ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Redacció
Redacció

Redacció

Continua el 18è Festival d’Estiu amb música a la fresca a la Terrassa del Casino Llagosterenc. El divendres 7 d’agost hi haurà l’actuació del grup Pexsom Blues a les 22 h.

Dilluns, 03 Agost 2015 08:00

Cinema a la fresca : Maléfica

Cinema a la fresca aquest dimecres 5 d'agost a les 22 h a la Plaça Catalunya. La pel·lícula que es projectarà serà 'Maléfica'.

Maléfica és una bella fada amb un cor pur i unes sorprenents ales negres . Creix en un entorn idíl·lic , un plàcid regne al bosc limítrof amb el món dels homes , fins que un dia un exèrcit d'invasors humans amenaça l'harmonia del seu país . Malèfica s'erigeix ​​llavors a la protectora del seu regne, però un dia és objecte d'una despietada i inesperada traïció, un fet trist i dolorós que endurirà el seu cor fins a convertir en pedra, i que la portarà a llançar una temible maledicció.

Divendres, 31 Juliol 2015 13:35

Temperatures més suaus i pluges

Tindrem un dissabte amb força núvols, però el diumenge ja farà més Sol, amb temperatures agradables. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 31 Juliol 2015 11:34

Ple extraordinari i ordinari del mes de juliol

Amb els vots en contra dels grups d’Esquerra Republicana i Alternativa per Llagostera, el Ple extraordinari de l’Ajuntament celebrat aquest dimecres 30 de juliol, ha aprovat la modificació del règim de dedicacions i el règim d’indemnitzacions per assistència a les sessions dels òrgans col·legiats. En altres paraules: el que cobraran els regidors de l’equip de govern i de l’oposició....

Per tal d’informar sobre l’estat i l‘evolució de les obres de la travessera de l’antiga C-65 (Carrers Camprodon i Panedes) s‘ha convocat una reunió informativa de seguiment oberta als veïns afectats.

La reunió tindrà lloc eldijous 30 de juliol de 2015 a les 20 h al local Social de La Caixa (carrer Consellers).

Segons publica en l'edició d'avui el diari El Punt Avui, sis dels 26 detinguts en la operació antidroga estan en llibertat provisional després de declarar en el jutjat d'instrucció número 4 de Girona.

A banda de la droga que buscaven els agents dels Mossos d’Esquadra també han trobat diners del tràfic d’estupefaents i el material que usaven per fabricar-lo.

A hores d'ara a Llagostera no s'ha produït cap detenció tot i que l’operació continua oberta i no es descarten que s’escorcollin més domicilis i es produeixin més detencions.

Podeu llegir la notícia completa des d’aquí.

Dimecres, 29 Juliol 2015 09:20

3a edició del Cabaret eròtico-literari

Pel proper diumenge 2d’agost, Can Toni de les Eugues i l’Espai Jove Ca La Viudi han organitzat la tercera edició del Cabaret eròtico-literari.

L’acte, consisteix en la lectura de textos eròtics, un sopar i un concert amb  el grup Biutysoul.

L’acte, no recomanat per menors de 16 anys, té un preu de 10€ i serà a les 21h al Parc de l’Estació.

 

A dos quarts de vuit del matí s'ha iniciat una operació antidroga a diferents municipis gironins, entre ells Llagostera. 

L’epicentre de registres i detencions s’ha produït al barri de la Font de la Pólvora, on han participat decenes d'agents dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter per detectar possibles fugues. Els pobles on també s'estan fent registres són Cassà, Quart i Sils, Maçanet de la Selva, Blanes i el Prat de Llobregat, amb un total de 300 agents fent escorcolls simultanis a pisos i locals. 

Segons publica l'Agencia Catalana de Notícies (ACN) a hores d’ara ja hi ha 26 detinguts. A Llagostera, segons fonts de la policia local, cap detenció s'ha realitzat a la població on s'ha escorcollat un domicili a la urbanització La Canyera sense trobar-hi ningú.

Dimarts, 28 Juliol 2015 09:21

Alsina entrenarà el Llagostera

Segons publica en l'edició d'avui el diari El Punt Avui, Oriol Alsina serà l'entrenador de la U.E Llagostera. Alsina ha aprovat el tercer nivell d'entrenador i té tota la documentació a punt per poder exercir al capdavant de l'equip la propera temporada .

Podeu llegir la noticia aquí.

El dijous 30 de juliol a partir de les 20 h l'Espai Jove Ca la Viudi organitza el concert "Corda Lokal"  a la Plaça Llibertat.

Enguany el concert comptarà amb la participació de Benisfrí, Turrai, Sotrac, Comité del Micro, Geo i Dj Ortín, artistes que prèviament van enviar una sol·licitud als organitzadors per poder donar-se a conèixer.

Hi haurà servei de barra i entrepans.