ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

Dijous, 24 Gener 2013 18:48

Inauguració de les aigües Part 2

El 3 de febrer de 1954 Llagostera celebrava l'arribada i la inauguració de les aigües potables al municipi. A l'esdeveniment hi van assistir diverses autoritats franquistes i l'alcalde de Llagostera a l'època, Leandro Calm. Aquest vídeo, propietat de l'Ajuntament de Llagostera, va ser enregistrat pel periodista, fotògraf i cineasta gironí Narcís Sans Prats i reeditat posteriorment pel llagosterenc Pepe Fernández.  (part 2)

Dijous, 24 Gener 2013 18:11

Inauguració de les aigües Part 1

El 3 de febrer de 1954 Llagostera celebrava l'arribada i la inauguració de les aigües potables al municipi. A l'esdeveniment hi van assistir diverses autoritats franquistes i l'alcalde de Llagostera a l'època, Leandro Calm. Aquest vídeo, propietat de l'Ajuntament de Llagostera, va ser enregistrat pel periodista, fotògraf i cineasta gironí Narcís Sans Prats i reeditat posteriorment pel llagosterenc Pepe Fernández.

La Coral Germanor Empordanesa, la Coral Interval i la Jove Coral del Gironès de l’Escola de Música del Gironès han omplert l'església de Llagostera on han interpretat la cantata 'Nadal Llum i Misteri' amb música de F. Vila i text de Joan Farràs.

Un total de 995 corredors han participat enguany a la XXXIII edició de la popular cursa de Sant Esteve de Llagostera. La cursa ha començat puntual a les 10 del matí i es podia escollir entre dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre de 10.  El primer en arribar a la meta dels 5 km ho ha fet amb un temps de 19 minuts i el primer del recorregut de 10 Km amb un temps de 35,23 minuts. Podeu consultar les classficacions oficials des d'aquí.

Pàgina 122 de 122