ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Aquest divendres dia 24 finalitza el termini per subscriure's a la revista El Butlletí. L'abonament anual és d'un import de 12€, el qual inclou el repartiment de la revista al domicili del subscriptor. Tota la informació sobre el que cal fer per formalitzar la subscripció es pot consultar a través del web de l'entitat, www.elbutlletidellagostera.cat, concretament a l'apartat titulat subscripcions.

Què faries si et toquessin 1.000 euros per gastar en els comerços de la Unió de Botiguers de Llagostera? Això li ha passat a la llagosterenca Mireia Malagón, l'afortunada que tenia la butlleta premiada del Sorteig dels 1.000 euros de la Unió de Botiguers de Llagostera. La Mireia va disposar d'una tarda per gastar el premi, acompanyada de la presidenta de la UBLL i una càmera d'El Poll TV. 

Fa pocs dies ha obert aquest nou bar-restaurant al carrer Pau Casals número 5.

Amb una gran varietat de plats per emportar, a La Taverna d’En Pou són especialistes en bacallà i vedella ecològica. A més a més, també s’hi pot esmorzar de forquilla i fan menú diàriament.

Els dissabtes i els diumenges fan el dia del Pintxo Basc amb montaditos bascos des d’un euro.

Per més informació trucar al 972 832 103 o bé podeu visitar el seu Facebook on hi trobareu tota l’actualitat culinària del restaurant.

Aquesta setmana han començat a la plaça Catalunya unes obres per substituir part dels panots de la zona ajardinada fent un pas per travessar per tal de millorar els problemes de mobilitat. Així mateix, s’aprofiten  les obres per fer un tancament al parc infantil de la plaça. Aquesta actuació és fruit de les propostes ciutadanes recollides durant els processos participatius impulsats des de l'Ajuntament.  

Divendres, 17 Gener 2014 12:29

Núvols i pluja pel cap de setmana

El cel estarà ben tapat durant tot el cap de setmana i la pluja ens visitarà, especialment el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El Diari El Punt Avui, publica avui una informació sobre el nou radar que afectarà les carreteres llagosterenques. El lector de matrícules no només multarà aquells vehicles que superin el límit de velocitat establert, sinó que també podrà sancionar els vehicles que no tinguin la ITV al dia.

Podeu llegir la notícia sencera  aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/709019-el-radar-llagostera-cassa-a-punt.html?cca=1

Les obres de Font Bona i Selva Brava tornen a estar aturades per raons econòmiques en la seva darrera fase d’execució. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica en quin estat es troben les urbanitzacions i les solucions que s’estan duent a terme al respecte. 

El passat diumenge 12 de gener, el grup excursionista del G.E. Bell-Matí va realitzar una sortida d’uns deu quilòmetres per la Costa Brava. Els caminants van resseguir el camí de Ronda passant per Cala Margarita, La Fosca, Cala Salguer, la Platja de Castell, el Poblat Ibèric, La Foradada, Cala Estreta i Cala del Crit. Els nens més atrevits es van remullar a Cala Estreta. El camí de tornada fou per un paratge més muntanyós passant per la barrada d’en Dalí. La caminada va durar aproximadament quatre hores. 

Can Caciques esdevindrà el Centre d’Interpretació de la Història de Llagostera i serà el lloc on llagosterencs i turistes podran conèixer com vivien els nostres avantpassats al poble. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens explica molts detalls de com es dinamitzarà el nucli antic amb aquesta nova instal·lació.  

Dimarts, 14 Gener 2014 09:14

Ja han començat les rebaixes d'hivern

El passat 7 de gener s'ha donat el tret de sortida de les rebaixes d'hivern que duraran fins el 6 de març (ambdós inclosos). El petit comerç confia en la bona acollida per part dels consumidors que podran trobar articles amb importants descomptes d'entre el 30% i el 50%.

La roba, el calçat i els complements personals, així com els productes per a la llar i electrònica, es perfilen com els articles que tindran més bona sortida.