ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Redacció
Redacció

Redacció

El passat dimecres 18 de desembre el Restaurant Ca la Maria aparegué al programa de Televisió de Catalunya, El Medi Ambient. Sota el títol ‘Peix a taula o al mar’ el programa explica com des de la Universitat de Girona es busca la manera que els gironins puguin seguir menjant peix sense que s'esgotin els estocs disponibles al mar.

Els restaurants de quilòmetre cero descarten importacions de peixos congelats de l'altra banda del món i procuren preservar els recursos pròxims. Per això, Martí Rosàs, xef de Ca La Maria ha participat al programa i ha explicat com funciona la seva cuina.

Podeu veure el programa sencer aquí: http://www.tv3.cat/pprogrames/elmediambient/meaSeccio.jsp?seccio=reportatge&id=28732

Ja fa 12 anys que un grup de voluntaris encapçalat per Nati Roura reparteixen lots de Nadal a les famílies més necessitades.

Enguany, 9 voluntaris repartiran quasi dues tones de menjar a 159 famílies per Nadal. Després d’aquesta campanya, Càritas també té en marxa la campanya dels Reis: els nens i nenes amb famílies amb pocs recursos poden anar a buscar una joguina.

Fa uns dies, es va celebrar a Lloret de Mar el Campionat de Debutats on competien les patinadores que han obtingut el certificat aquest any 2013. En la categoria Cadet varen actuar l’Alexia Pérez i l’Alexia Cosmello i en infantil va actuar la Carla Salguero, que va obtenir la millor puntuació i va quedar primera classificada.

Ara que s’acaba l’any, és el moment de fer memòria de les últimes competicions individuals que estan donant molt bons resultat al club a nivell provincial i català.

El mes d’octubre va significar el retorn a la competició de Sandra Posas , ja recuperada d’una lesió, que va quedar primera a la Copa de Girona en la seva categoria, en aquest trofeu cal destacar a més la participació de Mireia Codina que va quedar segona de les Juvenils i Alba. Pérez que va obtenir el tercer lloc del podi infantil. Neus Mateu que va disputar la Copa Territorial va quedar tercera classificada.

Pel que fa a competicions a nivell català, el mes de novembre es va celebrar la Copa Catalana, aquí cal destacar la bona feina i bon nivell de dues patinadores del nostre club; Sandra Posas que va tornar a pujar al lloc més alt del podi i Mireia Codina que va quedar quarta.

El passat 24 de novembre, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Taekwondo Infantil  al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. El Club Taekwondo Llagostera hi va assistir amb disset nens d’entre 9 i 13 anys que van participar en diferents categories, 8 dels quals es varen classificar en primera posició:  Nissrine Neqrouz, Paula Serrat, Nerea Buyo, Cristina Moaisa, Carlos Funellosas, Alberto Ailisoaire, Abdeslam Boukabous i Mohamed Neqrouz. En Mohamed Dahouti va obtenir medalla de plata, i Coral Ramírez, Manal Boukabous, Óscar Gallego i Joel Muñoz varen obtenir medalla de bronze. També van participar al campionat Aidan Ramírez, Chaymbe Boukabous, Aleix Serrat i Ricardo Ambel.

La pròxima edició del Campionat de Catalunya serà el proper 13 d’abril de 2014

El gruix del darrer Ple de l’any, va dedicar-se a l’exposició del pressupost municipal per a l'any 2014 a càrrec del regidor d’Hisenda Ramon Soler. Soler va explicar que el pressupost ascendeix a 7.504.435 euros, cosa que representa un increment del 4,29% respecte al pressupost de l’any anterior. 

Dimecres, 18 Desembre 2013 12:10

El Golbol, un esport amb molt de sentit

Sis alumnes de l’Escola Puig de les Cadiretes van proclamar-se campions el passat 23 i 24 de novembre del  Primer Campionat estatal de Golbol ‘Open Barcelona’. En aquest reportatge podeu conèixer més sobre aquest esport i els protagonistes d’aquesta història.

Llagostera va acollir el passat divendres 13 de desembre una jornada dedicada a l'educació per a una mobilitat segura i sostenible en la qual van participar representants de Policies Locals, Mossos d'Esquadra i vigilants Municipals de diversos municipis de les comarques gironines.

Dimarts, 17 Desembre 2013 10:34

Entren a robar al Municipal de Llagostera

Segons relaten avui el Diari de Girona i el 9 Esportiu, la Unió Esportiva Llagostera va denunciar ahir un nou robatori al Municipal. Els lladres, que varen entrar diumenge a la nit, es van endur ampolles, paneres nadalenques i altres regals que el club tenia preparats per la propera quina del 28 de desembre.

No és la primera vegada que entren a robar a les instal·lacions del Municipal, i el club expressa el seu malestar per la manca de seguretat que aquestes presenten. 

Dilluns, 16 Desembre 2013 08:57

El Mobiat 2013 més solidari

Aquest any el MOBIAT s'adapta als nous temps, es busca la solidaritat de tothom perquè tots puguem passar unes bones festes nadalenques. Per això s’han abaixat els preus del tiquets i es col·labora amb La Marató de TV3 i entitats  solidàries del poble.

Aquells que al comprar el tiquet d’esmorzar aportin aliments de llarga durada o una joguina, seran obsequiats amb un petit regalet. El recull d’aportacions es destinarà a les entitats llagosterenques Càritas i Creu Roja.

Durant l’esmorzar es realitzarà un sorteig/subhasta de petits lots, els beneficis dels quals aniran per a La Marató de TV3, que enguany es celebra el proper diumenge 15 de desembre.

Acabat l'esmorzar es portarà el pessebre fet pet Els Cremats MCE Llagostera fins a dalt el Puig.

L’organització vol agrair públicament la voluntat i ganes de col·laborar de tots. Entenen que cada dia és tot més difícil, per això volen donar les gràcies als voluntaris, participants i col·laboradors que fan possible aquest esmorzar al Puig de les Cadiretes. 

Correus de Llagostera se suma enguany a la 21ena edició de la campanya de recollida de joguines “Cap infant fora de joc”  de Creu Roja Joventut. El principal objectiu de la campanya és recaptar més de 60.000 joguines per tot Catalunya i repartir-les a més de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Creu Roja Joventut recull joguines noves, educatives, no bèl·liques, no sexistes i que fomentin el joc col·lectiu. Les que fan més falta són les joguines per als més petits de 3 a 6 anys i per als més grans de 9 a 12 anys.

Podeu deixar la vostra joguina a l’oficina de Correus fins el 2 de Gener. Correus transportarà i lliurarà les joguines recollides a l’assemblea de Creu Roja Joventut pertinent.

A més a més, a l’oficina de Correus de Llagostera també hi podeu comprar la polsera solidària per l’Àlex sota el lema “Lluito per tu”.