ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Redacció
Redacció

Redacció

El passat 30 de març es va reunir el jurat del Concurs de Cartells de Festa Major 2015, que va decidir atorgar els premis d’aquest any a:

Categoria Juvenil: Anna Ventura Badia,que va presentar el cartell amb el pseudònim Caramel 13.

Categoria Adult: Eduard Anglada Ruiz, que va presentar el treball amb el pseudònim Triangle.

La presentació dels cartells, el programa de la Festa Major 2015 i el lliurament de premis es farà en un acte públic previst pel dia 11 de maig a les 20 h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Enhorabona als dos guanyadors!

Dijous, 02 abril 2015 18:35

Setmana Santa de tranquil•litat

Tindrem 4 dies de festa dominats per les temperatures agradables, sense pluges, però amb alguns intervals de núvols prims que deixaran el cel enteranyinat a estones. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Google ha afegit un nou element a Google Maps. Situat al costat de la vista de satèl·lit, a la part inferior esquerra de la pantalla, veureu que ara hi surt un requadre amb un trosset de pantalla del joc dels anys 80, Pac-Man.

Per poder-hi jugar només cal triar una zona del mapa del món on hi apareixen carrers i fer clic en el requadre. Els moviments del nostre afamat Pac-Man són molt fàcils, amb els cursors es controlen les quatre direccions i la partida comença quan es pitja un d’ells.

A la redacció del Poll TV ens ho hem posat difícil, tan és així que no es pot completar la pantalla. Si vosaltres trobeu la manera de completar-la,  ens ho feu saber.

El lloc que hem triat, donat el seu entramat de carrers petits i enrevessats, és el nucli antic (ja hem dit que no seria fàcil). El problema que té aquesta “pantalla” és que si vols menjar els cocos que hi ha al Carrer Lacustària i al Carrer Marina només hi ha un accés des de la baixada de la Costa i per qui en Pac-Man no vol passar.

Us deixem un enllaç que us portarà directament a la pantalla del joc: Nucli antic

Molta sort!


 

 

Aquest dissabte passat s’ha celebrat la 3a Milla de Porqueres i dues Llagosterenques han aconseguit pujar al podi.

La Xènia López ha quedat en primera posició de la categoria benjamina i la Natàlia López tercera en prebenjamina. Totes dues van córrer 800 metres.

Felicitats a les dues!

Dijous, 02 abril 2015 08:50

La Unió de Botiguers busca models

La Unió de Botiguers de Llagostera està preparant la segona edició del Nit Market. Una de les activitats del Nit Market és una desfilada de models, per això, durant tot el mes d’abril busquen nens i nenes a partir de 3 anys.
Les inscripcions es poden fer a La Botigueta, i un cop acabat el període d’inscripcions es sortejaran els candidats segons les necessitats de cada comerç.

El Poll TV supera les 3.000 visites diàries, arribant a un màxim de 5544 en un sol dia, consolidant-se com a mitjà de comunicació local de referència a Llagostera.

Durant el 2014 s'han publicat un total de 1129 notícies que donen cobertura a l'actualitat sociocultural i política del municipi.

Una altra dada significativa és la posició en el rànquing de pàgines visitades (PagRank). El PageRank és l'algorisme que utilitza Google per determinar la posició d'una pàgina web a l'hora de fer una consulta mitjançant el seu motor de cerca. El PageRank té una escala de 0 a 10 sent la desena posició la més alta.

PR0: es destina a les pàgines estan pendents d'avaluació o que han estat penalitzades.
PR1: indica que la pàgina ha estat indexada i que sembla “correcta”.
PR2: la pàgina és interessant, atreu visitants i té potencial.
PR3: la pàgina és un bon recurs en el seu nínxol. Moltes pàgines informatives i de negocis de qualitat estan en aquest nivell.
PR4: la pàgina destaca de la resta en el seu nínxol. A partir d'aquí ja estem parlant de pàgines consolidades i amb notable autoritat.
PR5: a les pàgines en aquest nivell els resulta molt més fàcil sortir en el primer lloc de les cerques.
PR6, PR7 i PR8: aquestes pàgines són una autoritat indiscutible en el seu camp.
PR9 i PR10: únicament els grans entre els grans estan en aquest nivell, com  Google, Youtube, Twiter...

El Poll TV  té un PageRank de 4. 

Des d’El Poll TV volem donar les gràcies als lectors i en especial als anunciants que fan possible la seva actualització diària.

Dilluns, 30 Març 2015 18:11

VIII edició del Mercat Romà

Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del mercat romà. Els carrers del nucli antic s’han vestit per celebrar l’ocasió i s’han transformat en un autèntic campament ambientat en l’època romana. Els visitants hi podien trobar diverses parades de productes artesanals i fins i tot alumnes de l’escola i l’institut de Llagostera buscant finançament pels seus viatges de final de curs. 

Divendres, 27 Març 2015 13:31

Bon temps pel Mercat Romà

Avui el nostre home del temps ens farà la previsió del cap de setmana des d’Holanda, on es troba estudiant megàlits per la zona. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 27 Març 2015 12:05

Ple ordinari del mes de març

El Ple ordinari celebrat aquest dimecres 25 de març ha començat amb un minut de silenci  per expressar el suport de l’Ajuntament a les famílies de totes les víctimes del tràgic accident aeri, dues de les quals tenien relació amb Llagostera, segons ha explicat l’alcalde Fermí Santamaria.

Llagostera torna a ser seu del prestigiós Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que enguany arriba a la 15a edició. El torneig se celebrarà del 31 de març al 5 d’abril a diverses poblacions gironines, entre elles Llagostera. Podeu consultar el calendari de partits des d’aquí.