ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimarts, 29 Gener 2013 07:30

El Butlletí a la venda

Aquesta setmana s’ha posat a la venda un nou exemplar de la revista local El Butlletí.  En aquest número 21 hi ha un recull de fotografies de Nadal, una entrevista a la llagosterenca Alba Barceló que viu a Filipines, un ampli reportatge a Pepe Fernández i les bases de concurs de fotos per la propera portada del Butlletí a més de les seccions habituals.

Diumenge, 27 Gener 2013 21:22

Inscripcions als cursos de català

Aquest dilluns 28 de gener, el Servei Comarcal de Català del Gironès inicia les inscripcions per als cursos de català del període febrer - juny 2013. Les inscripcions es poden fer els dies 28 i 30 de gener, de 16.30 a 19.30 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller. Els nous cursos començaran el dia 19 de febrer i tenen una durada de 45 h. Val a dir que també hi ha l’opció de fer cursos a distància, de nivells Intermedi i Suficiència, a través de la plataforma virtual Parla.cat. El dia 1 de febrer, a les 12 h del migdia, està prevista una sessió presencial a la seu del Consell Comarcal del Gironès, per tal que tothom qui ho vulgui pugui venir i conèixer com funciona aquest sistema d'ensenyament. Per assistir a la sessió, cal omplir el formulari que trobareu aquí.  

Dissabte, 26 Gener 2013 19:07

Tarda d’empats

El primer equip del Llagostera ha empatat a 1 aquest dissabte al Municipal davant del Prat i el Llagostera B ho ha fet al camp del Vidreres (4-4).  Ambdos equips sumen així un punt cadascun a les seves respectives categories.

Dissabte, 26 Gener 2013 13:45

Escenaris 2013

El Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona i setze ajuntaments del Gironès, entre ells Llagostera, participen a la 9a Edició d’Escenaris 2013 que enguany es celebra del 20 de gener al 30 de juny amb una oferta que compta amb 58 espectacles on s'espera superar els 8.000 espectadors. Els 16 ajuntaments del Gironès que hi participen juntament amb llagostera són: Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Madremanya, Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix. 
La consellera comarcal de l’àrea de Cultura del Consell, Roser Estañol, ha explicat que “en aquesta 9a edició, s'han incorporat els municipis d'Aiguaviva i Cervià de Ter". Estañol també ha subratllat que "l'objectiu d'Escenaris és mancomunar esforços entre ajuntaments per optimitzar recursos i apostar per fer arribar el teatre de qualitat als pobles a preus assequibles". 

 

El Llagostera rep aquest dissabte a les 16 El Prat, amb el record del duel de la Copa del Rei encara ben present entre els aficionats. Després del triomf a Yecla, els homes d'Oriol Alsina volen encadenar dues victòries segudies que els permeti seguir sumant punts a la lliga. Aquesta setmana no hi ha cap jugador sancionat, però si dos lesionats. Aumatell, a l'espera de la seva intervenció i Aimar, que continua sense fer net en le seves molèsties al pubis. El darrer fitxatge, Eloy Gila, procedent del Nàstic està en condicions de debutar si Alsina ho considera oportú.

Més informació a uellagostera.com 

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, previst pel proper dimecres 30 de gener, aprovarà unànimement una moció d’adhesió a la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya. El text de la moció contempla també “facilitar a la ciutadania de Llagostera la possibilitat d’adherir-se i donar suport a la declaració” . En aquest sentit l’Ajuntament habilitarà un formulari on-line des del web oficial www.llagostera.cat on prèvia validació per DNI, tots els majors de 16 anys censats al municipi que ho desitgin podran adherir-se a la moció. El formulari estarà operatiu l’endemà de l’aprovació de la moció per part de tots els grups que forman part del plenari. Des de l'Ajuntament també s'ha informat que es posarà a disposició de les entitats locals un model d’adhesió a l’esmentada moció. La moció ha estat consensuada amb l’equip de Govern (CiU) i els dos grups a l’opció (ERC i AxLL).

Dijous, 24 Gener 2013 23:43

Defuncions

Gràcies a un acord de col·laboració amb l'empresa Aufuce, concessionària de la gestió integral del servei públic del cementiri municipal, informem puntualment de les defuncions al municipi. Disposem d'un servei d'esqueles online i de codis QR per a làpides. 

La mala noticia s'ha confirmat i Dani Planagumà no tornarà a vestir la samarreta de la Unió Esportiva Llagostera durant la present temporada. El punta osonenc, que a Yecla va estar a punt de tornar a jugar amb l'equip, haurà de passar finalment pel quiròfan i estarà aproximadament vuit mesos de baixa. Així ho ha confirmat el Club amb un comunicat publicat al web oficial. 

Per cobrir l'absència de Planagumà, la Unió Esportiva Llagostera ha arribat a un acord amb Eloy Gila fins el proper 30 de juny, després que el davanter hagi desvinculat del seu anterior club, el Gimnàstic de Tarragona.

Dijous, 24 Gener 2013 23:03

Cada divendres la meteo amb en Rafa

El nostre home del temps, Rafa Balaguer, ens oferirà cada divendres la previsió meteorològica. Podeu enviar les vostres fotografies a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 24 Gener 2013 22:35

Quin Cacau!

Quin Cacau! És una comèdia d’embolics inspirada en les relacions amoroses del passat i del present. Una peça teatral escrita pel jove autor llagosterenc Francesc Pujadas Jr. i interpretada per actors locals sota la direcció de Francesc Pujadas i Francesc Pujadas Jr. S'han programat dues representacions al Teatre del Casal. La primera, diumenge 27 de gener a les 18 hores i la segona el dissabte 2 de febrer a les 22 h. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Llibreria Sureda i Comercial Casals.