ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Redacció
Redacció

Redacció

Llagostera va acollir el passat cap de setmana el prestigiós Raid internacional “Le Centaure”, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall. El recorregut de 100 quilòmetres va transcórrer pels boscos de les Gavarres i l’Ardenya Cadiretes per diversos indrets i municipis de la comarca del Gironès i del Baix Emporda, que prèviament s’havien senyalitzat al mapa hores abans de començar la prova.

La setmana passada es varen començar les obres de reforma de la Casa de les Vídues de Llagostera. La remodelació inclou la instal·lació d’una escala i un ascensor, que es construirà en una porció de terreny adjacent a l’edifici que l’Ajuntament ha adquirit amb aquesta finalitat.

Els participants llagosterencs Emma Fauria i Ricard Grabulosa, han quedat en tercera posició a la prova disputada aquests cap de setmana en terres gironines. La competició, que s'ha celebrat per primera vegada fora de terres franceses, enguany s'ha dut a terme en les instal•lacions de Cavall de Mar a Llagostera. La prova, de dos dies i 100 km, ha transcorregut pels camins de la comarca del Gironès passant per la costa de Sant Feliu de Guíxols. Pròximament El Poll TV us oferirà un resum de l'esdeveniment amb entrevistes als protagonistes.
Dilluns, 23 Febrer 2015 12:47

Rua de Carnaval de LLagostera 2015

Més de 40 colles participen a la rua de Llagostera. 

Divendres, 20 Febrer 2015 15:17

Carnaval ventós

. Aquest cap de setmana tindrem un canvi de temps, amb pluges el dissabte i vent fort el diumenge, quan gràcies al vent el cel quedarà ben serè. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dimarts, 17 Febrer 2015 09:10

Vine a donar sang!

El proper dissabte 21 de febrer s’ha organitzat al Casino Llagosterenc una jornada de donació de sang de 10h a 14h.
Animeu-vos i veniu a donar sang!


Divendres, 13 Febrer 2015 13:35

Clarianes a dojo

Aquest cap de setmana el passarem entre clarianes i núvols més densos, especialment el  dissabte, però amb temperatures suaus i potser alguna pluja feble el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Llagostera acollirà el prestigiós Raid internacional “Le Centaure”, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall que tindrà lloc del 20 al 22 de febrer de 2015. El traçat de la cursa, de 100 quilòmetres, recorrerà els paratges dels boscos de les Gavarres i l’Ardenya cadiretes pel Gironès i el Baix Empordà. Enguany és el primer any que la prova es desenvolupa fora de França, on s’ha anat celebrant des de l’any 1976. 

Dilluns, 09 Febrer 2015 14:07

Inauguració “Arte en la piel”

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat al poble l’estudi de tatutatges Arte en la piel. La idea de l’estudi ha sorgit de l’Antonella Isalaco, que va decidir emprendre l’aventura del negoci propi en el món del tatuatge després de quedar-se a l’atur. El més important en un negoci d’aquestes característiques és que el tatuador sigui un bon artista. L’Antonella va escollir en Mauri, especialista en realisme blanc i negre i a en Gavic, un mestre dels tatuatges amb color.

Divendres, 06 Febrer 2015 12:38

Cap de setmana de contrastos

Tindrem un dissabte ben ennuvolat, però un diumenge amb el Sol ben radiant i fent remuntar les temperatures. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.