ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Llagostera obre la convocatòria d‘ajuts per a l’escolarització a les llars d’infants municipals per al curs 2015-2016. El termini per solicitar l‘ajut comença aquest dimecres 1 de juliol i finalitzarà el proper 10 de juliol.

Podeu consultar les bases de la convocatòria des d’aquí, imprimir-vos la sol·licitud, així com la declaració jurada.

Per a més informació us podeu dirigir a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , 972830375 (extensió 1) o a les oficines municipals de la Plaça del Castell, 1.

Dimarts, 30 Juny 2015 12:38

Ple extraordinar del mes de juny

El Ple, celebrat aquest dilluns al vespre, ha establert la periodicitat dels plens ordinaris mensualment, com fins ara així com la periodicitat de la Junta de Govern Local que tindrà lloc setmanalment cada dijous. Els 3 grups amb representació municipal han nomenat els seus respectius portaveus. Ramon Soler ho serà de Convergència, Toni Navarro d’Esquerra Republicana i David Parron d’Alternativa per Llagostera. 

Divendres, 26 Juny 2015 11:11

Cap de setmana de ple estiu

Tindrem temperatures altes, fins i tot les mínimes, i gens de pluja, com la setmana vinent, que també serà molt càlida. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El Club Patinatge Llagostera participa en el concurs Citylift per optar a un premi de 6000€.

Per tenir opcions de guanyar és molt important aconseguir el màxim de votacions en el Facebook de Citylift en aquest enllaç:  https://premium.easypromosapp.com/voteme/32488/620624877

Vota pel vídeo del Club Patinatge Llagostera i ajuda’ns a aconsegui-ho!.

Dijous, 25 Juny 2015 09:51

Afústica a l'espai jove CLV

Avui a les 18h a l'espai jove CLV es farà un concert acústic de petit format amb actuacions dels alumnes del taller "Guitarra col·lectiva" i altres joves artistes locals.

L'entrada és gratuïta.

Dimarts, 23 Juny 2015 09:22

EL Bar Cal Negre celebra un any

Aquest diumenge la cafeteria Cal Negre ha celebrat els seus primer aniversari.

En Toti i la Magda volen agrair a tots els seus clients i amics la seva presència en un dia tan especial.

Entre l’àmplia oferta gastronòmica del local, en destaquen les focaccias, les tapes variades i els postres casolans. A més a més, tenen menú especial per a nens.

Cal Negre està obert de dilluns a dissabte de 8h a 23h i els diumenges de 9h a 23h.Per més informació, passeu-hi a fer un mos al C. Àngel Guimerà nº 6.

La biblioteca torna a organitzar, un any més, el taller de lectura infantil destinat a nens i nenes que hagin acabat, aquest  curs, 5è o 6è de primària. El taller pretén dinamitzar la lectura dels nens, durant l’estiu, d’una manera lúdica i divertida.

L’activitat és gratuïta i es farà tots els dimarts del mes de juliol de 10.30 a 11.30h.

Per formalitzar la inscripció només cal que contacteu amb la biblioteca. Les places són limitades. 

El Club Patinatge Llagostera participa en el concurs Citylift per optar a un premi de 6000€.

Per tenir opcions de guanyar és molt important aconseguir el màxim de votacions en el Facebook de Citylift en aquest enllaç:  https://premium.easypromosapp.com/voteme/32488/620624877

Vota pel vídeo del Club Patinatge Llagostera i ajuda’ns a aconsegui-ho!.

Divendres, 19 Juny 2015 12:51

Bon temps per la Revetlla de Sant Joan

Cap de setmana bàsicament assolellat per donar la benvinguda a l’estiu, que arribarà el diumenge a les 18:38 amb el solstici d’estiu. Tindrem bon temps per la Revetlla de Sant Joan. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 19 Juny 2015 07:58

Revetlla de Sant Joan al Bar La Canyera

El Bar La Canyera us convida a passar la una bona revetlla de Sant Joan.

Per consulta de preus i reserves podeu veure el cartell adjunt.