ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

Dilluns, 15 Setembre 2014 09:25

Inici del curs escolar

Els alumnes d’educació infantil i primària de les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes han començat avui el curs 2014-2015. A l’Institut de Llagostera avui es fa la presantació del nou curs i els alumnes de secundària començaran les classes demà dimarts 16 de setembre. 

Un total de 1147 alumnes han començat el curs, dels quals, 460 són de l’Escola Lacustària, 320 del Puig de Cadiretes i 358 de l’IES.

 

Divendres, 12 Setembre 2014 11:00

Intervals de núvols

Tindrem Sol i núvols a estones que deslluiran el cap de setmana, novament força xafogós i sense pluges destacables a Llagostera. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 05 Setembre 2014 13:27

Núvols i xafogor

Tindrem un cap de setmana dominat per núvols densos, especialment el diumenge, però que no deixaran pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 04 Setembre 2014 13:15

Cista de les Roques de l’Ivet

Potser per alguns només són “pedres velles” però les troballes arqueològiques ens permeten descobrir com vivien els nostres avantpassats. En aquest reportatge, en Rafa Balaguer, acompanyat de l’arqueòleg Xavier Niell, ens descobreixen la Cista de les Roques de l’Ivet. 

Divendres, 01 Agost 2014 12:02

Ple ordinari del mes de juliol

Amb el vots favorables de l’equip de govern i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera el Ple municipal del mes de juliol, va aprovar el canvi de tarifes de venda d'aigua potable presentades per l’empresa Aqualia, encarregada de gestionar els serveis d’abastament i sanejament de l’aigua a Llagostera. 

Divendres, 25 Juliol 2014 13:20

Cap de setmana suau

Divendres durant tot el dia, i el dissabte i el diumenge a la tarda, podem tenir pluja. Durant els matins en canvi tindrem moltes estones de Sol. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 18 Juliol 2014 12:56

Cap de setmana xafogós

Dissabte tindrem núvols i xafogor acusada i en canvi el diumenge farà Sol al matí i podria ploure a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 11 Juliol 2014 12:55

Encara no arriba l’estiu

Tindrem un dissabte amb possibilitat de ruixats vespertins i un diumenge força ennuvolat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Llagostera ha decidit destinar a finalitats socials els beneficis obtinguts de la barra solidària organitzada amb motiu de la Festa Major del municipi. Un cop fet el recompte i descomptades les despeses d’explotació el resultat obtingut és de 6.249,70 euros que es repartiran i destinaran íntegrament a parts iguals entre Càritas Llagostera i l’entitat local Llagostera Solidària per a projectes i actuacions socials al municipi.

La barra solidària ha estat gestionada i organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, la Comissió de Festes i Llagostera Solidària.


Dijous, 10 Juliol 2014 10:38

Tot a punt per la "Nit Market"

Aquest divendres a les 21h. tindrà lloc l'inici del Nit Market que serà el tret de sortida d'un cap de setmana ple d'activitats. Les botigues oferiran les seves promocions especials a la plaça i els bars oferiran promocions de 2x1 i els restaurants, descomptes de dos euros en els menús de cap de setmana. Amenitzaran la vetllada actuacions musicals a diferents locals i se sortejaran nits gratuïtes als diferents allotjaments del poble.