ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

L’Associació Astronòmica de Girona obrirà al públic avui l'Observatori Can Roig, situat al Centre Cultural de Llagostera, per poder seguir en directe l’observació de l'eclipsi parcial de sol previst per avui. El president de l’Associació Astronòmica de Girona, el llagosterenc Rafa Balaguer, ha explicat que “a Llagostera l'eclipsi parcial començarà a les 13:32:30 i que el màxim de l'eclipsi es produirà a les 13:50:19, amb una magnitud del 2,055% i un 0,353% d'enfosquiment del Sol; i acabarà a les 14:08:13". L’observació, gratuïta i oberta a tothom, amb telescopis equipats amb filtres començarà a les 12 del migdia fins a les 15:00 h. Balaguer ha recordat que “no es pot observar el sol sense filtres específics”. Més informació sobre l’esdeveniment a www.astrogirona.com

Un any més els veïns del carrer Ricard Casademont han celebrat la Festa de Halloween. Petits, joves i grans s’han disfressat amb màscares i vestimentes terrorífiques amb motiu d’aquesta festivitat heretada de les celebracions d'origen celta, que s'ha estès ràpidament arreu del món. Un centenar de persones, entre veïns, amics i familiars hi han participat.
Dijous, 31 Octubre 2013 08:30

El Butlletí de Llagostera ja és al carrer

El Butlletí de Llagostera ja és a la venda. D'aquest número 24 en destaca el recull fotogràfic de la Fira del Batre i del Bolet i de la Diada de Catalunya amb els llagosterencs a la Via Catalana. El reportatge està dedicat al projecte de Carbó d'Ardenya i Gavarres i les entrevistes a Nabil M'Rabet a l'apartat d'El Racó dels Artistes i a Roger Bahí el llagosterenc que actualment viu al Canadà. Cal destacar també la recuperació de la secció de rutes, sota el títol de l'Escapa't! .

El Llagostera segueix imparable a casa després de guanyar per 3 a 1 al filial del València. El partit va venir marcat pel minut de silenci en memòria del jugador del Girona B, Nil Marín, i de l’aleví del Villarreal, Jorge Monzonís. El pare de Nil Marín i un grups d’amics van ser presents al camp. Els jugadors llagosterencs van mostrar una pancarta en record del jugador del jove futbolista mataroní traspassat. Podeu llegir la crónica del partit des del web uellagostera.com

Dijous, 31 Octubre 2013 07:28

Cap de setmana de Matinada de Sang

Aquest cap de setmana segueixen les representacions previstes de l’obra Matinada de Sang al Teatre Casino Llagosterenc. L’obra, interpretada per actrius locals i dirigida per Joaquim Aiguabella és una adaptació d’una comèdia francesa amb dosis d’humor, erotisme, glamour, intriga i secrets inconfessables aptes per a tots els públics. L’acció transcorre en una casa situada enmig del camp, aïllada per la neu amb un grup de dones i un marit que es mor. La trama gira al voltant d’aquesta mort, amb un final d’allò més inesperat. L’Obra es va estrenar el passat cap de setmana. Consulteu la programació des d’aquí.

Dimecres, 30 Octubre 2013 20:00

Nórman Sánchez exposa al JoviArt Cassà

L’artista llagosterenc Nórman Sánchez és el protagonista de la nova exposició JoviArt Cassà. Sota el títol “De Wroclaw a Tokyo” Nórnam Sánchez mostra la seva obra en aquet cicle d’exposicions d’artistes joves, organitzat per EMAC-Escola Municipal d’Art de Cassà i Cassà Jove amb el suport de l’Ajuntament de Cassà. L’exposició s’inaugurarà aquest dijous 31 d’octubre a les 20 hores a la Sala de la Coma de Cassà de la Selva i es podrà visitar fins al 17 de novembre. més info sobre la exposició a http://joviartcassa.wordpress.com 

Set persones han quedat ferides en un accident de trànsit a la carretera de Caldes de Malavella just a l’entrada de la urbanització Mont-Rei. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat 3 ambulàncies, 1 helicòpter medicalitzat, 2 dotacions dels Bombers, 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 3 patrulles de Policia Local de Llagostera. L’accident ha succeït a primera hora de la tarda. Segons fonts de la Policia Local de Llagostera, els ferits són de caracter lleu. 

Dimarts, 29 Octubre 2013 08:05

Festa dels 65 anys

Els nascuts l’any 1948 s’han adonat que enguany han fet, o faran, 65 anys i abans de finalitzar l’any volen celebrar-ho amb un sopar ball el proper 30 de novembre. Els interessats en participar-hi cal que es posin en contacte no més tard del dia 23 de novembre al 972 83 05 24 (Floristeria Mª Rosa – Carrer Consellers, 24)

Aquest dimarts, 29 d’octubre hi ha prevista la quarta sessió del cicle de xerrades “La Història de l’Art: les peces que han configurat el gust i el criteri al llarg dels segles”. La xerrada porta per títol “De l’urinari de Duchamp al tauró de Damien Hirst, les obres clau de l’art contemporani”, a càrrec de Pere Parramon, Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Universitat de Girona. Totes les sessions són gratuïtes i tenen lloc a les 20 hores a la Sala Polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller.

Dilluns, 28 Octubre 2013 07:28

Empat i segons a la Lliga

El Llagostera s’ha situat segon a la classificació de Segona B després d’empatar a 0 al camp del sempre complicat Olímpic. L’equip llagosterenc rep aquest dimecres el València Mestalla a les 20 hores i diumenge visitarà el camp del potent Alcoyano. Podeu llegir la crónica del partit des de www.uellagostera.com