavarres promogut per la cooperativa llagosterenca Idària. Podeu veure el vídeo des d’aquí.

El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera participarà al Campionat de Catalunya a Lleida el proper 1 de febrer. Per tal d'animar les patinadores el club ha organitzat un bus. L'entrada i el bus tenen un preu de 25 €. Cal pagar-ho a en Quim del pavelló abans del 25 de gener.

Les autores del conte “Un coet massa estret” del recull “Plou...però quin sol”, que recentment ha publicat l’Ajuntament de Llagostera sota el projecte Illustrarium participaran el proper dimarts 28 de gener a l’hora del conte de la Biblioteca Julià Cutiller. L’explicació anirà a càrrec de Cristina Garcia i Montse Mayol a les 17:30 h.

L’equip Llagostera Solidària, que l’any passat va participar al Trail Walker, va lliurar ahir la samarreta a l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria. L’acte va tenir lloc a l’Ajuntament on també va assistir-hi l’equip Els nens de la Creu Roja Llagostera-Cassà, que enguany participen a la cursa solidària juntament amb Llagostera Solidària. L’alcalde i el regidor de Cultura Josep Aliu van mostrar el suport de l’Ajuntament a ambdós equips.

El grup llagosterenc Sotrac participa a l’Engresca’t, el concurs de grups i DJ emergents que organitza l’Associació Cultural Telecogresca. La primera fase de les votacions s’han obert aquest diumenge 19 de gener. Per votar cal accedir a la pàgina web dels organitzadors mitjançant el vostre perfil de Facebook. Aquí l’enllaç directe. Cada dia es pot votar. Des de elpollTV.cat us desitgem molta sort! 

Les patinadores del grup xou petit del Club Patinatge Llagostera s’ha classificat terceres al campionat provincial celebrat aquest dissabte al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. Prop de 3.500 persones van assistir al campionat territorial de grups xou on hi van participar un total de vint grups que competien en quatre categories. En grups quartets, el campió va ser el CPA Porqueres, en grups Juvenils el CPA Girona, en grups petits el PA Blanes FP i en grups grans el CPA Olot. Amb aquest tercer lloc, el Grup de Xou del C.P.Llagostera es classifica per anar al campionat de Catalunya que es celebrarà a Lleida els dies 1 i 2 de febrer.

Dilluns, 20 Gener 2014 17:46

La meva dona és el lampista

Si tens ganes de riure no et perdis “La meva dona és el lampista”, una comèdia d’embolics dirigida per Francesc Pujadas i interpretada per 7 actors i actrius locals. L’obra està prevista pel proper dissabte 25 de gener a les 22 hores i pel diumenge 2 de febrer a les 18 h al Teatre del Casal. Les entrades poden comprar-se al preu de 7 euros (socis, menors de 12 anys i jubilats 5 €) a la Llibreria Sureda i a Comercial Casals.