ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 07 Novembre 2014 12:58

Núvols i recuperació de les temperatures

 Tindrem un cap de setmana amb mini efecte hivernacle amb temperatures agradables, doncs el cel estarà força ennuvolat, sobretot el diumenge, però sense pluges. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Amb els vots favorables de Convergència i Unió , Esquerra Republicana i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera aquest dimecres han quedat aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2015.

Divendres, 31 Octubre 2014 14:21

Castanyada primaveral

Per Tots Sants no farà massa fred i no plourà, però les temperatures començaran a normalitzar-se aquest cap de setmana. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 30 Octubre 2014 11:14

Lucífer, un musical inèdit i diferent

 

El propers 1 i 2 de novembre es durà a terme a Llagostera la representació teatral de “Lucífer”. L’obra, dirigida per Kim Planella, és un musical que succeeix en tres ambients diferents; l’actualitat, els anys 30 i el segle tretze. El Poll TV ha entrevistat a dues de les seves protagonistes al Bar Swing: Iris Vilà i Marta Prieto.

 

El dissabte 25 d’octubre els participants al Campionat Provincial de Caça Menor amb Gos varen reunir-se al Bar – Hostal Barnés de Santa Cristina d’Aro. En David va quedar aparellat amb en Jaume Velasco, caçador del poble empordanès de Roses. L’Albert, va participar com a jutge del caçador de Cassà de la Selva, Ramon López. 

Divendres, 24 Octubre 2014 13:11

Començarà la tardor meteorològica?

Tindrem un dissabte amb núvols prims que seran més importants diumenge a la tarda, però sense pluges i amb canvi a l’horari d’hivern que marcaran el principi d’una davallada de les temperatures. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

 

Aquest dissabte 18 d’octubre s’ha celebrat un any més a Llagostera el Campionat local de Caça Menor amb gos. El guanyador va ser en David Lopera amb 1.200 punts i  el segon classificat fou l’Albert Reina. Tots dos participaran el proper dissabte 25 d’octubre al Campionat Provincial de Caça Menor amb gos que se celebrarà a Santa Cristina d’Aro. 

 

 

Aquest dimecres 15 d’octubre ha tingut lloc la Jornada de Portes Obertes del Centre Ocupacional de Llagostera gestionat per la Fundació Ramon Noguera. 

La jornada ha començat amb una presentació de la fundació a càrrec de Pepita Perich, gerent de la fundació Ramon Noguera. A continuació, la directora del centre ocupacional de Llagostera, Esther Triadó ha presentat els serveis de teràpia ocupacional que es duen a terme al centre. 

Llagostera ha celebrat aquest diumenge 12 d’octubre la dotzena edició de la Fira del Bolet. Tot i l’amenaça de pluja el bon temps ha acompanyat tota la jornada on més d’un centenar de parades han omplert els carrers i places del nucli antic del poble. Durant tot el dia els més de deu mil visitants han pogut gaudir del mercat del bolet així com de la demostració d’oficis artesanals i tallers per la mainada. 

Divendres, 10 Octubre 2014 13:25

Bolets i núvols

En el cap de setmana de la Fira del Bolet, tindrem domini dels núvols, especialment el diumenge, quan pot ser que s’escapi alguna gota a mig matí. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.