ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Dilluns, 08 Juny 2015 08:00

Ruta integral del Circ d'Ulldeter

El G.E Bell Matí us anima a participar a la ruta del Circ d'Ulldeter.

El proper 14 de juny s'iniciarà la tercera sortida programada per a tos aquells que vulguin córrer o caminar per la muntanya.

La sortida està programada per les 6 del matí al pavelló amb cotxe privat i cal portar esmorzar i beguda.

Les inscripcions s’han de fer abans del 12 de juny.

Per més informació i inscripcions us podeu dirigia a http://bellmati.cat/2015/06/sortida-trail-circ-dulldeter

Dimecres, 03 Juny 2015 10:16

Sortida secció infantil a Cala Estreta

El diumenge 7 de juny el Grup Excursionista Bell Matí inaugura la nova secció infantil pensada per a mainada de 0 a 8 anys.

La sortida serà a les 9 del matí davant del pavelló i s’hi ha d’anar amb el cotxe particular per dirigir-se cap a l’estacionament de la platja de Castell de Palamós.

Pot anar-hi tothom i cal portar l’esmorzar, el dinar, aigua, calçat esportiu, vestimenta adequada pel dia que faci, gorra o barret, crema solar, tovallola i banyador. Pels més petits de 3 anys cal portar motxilla per carregar-los quan es cansin.

Podeu inscriure’s aquí o demanar-la a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dimarts, 02 Juny 2015 11:48

Gran Recapte d‘Aliments

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona fa una crida a participar en el recapte especial que ha organitzat per divendres i dissabte d’aquesta setmana i que comptarà amb la participació de 130 establiments de més d’una trentena de municipis, entre ells Llagostera. El que es demana principalment és oli, llet, conserves, farina, sucre i cacau en pols. 

En el següent enllaç es pot veure la llista d’establiments de les diferents poblacions que participen en la campanya de divendres i dissabte

Aquest recapte forma part de la campanya La fam no fa vacances que per tercer any han organitzat els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya per garantir un estoc d’aliments bàsics durant l’estiu. La campanya es duu a terme gràcies a la col·laboració de tot tipus d’organitzacions que coordinades pels Bancs dels Aliments realitzen activitats de tota mena per recollir aliments a favor d’una entitat benèfica propera que és la que s’encarregarà de repartir-los. 

Dimarts, 02 Juny 2015 08:36

Our trip to London

El passat 1 de Maig Pauher School va portar a terme un dels projectes més ben rebuts entre els seus alumnes: El  viatge a Londres on van poder practicar i posar en practica el seu coneixement de l’anglès.

Durant aquests 3 dies van visitar alguns dels llocs mes famosos de la ciutat (Tower Bridge,The Big Ben, Westminster Abbey, The British Museum…entre altres) i  algunes de les zones més conegudes (Covent Garden, China Town,Hyde park, Picadilly Circus…).Van navegar pel Tamesis per veure tots els seus edificis al costat del riu,  van anar a comprar a Oxford Street i van gaudir molt a M&M’s World.

S'ho van passar d’allò més bé  però el que sempre recordaran serà que "London will be always in our hearts!!!

El vídeo és un recull de fotografies i video del viatge editat per Pauher School.

Dilluns, 01 Juny 2015 10:08

L'entrevista: "Fermí Santamaria"

El resultat de les eleccions municipals fou una mica diferent al de fa quatre anys però Convergència i Unió va obtenir altre vegada la majoria absoluta. A l'espai de "L'entrevista" preguntem a Fermí Santamaria com es sent després de tornar a rebre el suport del poble i quins reptes té pels propers 4 anys. 

Llagostera participa, juntament amb 29 municipis més d’arreu de Catalunya, a la campanya conjunta per potenciar el comerç de proximitat i premiar els clients sota el lema “Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir”

Durant el mes de juny totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya opten a guanyar un premi aportat per cadascun dels barris participants.  

A Llagostera la campanya s’ha dinamitzat des de l’Àrea de promoció econòmica i Pla de Barris i la Unió de Botiguers del municipi.

Aquesta és la cinquena edició de la campanya que compta amb la col·laboració de més de 1.400 comerços de Catalunya. La campanya forma part de la Xarxa de Barris amb Projectes, dins el Pla de barris que impulsa la Generalitat de Catalunya

L’Assemblea d’Esquerres de Llagostera ha organitzat per al proper dilluns 1 de juny una xerrada sobre activisme social.

Es tracta d’una Assemblea oberta amb Ida Susser, Catedràtica d’Antropologia a Cuny. L’acte es durà a terme a les 19:30h al Local social de la Caixa de Llagostera.

Ida Susser és experta en activisme urbà i autora de diversos llibres sobre activisme a les principals ciutats nord americanes i europees . Durant la seva xerrada de dilluns parlarà del ocuppy wall street i de l’activisme social a Nova York.

Divendres, 29 Maig 2015 11:19

Núvols prims i temperatures agradables

El divendres a la nit i el dissabte estarà una mica núvol, però el diumenge durant bona part del dia lluirà el Sol.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Convergència i Unió ha estat la força més votada amb un total de 1946 vots. Aquest resultat equival a 9 regidors. La segona formació més votada ha estat Esquerra Republicana amb 587 vots equivalents a 3 regidors. Seguint a Esquera, Alternativa per Llagostera ha obtingut 315 vots i per tant tindrà 1 regidor a la Sala de Plens. El partit amb menys vots ha estat el Partit Popular que ha obtingut 119 vots i per tant no tindrà cap regidor.

Divendres, 22 Maig 2015 13:23

Festa Major tranquil•la

Tindrem temperatures agradables i alguns intervals de núvols prims, sense pluja, excepte potser el dimarts, quan podria caure alguna gota. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.