ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

L'articulista Joan Ventura ha publicat al Punt Avui un article titulat "No anem pas bé" sobre el pregó de la Festa Major de Llagostera del passat 3 de juny. El periodista reflexiona sobre la globalització del comerç i les dificultats dels botiguers locals. 

El podeu llegir sencer en aquest enllaç.

Dimecres, 08 Juny 2022 12:55

Arriba la Festa del Segar a Llagostera

Arriba la Festa del Segar de Llagostera el pròxim 18 de juny a Llagostera.

A les 17h, tindrà lloc la clàssica demostració del segar en les seves diferents modalitats, tal com s'ha anat fent des dels anys 40 a l'actualitat al costat del pavelló polivalent.

A les 19h, es podrà visitar l'exposició de fotografies del Segar i el Batre, al pavelló polivalent.

A les 19.30h, hi haurà cantada d'havaneres a càrrec del Grup SIFASOL.

I a les 21h començarà el sopar amb un entrant amb embotits casolans, rostit del segar, pa, vis, aigua, postres i cafè.

Per acabar la festa, a les 22.30h  el Grup SIFASOL farà un concert per ballar o amenitzar la sobretaula.

El preu del tiquet és de 20€. I el menú infantil té un preu de 10€. Hi haurà servei de bar.

La venda de tiquets és fins al dijous 16 de juny a la Llibreria Sureda. Cal fer reserva per al sopar.

Dimecres, 08 Juny 2022 11:45

Sopar solidari del Club de Patinatge

Amb l'objectiu de recollir diners per anar al Trofeu Internacional de Grups Xou a Reims (França) on competiran a finals de juny, el Club de Patinatge Llagostera ha organitzat un sopar solidari per recaptar fons. 

Tindrà lloc el pròxim 19 de juny a les 20h al Pavelló Municipal Josep Mir.

Podeu comprar els tiquets a la Llibreria Sureda fins al 15 de juny.

Dimecres, 08 Juny 2022 11:36

28è Festival de Patinatge Artístic

El Club de Patinatge de Llagostera organitza el pròxim 19 de juny el 28è Festival del Patinatge Artístic al Pavelló Municipal A les 17h. Serà una demostració de patinatge des dels grups més petits als més grans.

L'entrada és lliure i hi haurà servei de bar. 

Dimecres, 08 Juny 2022 11:19

Trail Kids en família a Llagostera

El pròxim dissabte 18 de juny tindrà lloc a Llagostera el Trail Kids en família. L'activitat és a partir de 3 anys i inclou una cursa per fer en família

El preu d'una cursa és de 6€ i del triangular és de 15€. És gratuït per les famílies. 

Per més informació i inscripcions cliqueu en aquest enllaç

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera ha iniciat aquest mes de juny la segona intervenció arqueològica al Castell de Montagut. Si en la primera intervenció de l'any passat es actuar en la torre de planta circular, en aquesta ocasió s'excavarà l'habitació situada al peu de la torre.

Els objectius de la intervenció són descobrir i documentar les diferents estructures del castell per, posteriorment, dur a terme les diferents accions necessàries que portin a la consolidació i restauració del jaciment, amb especial interès a aquelles zones que requereixin una actuació urgent.

Actualment, el castell de Montagut es troba en estat d'abandó i s'hi pot apreciar una torre de planta circular, d'uns cinc metres de diàmetre i una alçada màxima de dos metres, ubicada en el punt més alt de la muntanya, i un tram de muralla espitllerada, d'una longitud d'uns 14 metres.

Les actuacions s'han encarregat a Atri Cultura i Patrimoni, empresa especialitzada en patrimoni cultural, arqueologia i història dirigida per l'arqueòleg Joan Llinàs.

En el marc de la programació de la Festa Major de Llagostera s'han organitzat dues visites guiades que han permès veure l'evolució i el treball de l'equip d'arqueòlegs.

Dimarts, 07 Juny 2022 11:52

Donació de sang a Llagostera

S'ha organitzat una jornada de donació de sang a Llagostera el pròxim dissabte 18 de juny  de les 10 a les 14h a l'Espai Polivalent. Es pot demanar hora en el següent enllaç.

Calen 1.100 donacions per garantir les transfusions, especialment de plaquetes. Per això és important mantenir un ritme de donacions constant cada dia.

El pròxim diumenge 12 de juny tindrà lloc una botifarrada solidària organitzada pels Implicats de Llagostera. Tots els beneficis de l'esdeveniment aniran destinats a la Fundació Oncolliga Girona i Lluito per tu. Durant l'esmorzar, hi haurà un sorteig de productes dels col·laboradors amb el número de tiquet.

A les 8h, tindrà lloc una passejada per Ridaura. A les 10h, tots els participants es trobaran a l'Espai Polivalent.

Els donatius/tiquets per la botifarrada es poden adquirir per 8€ a: llibreria Sureda, Gestronica i Drogueria Frigola fins al divendres 10 de juny.

El pròxim 12 de juny, la periodista, presentadora i directora del programa Popup de Catalunya Ràdio impartirà un taller d'eines de control parental digital a Llagostera. Tindrà lloc a la Sala de Plens a les 11h. 

Es tracta d'un taller on es parlarà de quines pautes cal seguir per aconseguir una organització digital saludable a casa i per conèixer les eines que hi ha al mercat per fer un “control digital” en cas que es necessiti.

La sessió acabarà amb una prova/joc de competències digitals per tots els assistents.

Aquesta xerrada està dirigida a educadors i famílies d'infants de 10 a 16 anys. 

Cal inscriure's prèviament en aquest enllaç abans del 10 de juny. 

Dijous, 02 Juny 2022 09:11

Baixada de pilotes de ping-pong

El pròxim dissabte 4 de juny a les 19.30h tindrà lloc la baixada de pilotes de ping-pong amb motiu de la Festa Major de Llagostera al carrer Consellers. 

Es pot participar comprant una pilota i la més ràpida s'emportarà un premi. 

Es tracta d'una activitat a càrrec del grup jove de l’Esplai El Papu-Tisores.