ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

El dissabte 18 de juliol a les 20.45 h a la terrassa del Casino Llagosterenc actuaran els Full Brook School Concert Band, Jazz Band & Ukelele Band. 

L’entrada és gratuïta amb consumició obligatòria.

Dimarts, 14 Juliol 2015 09:44

Nit de la sardana

Doble audició de sardanes amb les cobles Genisenca i Foment del Montgrí Organitza: Agrupació Dansaires Sardanistes de Llagostera aquest divendres 17 de juliol a les 22 h.  a la plaça Catalunya.

Aquest dissabte a la tarda, petits i grans han viscut una tarda de màgia organitzada pel bar La Vida. El mag Fri ha omplert de màgia i il·lusió els cors de tots el qui van ser presents a la terrassa situada al passeig Pompeu Fabra.

El bar La vida, que al mateix temps és una botiga de llanes, es troba al Passeig Pompeu Fabra, 36.

Dilluns, 13 Juliol 2015 10:18

Nova etapa de Radikal Bikes Llagostera

Aquest dissabte dia 11 de juliol s’ha inaugurat la reobertura de Radikal Bikes Llagostera.

Una franquícia amb seu a Girona amb molts anys d’experiència on s’hi pot trobar un assessorament professional i precís amb maqruqes com Scott, Giant, Massi, Ditec, Shimano, Polar, Etxeondo, Mavic, Oakley, Eassun, Rotor,Saracen i moltes més...

Per més informació i assessorament personalitzat podeu passar pel Carrer Garbí, 9 o bé trucar al telèfon 972 83 18 36.

Sota la nova direcció de Jordi Puntí, la botiga Radikal Bikes de Llagostera enceta una nova etapa per tal d'oferir un millor servei de venda i reparació de bicicletes amb marques exclusives com Scoot o Giant.

Tothom que vulgui assistir a la inauguració de la reobertura, pot passar demà dissabte 11 de juliol entre les 17 h i 20 h pel Carrer Garbí, 9.

Divendres, 10 Juliol 2015 12:38

Calor i alguns núvols

Tindrem calor normal per a l’època i alguns núvols inofensius  a les tardes de dissabte i diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Un any més Llagostera es mulla per l‘esclerosi múltiple.

Tothom que hi vulgui col·laborar podrà fer-ho nedant a la Piscina Municipal aquest diumenge 12 de juliol, els metres que vulgui a la piscina, comprant material del Mulla‘t per l‘esclerosi múltiple o simplement fent un aportació econòmica a la guardiola que hi haurà a la piscina.

La Diada començarà a les 10 del matí. L‘entrada a la piscina és gratuïta per a les persones que nedin per l‘esclorosi múltiple. 

La Fundació Esclerosi Multiple (FEM), des del 1994, cada any convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.  A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari.

Per més informació sobre la campanya podeu visitar el web del FEM (Funadació Esclerosi Múltiple) aquí.

Dimecres, 08 Juliol 2015 10:29

Llagostera es prepara pel Sant Cristòfol

El proper dissabte 11 de juliol Llagostera celebrarà un any més la festivitat de Sant Cristòfol amb la cercavila de vehicles i el sopar al Parc de l’Estació. 

La concentració de vehicles començarà a les 19:30h a l’Avinguda de l’Esport. Al mateix punt es faran les inscripcions per al concurs d’engalanament de vehicles. Una hora més tard (20:30h) començarà la cercavila de vehicles que acabarà a la Plaça Catalunya amb la tradicional benedicció. Així mateix, es lliurarà un petit obsequi a tots els participants. 

A continuació, al Parc de l’Estació, es farà un sopar popular a càrrec del Club Patinatge  Llagostera i per acabar la festa hi haurà ball amb el grup Família.

S'avisa a tots els participants que cal respectar les normes de circulació. L’organització es reserva el dret de no deixar participar a motocicletes i ciclomotors amb tub d’escapament lliure i sense cas.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Aquest dissabte a partir de les 23:00h. el restaurant Mas Roure donarà el tret de sortida a les actuacions en directe per gaudir després del sopar.

Aquest dissabte compten amb l'actuació musical de Marga Millán on oferirà un concert íntim i acústic amb versions de Jazz, Bossanova, blues...

Cada dissabte comptaran amb l'actuació musical de diferents artistes convidats de diferents estils musicals.

Per més informació i reserves podeu trucar al 972 831 202.

La Unió de Botiguers ja té tot a punt per encetar la tercera edició de Llagostera al quadrat. 

Com cada any, el divendres de 21:00 a 01:00, a la Plaça Catalunya, tindrà lloc la Nit Market on es podrà gaudir de degustacions, desfilades de moda, actuacions en directe, promocions, i moltes més sorpreses...

 Comerços, bars i restaurants faran descomptes i promocions durant tot el cap de setmana, així com actuacions per a grans i petits.

Com a novetat, aquest any, s'habilitarà un lloc d'acampada per a majors de 18 anys a l'esplanada del Casal Parroquial Llagosterenc. L'entrada serà el divendres dia 10 a partir de les 21h i s'haurà de deixar el recinte a les 12h del diumenge dia 12.

Per a més informació podeu veure el cartell adjunt.