ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

Segons publiquen diversos mitjans de comunicació, ja hi ha un acord a tres bandes entre l'Ajuntament de Palamós, la UE Llagostera i el CF Palamós perquè el primer equip llagosterenc disputi els seus partits com a local a l'estadi palamosí. Es tracta de la solució aconseguida després de confirmar la negativa del Girona a cedir Montilivi el Llagostera perquè actués com a local.

Divendres, 04 Juliol 2014 19:47

Estiu per poc temps

Cap de setmana amb sensació estival que donarà pas a una setmana amb temperatures i ambient molt suaus. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dilluns, 30 Juny 2014 11:05

Ple ordinari del mes de juny

El ple de l’Ajuntament d’aquest mes de juny ha aprovat amb les vots de CiU i ERC i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera modificar parcialment l'ordenança fiscal núm. 28 sobre la taxa per a la utilització dels equipaments esportius. 

Divendres, 27 Juny 2014 17:20

"Cal Negre", nou bar a Llagostera

El passat dissabte es va inaugurar a Llagostera la nova cafeteria, Cal Negre. Entre l’àmplia oferta gastronòmica del local, en destaquen les focaccias, les tapes variades i els postres casolans. A més a més, tenen menú especial per a nens.

Cal Negre estarà obert de dilluns a dissabte de 8h a 23h i els diumenges de 9h a 23h.

Per més informació, passeu-hi a fer un mos al C. Àngel Guimerà nº 6.

Divendres, 27 Juny 2014 12:29

Cap de setmana dividit

Tindrem un dissabte d’estiu amb Sol i cels serens, i diumenge en canvi tindrem pluges a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Ho farà amb Sol i temperatures agradables, però el diumenge tindrem més núvols prims que enteranyinaran el cel, amb pluja al Pirineu. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 19 Juny 2014 13:14

Resum del pas de TV3 per Llagostera

Ja fa quatre temporades que el programa Divendres de TV3 visita pobles de Catalunya i els explica als telespectadors diversos temes d’interès general de la població. Després de quatre temporades, enguany ha estat el torn de Llagostera.

Dimecres, 18 Juny 2014 19:30

#sigues12

La Unió Esportiva Llagostera, amb la col·laboració d’El  Poll TV ha preparat aquest espot per animar a tots els llagosterencs, gironins i aficionats del futbol en general a assistir al Municipal el proper dissabte.

Ajuda’ns a pujar a 2a compartint aquest vídeo amb el hashtag #sigues12, junts ho aconseguirem!

Divendres, 13 Juny 2014 11:41

El temps es suavitza

Aquest cap de setmana no farà tanta calor i tindrem més núvols, especialment a les tardes, i potser s’escapi algun ruixat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Llagostera s'omple d'aficionats de l'Avilés per donar suport al seu equip. Alguns d'aquests aficionats, que s'han repartit per diferents bars de la localitat, han omplert la terrassa del Casino Llagosterenc fent càntics d'ànims al seu equip mentre esperen l'hora d'inici del partit, que tindrà lloc al Camp Municipal d'Esports a les 19h.