ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Redacció
Redacció

Redacció

Conscients de la problemàtica pel que fa a la circulació de vehicles en doble sentit pel carrer Ricard Casademont, el carrer que uneix l’Escola Lacustaria amb la zona del cementiri, l’Ajuntament de Llagostera es va reunir amb els veïns de la zona per tal de trobar una solució per millorar-ne la viabilitat. Així doncs, en la reunió participativa, que hi van assistir una vintena de veïns, es va decidir fer el carrer d’un sol sentit de circulació.

La setmana passada va començar la construcció d’un mur de gabions de pedra al carrer Canalejas de Llagostera. La construcció respon a la voluntat de fer un mur més estable i que eviti perills.

Divendres, 27 Setembre 2013 19:28

Primer cap de setmana típic de tardor primerenca

Tindrem cels tapats el dissabte i més clarianes el diumenge quan, en canvi, ens acompanyarà la pluja. Meteorologia diversa!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 26 Setembre 2013 18:42

Possibles incendis intencionats

A primera hora d’aquesta tarda s’ha declarat un incendi de vegetació al terme municipal de Santa Cristina d’Aro.Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 3 mitjans aeris i 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat així com diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, Agents Rurals...

Dijous, 26 Setembre 2013 18:03

Ple del mes de setembre

Amb els vots favorables de CiU i ERC i el vot contrari del grup d’Alternativa per Llagostera, el Ple de l’Ajuntament del mes de setembre ha aprovat la modificació i pròrroga del projecte d'Intervenció integral en el centre històric de Llagostera, conegut popularment com a Pla de Barris.

En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica com les obres de construcció del dipòsit d’aigua de Can Pinet avancen a bon ritme. Així mateix, també s’estan efectuant les canalitzacions corresponents fins al nucli urbà i l’entrada de les urbanitzacions la Canyera, Mont-Rei i la Mata. 

Divendres, 20 Setembre 2013 13:21

El diumenge arriba la tardor astronòmica

La tardor astronòmica arriba el diumenge a les 22:44, en un cap de setmana tranquil i assolellat per acabar de gaudir de l’estiu amb bonança. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Si no hi ha cap entrebanc, el proper mes d’octubre s’inaugurarà un nou supermercat a Llagostera de la cadena Consum a l’Avinguda del Gironès, prop de l’Institut. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica quin ha estat el paper de l’Ajuntament per tal d’intentar que els treballadors del nou establiment siguin llagosterencs.

Dimecres, 18 Setembre 2013 11:28

La "Drosera rotundifolia" torna al Ridaura

Fa uns dies un equip del Poll TV, acompanyat per Quim Castelló 'L'Esquilet' va anar d'excursió al Ridaura per tal de veure de primerà mà la Drosera rotundifolia, una planta insectívora típica de zones d'alta muntanya que fa uns anys que ha trobat a la zona del Ridaura un lloc ideal per reproduir-se. 

Divendres, 13 Setembre 2013 13:13

Una setmana de temps pretardoral

Ja comença a notar-se que només estem a una setmana de l’equinocci de tardor i les estacions marquen el seu ritme. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.