ELPOLLTV

Dil01032021

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Llagostera ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la Rural Pool Party on han actuat diversos artistes del panorama musical electrònic internacional, entre ells Kornél Kovács (SWE), Barnt (DE), MLiR (SWE), Nølah (Live), Krasi Zent b2b White Soxx (Solar Sounds) i Iro Aka.

Han estat dotze hores de diversió per als amants de la música electrònica envoltats de natura a la masia Can Gascons.

Dimarts, 25 Juny 2019 07:10

Nova edició de la Festa de Segar

Els camps de conreu de la zona del local polivalent acolliran el proper 29 de juny una nova edició de la Festa del Segar organitzada pel col·lectiu de Segadors i Segadores de Llagostera. Les activitats començaran a partir de les 5 de la tarda amb una demostració de modalitats de segar, i seguirà amb havaneres i un sopar popular. Els tiquets pel sopar poden comprar-se a la Llibreria Sureda i a Cal Degollat fins al 27 de juny.
Aquesta vegada el temps ha respectat l’organització de la segona edició del Festival Espurnes. Durant més de 13 hores el Parc de l’Estació s’ha convertit en l’escenari d’una vintena d'espectacles amb circ, màgia, tallers, activitats infantils i, sobretot, molta música. Una oferta extensa que confirma la voluntat del festival d'esdevenir un aparador on el públic pugui descobrir alguns dels projectes musicals i artístics més interessants, atrevits i sorprenents del moment.
Dissabte, 22 Juny 2019 09:54

Cal Negre celebra 5 anys

Aquest divendres Cal Negre ha celebrat el seu cinquè aniversari.

La Comissió de Festes ha lliurat a Càritas Llagostera i Somriures de Madina Jambo la quantitat de 7.034,12 € corresponents al benefici de la barra solidària de la Festa Major de Llagostera.

Aquesta quantitat s’ha repartit a parts iguals entre ambdues entitats benèfiques. Pilar Sancho, en representació de Càritas, i Maria Pla i Roberto Ortíz en representació de Somriures de Madina Jambo han agraït la col·laboració de tota de la gent que ho ha fet possible.

Els alumnes de l’Escola de Belles Arts Pere Mayol de Llagostera, han celebrat el final de curs pintant sobre l’asfalt del Passeig Pompeu Fabra. L’activitat s’emmarca dins del projecte A-Taca nascut de la mà de diferents artistes amb la voluntat d’unir els ajuntaments de Cassà, Celrà i Llagostera mitjançant els seus espais joves i les seves escoles d’art, amb l’objectiu de donar color als carrers a través d’accions educatives d’art urbà, tutoritzades pels professors de les escoles d’Art i dinamitzadors dels locals joves.

L’empresa Piscines Sant Feliu ha inaugurat la seva nova botiga a Llagostera, situada al número 18 del carrer Mestral del polígon industrial.

Piscines Sant Feliu, és una de les principals empreses gironines especialitzada en el disseny i construcció de piscines, manteniment i tractament d’aigües i venda de productes i accessoris per a tot tipus de piscines, privades i públiques, així com d’spas, hidromassatges i saunes.

Amb més de 150 metres quadrats de botiga, Piscines Sant Feliu ha traslladat també a Llagostera les seves oficines i magatzem ocupant una superfície total de 1.300 metres quadrats.

Actualment Piscines Sant Feliu dóna feina a 50 persones amb una plantilla estable de 35 treballadors. L’any 2018 va tancar la facturació en 2,9 milions d’euros i espera tancar el 2019 amb un increment del 20%.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la cinquena edició del Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. El Rally ha transcorregut per diversos trams de les comarques gironines, entre ells Santa Pellaia i Romanyà de la Selva. Un any més a la zona esportiva de Llagostera s’hi ha instal·lat el punt d'assistència i reagrupament de tots els participants.

Per a més informació sobre els participants i les classificacions podeu consultar el web www.peuabaix.com

Toni Navarro és el nou alcalde de Llagostera. Amb 7 vots, els d’ERC i la CUP- Alternativa per Llagostera, Navarro ha promès el càrrec aquest dissabte davant d’una Sala de Plens, plena de gom a gom. En el seu discurs d’investidura Navarro ha fet emocionar al fins ara alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, amb unes paraules d’agraïment. Tots els regidors, menys Àlex Maqueda del PSC, han promès el càrrec amb lleialtat al Rei i a la Constitució Espanyola per imperatiu legal.

En el seu discurs d’investidura, Toni Navarro ha manifestat que “som un govern de canvi en el lideratge, però de canvi tranquil, no de trencament. Per això continuarem molts dels projectes iniciats per l’equip sortint, i volem aprofitar totes les potencialitats dels grups que hi ha representats a l’ajuntament. Hi haurà ocasió de dialogar en aquest sentit”. Així mateix Navarro, ha explicat que “som un govern de consens, que suma dos grups polítics amb una sola obsessió comuna: la voluntat de servei a Llagostera”, i que de “de la mateixa manera que convidem els grups de l’oposició a ser partícips de la nova etapa, exercint el paper de control i col·laboració que els correspon, demanem també a les entitats, i a la ciutadania en general que ens ajudin a fer el camí junts”.

La composició del nou ajuntament de Llagostera està format per Junts per Llagostera, amb 5 regidors, ERC amb 4 regidors, CUP-Alternativa per Llagostera amb 3 i el PSC amb 1 regidor. L’equip de govern estarà format pels regidors d’ERC i els de la CUP-Alternativa per Llagostera, deixant així a l’oposició el grup de Junts per Llagostera i el PSC. Els 13 càrrecs electes són Pilar Aliu, Robert Montiel, Marc Peyrecave, Veronica Sancho i Irene Miquel de Junts per Llagostera, Toni Navarro, Sílvia Fa, Eduard Díaz i Glòria Malagon d’ERC, Enric Ramionet, David Parron i Anna Viñas de la CUP –Alternativa per Llagostera, i Àlex Maqueda del PSC.

El ple ha finalitzat amb el Cant de Els Segadors.


Llagostera acull aquest dissabte la V edició del Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. El Rally transcorrerà per diversos trams de les comarques gironines, entre ells Santa Pellaia i Romanyà de la Selva.

A la zona esportiva de Llagostera hi haurà instal·lat el punt d'assistència i reagurpament de tots els participants, d' 11:45 a 12: 30 h.

Per a més informació podeu consultar el web www.peuabaix.com

FACEBOOK