ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Redacció
Redacció

Redacció

Entre el 15 de març i el 15 d’octubre queda totalment prohibit encendre foc, d’acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i en la franja de 500 metres que els envolta. Consulta el BAN des d‘aquí

Divendres, 13 Març 2015 20:21

Canvi de temps a la vista

A la matinada de dissabte i diumenge podem tenir pluges intenses fregant la Selva i les temperatures minvaran considerablement respecte dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 12 Març 2015 09:46

VII tractorada de Llagostera

Aquest diumenge s'organitza la VII tractorada de Llagostera organitzada pels Segadors/es de Llagostera.

Els participants a la tractorada es podran inscriure a partir de les 8h. a l'esplanada del polivalent. Es recorda que prèviament han d’haver confirmat assistència. A partir de les 9h es celebrarà l’esmorzar de germanor. L’esmorzar serà gratuït pels participants a la tractorada i per la resta el preu és de 5€. La tractorada sortirà pels voltants del poble a les 10:30 i l’arribada està prevista a les 13h.

A partir de les 14h, tothom qui ho vulgui podrà acompanyar als tractoristes a l’arrosada dels segadors, prèvia compra de tiquet.

Per més informació consulteu el cartell.

Dimecres, 11 Març 2015 08:56

Tallers de primavera del Mas Maiensa

El Mas Maiensa inicia els tallers de primavera amb un calendari ple d'activitats. Els tallers s'inicien aquest dijous 11 de març i acabaran el dissabte 20 de juny.

Fer cosmètics i oleats, preparar-se una farmaciola natural, plantar patates sense cavar o com tenir un hort natural, és un petit exemple del que es pot aprendre en aquests tallers.

Si esteu interessats en participar en els tallers, podeu veure el calendari d'activitats: Calendari tallers

Dimarts, 10 Març 2015 12:42

El Poll TV a Rac1

El passat dissabte, Llagostera va ser protagonista al programa Via lliure de Rac1 amb “10 coses que no sabies... del Gironès”. El programa va fer un repàs pels diferents aspectes noticiables de la població com la retransmissió dels plens municipals via Twiter, que s’estrenaran en breu, la Unió Esportiva Llagostera o el Festival de música electrònica Festival’Era, entre d'altres.

A l’espai de l’entrevista va ser el protagonista el nostre home del temps, en Rafael Balaguer, que va explicar la trajectòria de la secció meteorològica del Poll TV i quin efecte provoca a la població.

Podeu descarregar-vos el podcast del programa des d’aquí:  Podcast Via Lliure  (Llagostera comença a partir del minut 5 i el Poll TV a partir del minut 8).


Llagostera ha celebrat durant el passat cap de setmana el dia Internacional de la Dona. En motiu de la festivitat hi havia programades varies activitats organitzades per l’associació sociocultural Dones d’Arreu.

Un important victòria davant l'Alavés que situa l'equip llagosterenc a la dotzena posició de la taula. Podeu llegir la cròncia de la Unió Esportiva Llagostera des d'aquí: crònica

Dilluns, 09 Març 2015 11:22

Nova modalitat d‘estafa

La Policia Local de Llagostera ha tingut coneixement d’una nova modalitat d’estafa. En aquest cas les víctimes reben una carta on s’assegura haver guanyat un premi de 960.000 euros. A la carta s’adjunta un formulari per indicar diverses dades personals i bancàries. Es tracta d’una nova estafa que ja ha estat posada en coneixement de les autoritats. Aviseu a familiars i amics, sobretot gent gran. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Veure carta

Dilluns, 09 Març 2015 10:37

Tots som genis!

L’institut de Llagostera ha celebrat aquest diumenge la Jornada de Portes Obertes perquè la gent pogués visitar el centre, les instal·lacions i el treball que realitzen els alumnes i professors.

L'any 2015 l'ONU l'ha declarat l'any internacional de la LLUM, coincidint amb  els 100 anys que fa que Albert Einstein va enunciar la seva Teoria de la relativitat general.Tots els Departaments han treballat aquests aspectes des de les seves matèries,  a més hi ha hagut un treball tranversal que s'ha plasmat amb l'exposició de prop de 400 fotografies a on imitant la figura de l'investigador, tots han dibuixat el que els  motiva, sota la frase de l'inventor  “Tots som genis. Però si jutges a un peix per la seva habilitat per escalar un arbre, viurà la seva vida sencera creient que és un inútil”.

Coincidint amb el dia de la Dona treballadora els alumnes van treballar el paper de les dones científiques al llarg de la història i van elaborar un mural en homenatge a elles.

Divendres, 06 Març 2015 13:25

Cap de setmana de pre-primavera

Tindrem intervals de núvols, però sense pluja i amb temperatures a l’alça. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.