ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Aquest dimecres 6 de juliol comença el cicle de cinema a la fresca a Llagostera. Fins al 31 d'agost es projectaran pel·lícules per a tots els públics a la plaça Catalunya a les 22h. 

El primer film a projectar-se serà "Raya i l'últim drac" que explica la història del fantàstic món de Kumandra on humans i dracs van viure junts fa molt temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces del mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per a salvar a la humanitat. Ara, 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l'últim i llegendari drac per a reconstruir un món destruït i tornar a unir al seu poble.

L'entrada és lliure i en cas de pluja la projecció es reprogramarà el dimecres següent. 

Dijous, 30 Juny 2022 09:00

20 anys de Piscines Sant Feliu

Amb motiu del 20è aniversari de Piscines Sant Feliu, l’Associació Espanyola de professionals del sector ASOFAP, ha entrevistat al llagosterenc Ivan Sánchez, gerent de l’empresa. Piscines Sant Feliu, amb seu a Llagostera, s’ha consolidat com una de les principals empreses de disseny i construcció de piscines. Ha estat nominada als prestigiosos premis EUSA Awards on es distingeixen a les millors  piscines i spas d’Europa. Molt arrelada al territori patrocina diversos clubs i dona suport a diverses iniciatives esportives.

Podeu llegir l’entrevista aquí.

Dilluns, 27 Juny 2022 15:32

Arriba la Nit Blanca a Llagostera

Un any més, torna la Nit Blanca a Llagostera el pròxim 2 de juliol a la plaça Catalunya. La Unió de Botiguers de Llagostera organitza una nit de festa, parades i música a càrrec de la discomòbil Ad Sound per posar en valor el comerç local.

Hi haurà un cremat gratuït per a tothom, servei de bar i entrepans calents. Els organitzadors animen a la ciutadania a vestir-se de blanc i a gaudir d'una nit de festa.

Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llagostera, la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

L'Escola de Dansa Elena ha organitzat un espectacle de dansa titulat "Dones", una actuació a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. 

L'acte tindrà lloc el pròxim 3 de juliol al Teatre Casino Llagosterenc a les 18.30h. 

L'entrada tindrà un cost de 5€ i ja es pot aconseguir a l'Estanc Riudellots, a la Llibreria Sureda i a la mateixa Escola de Dansa Elena. 

Del 22 de juny al 29 de juliol es podrà visitar l'exposició "Una mica d'art i d'artistes" a la Sala Can Roure. Les obres que s'hi exposen les han creat els alumnes de l'INS Llagostera del curs 2021 - 2022.

El vernissatge tindrà lloc el dimecres 22 de juny a les 19h. 

L'entrada a l'exposició és lliure. 

El Club Taekwondo Llagostera va participar aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya amb molt bons resultats.

Es va emportar la medalla d’or Mohamed Oufkir, Rayan Lamhamdi i Ivet Juanola.

I Denis Stamate, Miguel Brito, Jordi Orpi i Asier Troy van guanyar la medalla de bronze.

Es van endur la medalla de participació a quarts de final Martina Valentí, Denissa David, Nagore Martín, Jan Texidor, Max Valentí, Àlex Jiménez, Marc Orpi, Aniol Viñas i Hugo López.

Recentment ha finalitzat la senyalització de les empreses ubicades al polígon de Llagostera. Per fer-ho s'han instal·lat dos tòtems informatius: un al principi del carrer Indústria i l'altre a zona verda del carrer Garbí. Ambdós indiquen el posicionament de les empreses mitjançant un plànol amb una relació numèrica. D'aquesta manera, s'aconsegueix facilitar als ciutadans i transportistes la seva localització. En aquest sentit, es mostren les dades d'interès com telèfons o correus de contacte i la direcció de cada empresa. També compten amb un codi QR que, un cop escanejat, redirigeix al lloc web o xarxes socials de cada una de les empreses.

"Aquesta actuació va sorgir del Consell de Promoció Econòmica impulsat per Llagostera Activa després de recollir les propostes i inquietuds dels representants de les empreses ubicades a la zona industrial", tal i com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz.

La llagosterenca Laia Bragulat ha quedat campiona de Catalunya de BTT en la categoria principiants femenina (nascuts el 2012 i 2013) de la cursa celebrada a Altafulla aquest cap de setmana.

Amb aquest resultat, Laia Bragulat tanca una bona temporada, ja que també es va emportar el primer lloc en el Campionat de Catalunya de ciclomotors de la cursa celebrada a la Seu d’Urgell.

Dilluns, 13 Juny 2022 10:43

Dona sang a Llagostera

El pròxim dissabte 18 de juny es podrà anar a donar sang al Pavelló Polivalent de Llagostera de les 10 a les 14h.

Des del Banc de Sang fan una crida per demanar donacions de sang per atendre els malalts als hospitals. Són necessàries 1.100 donacions per garantir les transfusions, especialment de plaquetes. Per això és important mantenir un ritme de donacions constant cada dia. Sobretot, cal que més persones vinguin a donar per poder encetar les vacances d’estiu amb unes reserves de sang òptimes.

Podeu demanar hora en el següent enllaç.

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès estrena la temporada d'estiu amb una nova edició de la guia turística "Descobreix el Gironès" per a 2022 i 2023. Llagostera, juntament amb altres municipis com Madremanya o Flaçà, apareixen com a conjunts medievals molt atractius pels visitants i turistes d'altres indrets. La guia recull informació sobre el patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l'oferta d'oci i restauració, allotjaments i esdeveniments.

Sobre Llagostera, la guia comença repassant els seus orígens: "A Llagostera, encimbellada dalt d'un turó al sud de la capital, van caldre dos recintes concèntrics per poder emmurallar-la, i es convertí en una plaça forta que dominava el pas d'antics camins."

A continuació, subratlla la importància del seu patrimoni natural, ja que compta amb el Puig de les Cadiretes des d'on es pot veure gran part del Gironès i la Selva. A més, hi ha un mapa on s'especifica el pas de la Ruta del Carrilet de les Vies Verdes de Girona per recórrer en bicicleta o a peu.

Pel que fa a l'art i a la cultura, s'hi pot trobar informació sobre el Museu Emili Vilà, el qual està situat a la Casa Franquesa de Llagostera, un edifici catalogat del segle XIX fundat pel mateix pintor Emili Vilà i Gorgoll. També adjunta una llistat de la millor oferta gastronòmica del municipi i apunta les festivitats més importants: la fira del batre, la fira del bolet o el festival espurnes.

En aqueta nova edició de la guia, que es renova cada dos anys aproximadament, s'han incorporat algunes actualitzacions de contingut i també noves recomanacions d'allotjaments i empreses turístiques, però manté a grans trets la mateixa estructura i estil que l'edició anterior. Un disseny senzill i agradable, que combina les fotografia i il·lustració amb un contingut elaborat i de qualitat i un llenguatge amè i proper al visitant.

La publicació està disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l'altre en castellà i anglès, i es podrà trobar tant a l'Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/ Berenguer Carnicer nº 3 a Girona), com a la resta d'oficines de turisme de la comarca. A més, també estarà disponible a www.turismegirones.cat on l'usuari la podrà descarregar en format digital.