ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

Aquest mes a Carns Esteve tenen en promoció un lot de barbacoa. Per només 35€ el lot inclou 4 botifarres, 4 bistecs, 4 pinxos (de pollastre o de xai), 2 pits de pollastre, 2 galtes per fer a la brasa, 8 talls de llom, 4 talls de bife marinat i un fuet. De ben segur que quedareu ben tips!

I recordeu, per compres superiors als 25€ t’ho porten a casa a Llagostera o a Cassà de manera gratuïta! 

Divendres, 21 Març 2014 13:17

Tornem a l’hivern

 Després del surrealista inici de primavera, amb màximes d’estiu i incendis forestals, la situació és normalitza i tindrem núvols, pluja, i temperatures fresques.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Demà dissabte 22 de març La Botigueta ha organitzat uns tallers familiars dirigits a nens d’entre  4 i 9 anys. Els nens, que poden anar  acompanyats d’un familiar faran un  joc de memory personalitzat amb les seves fotografies. Per això, si us hi voleu inscriure heu d’enviar 9 imatges diferents a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o portar-les demà mateix amb una memòria externa.

El taller inclou tot el material necessari per 9€.

Al matí es realitzarà  l’activitat de  10h a 12h i a la tarda de 17h a 19h.

Per inscriure-us-hi podeu escriure al mateix correu electrònic o passar per La Botigueta a la Plaça Catalunya, nº 1 de Llagostera.

El diumenge16 de març, l’escola Puig de les Cadiretes ha celebrat la 5a Jornada de Portes Obertes amb la finalitat de mostrar el resultat del projecte literari “L’univers del petit príncep”, desenvolupat enguany per commemorar el 70è aniversari de la mort de l'escriptor Antoine de Saint Exupéry, autor d'una de les obres rellevants del S. XX, "El petit príncep".

La jornada transcorregué amb una elevada participació de les famílies de la comunitat educativa i dels amics i amigues del centre, en cadascuna de les activitats programades.

Per primera vegada, el grup de cant de P5 i cicle inicial, dirigits per la seva professora, ens obsequiaven amb les seves boniques cançons, algunes d’elles relacionades amb “El petit príncep”, amb música i lletra del cantautor Carles Cors. La interpretació fou tot un èxit.

L'escola ha editat un vídeo que es pot veure al blog de l'escola:  http://blocs.xtec.cat/escolapuigdelescadiretes/2014/03/20/portes-obertes-2014/

 

Divendres, 14 Març 2014 12:50

Plena primavera!

Cap de setmana de Sol radiant i temperatures primaverals, sobre tot el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El Carrer Sant Feliu és un dels carrers d’entrada al municipi, força transitat de cotxes, però també de vianants. Aquests es troben amb dificultats per passar per la vorera, a causa de l’estretor d’aquesta i dels cotxes aparcats. Ara, l’Ajuntament vol posar-hi remei impedint aparcar en un tram del carrer i eixamplant el tram de circulació de vianants. 

Aquest últim mes s'han iniciat dos cursos de català al Casal Parroquial: un curs inicial, dimarts i dijous, de 10h a 12h, i un curs de nivell Bàsic 1, també dimarts i dijous, de 15h a 17h.

La procedència dels alumnes és molt variada: Bielorússia, Bolívia, Espanya, Gàmbia, Hondures, Mali, Marroc, Mauritània, Pakistan, Regne Unit, Ucraïna i Veneçuela.

El Consorci per a la Normalització Lingüística també ha posat en marxa al poble el programa Voluntariat per la llengua i el projecte Activa la llengua.

Per a més informació podeu adreçar-vos al Consell Comarcal del Gironès al  telèfon 972 21 32 62 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El proper dissabte 15 de març a  les 11 del matí, els Jardins  Mas Maiensa organitzen un taller per descobrir noves funcionalitats del fang. La Isabel, gran coneixedora del fang i  dels seus avantatges en el món cosmètic, ensenyarà als assistents a  fer màscares, pasta de dents i algun altre tractament amb fang.

El taller, que val 9€, inclou esmorzar i al acabar els alumnes podran endur-se una mostra dels productes fets. 

Dimecres, 12 Març 2014 09:40

Tractorada a Llagostera

El proper diumenge 16 de març el Segadors/es de Llagostera han organitzat una tractorada. L’esdeveniment començarà a dos quarts de nou del matí amb la concentració de tractors a l’esplanada del polivalent. Es duran a terme altres activitats fins a mitja tarda. 

 

Dimecres, 12 Març 2014 08:47

Fleca Cafeteria La Tardor

A l’Avinguda Gironès, número 49 ha obert recentment la fleca La Tardor amb nova direcció.

Obert cada dia de 7.30h a 20h, el forn ofereix tots els productes de cafeteria i fleca de sempre, i també degustació de pizzes i entrepans innovadors. A més a més, ofereixen també una gran varietat de sucs de fruita natural, tals com suc de kiwi i poma o fruita de la passió i llimona.

Podeu descobrir-ne més al seu facebook: https://www.facebook.com/flecacafeterialatardor  o passant-hi a degustar alguna cosa!