ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Tots recordem el malaurat incident que van patir Osama i el seu fill, els refugiats sirians que van rebre una traveta per part de la periodista hongaresa Petra, quan intentaven fugir d'un control policial a la frontera entre Sèrbia i Hongria.

Aquests refugiats van arribar ahir a l’estació de Sans de Barcelona amb bufandes de la unió Esportiva Llagostera!.

Segons publica el diari Ara, Osama Al-Ghabab era entrenador en un club de la Primera Divisió siriana, l'Al-Fotuwa, de la ciutat de Deir ez-Zor. Aquest club, campió de lliga en dues ocasions, destaca per la seva tasca de formar jugadors, i Al-Ghabab hi havia treballat molts anys, arribant al primer equip. A més, va arribar a tenir càrrec a la federació siriana de futbol, però va caure en desgràcia quan va participar en manifestacions contra el règim de Baixar al-Assad. Segons diferents informacions, va ser detingut i torturat. Un cop en llibertat, es va desvincular del club.

Resulta que la traveta de la periodista xenòfoba va ser una benedicció per Osama, el fet l’ha fet famós mundialment i això ha arribat a Getafe, ja que segons es va saber ahir, Al-Ghabab treballarà com a entrenador a una escola d'entrenadors d’aquesta ciutat, que li han ofert feina i es faran càrrec de les despeses del viatge.

Us deixem amb un vídeo que va publicar ahir el Mundo Deportivo de l’arribada a Barcelona de la família d’Osama Al-Ghabab, amb les bufandes de la U.E. Llagostera penjades al coll. Tota una declaració d'intencions.

Després de l’èxit i la bona acollida de la primera edició, aquest diumenge Llagostera ha acollit per segon any consecutiu la Fira del Llibre Prohibit a la plaça de Catalaunya i a l’edifici del Casino Llagosterenc.

Dilluns, 14 Setembre 2015 18:18

La sanitat que volem

El col·lectiu de Llagostera per la Independència ha organitzat una xerrada a la Llar d’Avis de Llagostera sobre la sanitat al nostre país a càrrc del Dr. Oriol Duch.

El Dr. Oriol Duch, és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Máster en economia de la salut, economia sanitària i diplomat en gestió hospitalària.

La xerrada està programada pel proper dijous 17 de setembre a les 17 h.

Dijous, 10 Setembre 2015 11:32

Cap de setmana de Diada molt variable

Cap de setmana de Diada molt variable. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 04 Setembre 2015 11:15

Temperatures molt suaus i algunes pluges

Primer cap de setmana de setembre amb temperatures molt suaus i algunes pluges divendres i matinada de dissabte, diumenge ja farà molt més sol. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dimecres, 02 Setembre 2015 10:42

Sortida secció infantil a Cala Pedrosa

El Grup Excursionista Bell-Matí vol acomiadar l'estiu fent una sortida amb la secció infantil a la Cala Pedrosa.

La sortida serà el proper diumenge 6 de setembre, a les 9 del matí, davant del pavelló i s’hi ha d’anar amb el cotxe particular per dirigir-se cap a Tamariu.

Pot anar-hi tothom i cal portar l’esmorzar, el dinar, aigua, calçat esportiu, vestimenta adequada pel dia que faci, gorra o barret, crema solar, tovallola i banyador. Pels més petits de 3 anys cal portar motxilla per carregar-los quan es cansin.

Podeu inscriure’s aquí o demanar-la a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dimecres, 02 Setembre 2015 09:07

L'Art del Bon Viure - 7è Capítol "La Selva"

L'Art del Bon Viure és una sèrie de programes televisius, produïts per Volcano Grup, on es presenten destins turístics i punts d’interès de les comarques de Girona, cada un d’ells amb una singularitat pròpia. Durant el programa gaudirem de restaurants exclusius, racons desconeguts de gran bellesa paisatgística, al mateix temps que no faltaran esports aquàtics i centres SPA de benestar.

Cada lliurament del programa estarà centrat en una zona o regió de les comarques gironines, alternant destinacions de costa i d’interior. La presentadora protagonitzarà cada una de les rutes, desplaçant-se d’un lloc a l’altre i vivint les experiències en primera persona. La ruta iniciarà amb la presentació d’un indret pintoresc i singular d’aquell territori, i a partir d’aquí, la presentadora es convertirà en la guia de l’espectador visitant els diferents espais i/o entrevistant els protagonistes escollits en cada episodi. I és que l’Art del Bon Viure, tal i com indica el nom, et permetrà conèixer les recomanacions que contribueixen en el benestar i la felicitat de les persones.

Si voleu, també podeu participar en el concurs per viure en persona una de les rutes del programa aquí

Dimarts, 01 Setembre 2015 10:56

El catalanisme, ahir i avui

Aquest divendres a les 21:30, l'ANC de Llagostera ha organitzat una xerrada a càrrec de Joan Olòriz: 'El catalanisme, ahir i avui',  amb exhibició de sardanes a càrrec de la Colla Il·lusions i la Colla Celístia. Seguidament es farà la presentació de la colla castellera llagosterenca Castellers de les Gavarres.

Tots els actes es faran a la Plaça Catalunya.

Dilluns, 31 Agost 2015 13:03

Les maneres

L’articulista llagosterenc i col·laborador del diari El Punt Avui, Enric Ramionet, ha dedicat la seva crònica setmanal a les obres de la carretera C-65 que la converteixen en un carrer, amb les “maneres” de fer i sentiments dels veïns i els comerços de la zona durant l’execució d’aquesta.

Podeu llegir l'article des d'aquí.

L’escola d’idiomes Babel presenta la nova oferta acadèmica pel nou curs 2015/2106.

A part dels cursos d’anglès, català, francès, alemany i xinès per adults, aquest any com a novetat s’ofereix xinès per nens a partir de 6 anys amb professor nadiu i també portuguès per a joves i adults, també amb professor nadiu.

Per tots aquells que vulguin millorar qualsevol idioma, l’escola també ofereix programes a l’estranger.

Podeu trobar informació més detallada sobre els cursos a la seva pàgina webwww.babellagostera.cat i al cartell adjunt a continuació.