ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

El grup actuava a les comarques gironine i en total s’han detingut 17 persones (3 d'elles a Llagostera) com a presumptes autores de diversos delictes de robatori amb força i receptació. Els detinguts formarien part d’un grup especialitzat en cometre robatoris pel mètode silenciós a urbanitzacions de Platja d’Aro, Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Caldes de Malavella. 

Divendres, 12 abril 2013 13:50

Cap de setmana de plena primavera

Les temperatures, molt agradables,  i l’absència de pluja ens conviden a gaudir d’intens cap de setmana a l’aire lliure. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Les obres de la segona fase del Centre d’Interpretació de la Història de Llagostera avancen a bon ritme. La setmana passada es va enderrocar l’antic magatzem de la brigada i està previst que en un termini de sis mesos el nou edifici estigui acabat. 

Divendres, 05 abril 2013 17:15

Post Setmana Santa de bolets primaverals

 

 Les pluges i la bonança tèrmica omplen els boscos de bolets i el cap de setmana serà variable: dissabte núvol i diumenge assolellat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La pluja ha estat la causa principal que ha fet endarrerir el termini de les obres de construcció dels ponts de la riera Banyaloca i Resclosa al Veïnat de Panedes. No obstant això, les obres segueixen a bon ritme i s'acabaran properament. 

Aquests dies han començat les obres d'edificació d'un nou supermercat a Llagostera, concretament en uns terrenys situats entre l'Avinguda del Gironès i l'Avinguda de l'Esport. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ens en dóna tota la informació.

Dissabte, 30 Març 2013 12:42

Repic de campanes pel senyor Benet Carreras

El 15 de març de 1988, el senyor Benet Carreras ens ensenya com fa el repic de campanes i com capgira la campana. Tot un art, tal i com diu ell mateix.

L’Ajuntament de Llagostera no apujarà la taxa de la llar d’infants. Així ho va acordar el Ple de l’Ajuntament celebrat ahir al vespre, amb els vots a favor de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera. La regidora d’Educació Anna Hereu va explicar que s’ha près la dedició conscients de la complicada situació econòmica de moltes famílies i que s’està treballant també en un sistema de beques destinades a les famílies amb menys recursos. Lluís Postigo, en representació d’Alternativa per Llagostera va reclamar una tarificació social que garantís l’accés de les famílies més vulnerables.

Dijous, 28 Març 2013 13:45

Setmana Santa de meteorologia inquieta

La pluja s’alternarà amb estones de Sol i força bonança durant el cap de setmana. La precipitació podria ser més abundant el Dilluns de Pasqua Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dimecres, 27 Març 2013 09:30

Justo Molinero visita el Mercat Romà

La sisena edició del Mercat Romà de Llagostera va comptar amb la visita de 8.000 persones, entre elles, el locutor i presentador televisiu, Justo Molinero. Molinero, acompanyat per l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, va visitar el barri vell i va saludar a nombrosos llagosterencs que el van reconèixer.