ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

L'Ajuntament ha anunciat que es suspenen els actes previstos per la revetlla de Sant Joan. Les darreres recomanacions del Departament d'Interior de la Generalitat, fan inviable la celebració de les activitats ja que limiten a 20 el nombre màxim de persones. Per aquest motiu, els Castellers de les Gavarres han decidit d’acord amb l’Ajuntament, suspendre el sopar popular anunciat pel dia 23 de juny al parc de l’Estació. També es suspèn l’acte de presentació de l’hereu i pubilla 2020 i l’encesa de la foguera.

Avui a les 11 h hi ha prevista la presentació de la tercera edició del Festival Espurnes de Llagostera. Ho podreu seguir en directe pel canal Youtube de la Diputació de Girona.

Hi participaran els organitzadors, el regidor de Festes de l'Ajuntament de Llagostera, Eduard Díaz i el vicepresident i diputat de Cultura Albert Piñeira.
Diumenge, 14 Juny 2020 11:23

Èxit de la donació de sang a Llagostera

98 donacions de sang, 10 de plasma, 9 oferiments i 10 donants que ho feien per primera vegada. Aquest és el resultat de la donació de sang realitzada ahir a Llagostera. La donació de sang va tenir lloc al local polivalent per poder garantir les mesures de seguretat en el marc de les limitacions provades per la COVID-19.

Dins la programació dels actes de la Festa Major 2.0, aquest diumenge 7 de juny, a les 18h, tindrà lloc la presentació del llibre Llagostera desapareguda a càrrec de Pau Turon i amb la participació del Regidor de Festes Eduard Díaz.

La presentació es podrà seguir en directe pel canal Youtube de l’Ajuntament de Llagostera.


Llagostera s’ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. El 13 de juny el Pavelló Polivalent comptarà amb un espai de donació de 10 a 14 hores.

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Del 15 del juny al 31 de juliol, el Club Futbol Base Llagostera organitza el Campus d’Estiu. Les inscripcions es podran fer en línia del 6 al 10 de juny des d’aquí.

Dimarts, 02 Juny 2020 21:33

Festa Major 2.0

La Festa Major de Llagostera versió 2.0 se celebrarà aquest cap de setmana, dissabte 6 i diumenge 7 de juny. La festa, que inicialment estava prevista pel passat cap de setmana, es va ajornar a causa dels deu dies de dol oficial decretats el passat dimecres per la Generalitat de Catalunya. Oriol Cortés, serà l'encarregat de fer el pregó.

Podeu consultar la programació des de llagostera.cat

Dilluns, 01 Juny 2020 13:12

Cal Degollat reobre aquest dimarts

Després de 80 dies de confinament, el restaurant Cal Degollat reobre les portes. Ho farà aquest dimarts 2 de juny amb totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.
Divendres, 29 Gener 2016 08:59

Cuinats el Bon Gust celebra 4 anys

Per celebrar els 4 anys de Cuinats el bon gust, des del dia 20 de gener fins el 17 de març, es rifaran 4 butlletes premiades amb diferents menús. Les butlletes s’obtenen efectuant compres en el mateix establiment.

Els premis consisteixen en una paella per a dues persones, un conill a l’ast amb patates al caliu, dues galtes amb patates fregides i calamars i dues galtes amb ensalada russa i esqueixada.

Els guanyadors seran publicats el dijous 17 de març a El Poll TV.

Molta sort a tots els participants!

Divendres, 29 Gener 2016 09:43

Temperatures suaus a la vista

Cap de setmana de temperatures molt suaus i alguns núvols decoratius.Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.