ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Redacció
Redacció

Redacció

 

El ioga ayurbeda és una tipologia de ioga indicada a persones que per problemes físics no poden realitzar altres exercicis. Amb una combinació de moviments i respiració, amb el ioga ayurbeda s’aconsegueix un reconeixent personal molt elevat que porta a alliberar tensions i a trobar-se millor. 

 

Dilluns, 15 Desembre 2014 10:07

XVIII Mercat de Nadal

Llagostera ha celebrat una nova edició  del Mercat de Nadal coincidint enguany amb La Marató de TV3. Durant tot el dia es varen dur a terme diverses activitats nadalenques i solidàries. A les 10 del matí s’ha instal·lat a la Plaça de Catalunya el tió solidari per recollir fons per La Marató que aquest any està dedicada a les malalties del cor. 

Divendres, 12 Desembre 2014 13:07

Núvols i temperatures suaus

Tindrem un cap de setmana dominat pels núvols i amb temperatures mínimes més altes que dies enrere. I sense pluges, que poden arribar a Llagostera el dilluns.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 11 Desembre 2014 09:45

L'alcalde al dia: "Enllumenat nadalenc"

L’Ajuntament de Llagostera ha decidit millorar l’enllumenat nadalenc per potenciar les zones més comercials del poble. La Unió de Botiguers de Llagostera té previst col·laborar amb la il·luminació nadalenca des dels seus comerços. L’alcalde, Fermí Santamaria ens explica la importància de l’enllumenat nadalenc en aquestes dates de festes familiars.

Una persona ferida greu i sis més de diversa consideració en una explosió que ha tingut lloc en una casa del carrer Sant Antoni. Segons sembla, l'explosió ha estat provocada per un acumulador d'aigua que ha esclatat com una olla de pressió a causa de l'escalfament d'una xemeneia on feien carn a la brasa. La deflagració ha provocat la caiguda d'envans i part de la façana de la casa. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ens dòna més detalls des del lloc dels fets.

Divendres, 05 Desembre 2014 20:01

Hivern sobtat

El fred arriba a Llagostera en aquest cap de setmana llarg, amb moltes estones de Sol i un xic de vent que deixarà el cel serè.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dimecres, 03 Desembre 2014 09:02

L'alcalde al dia: "Dipòsit de Can Pinet"

El passat mes d’octubre es va inaugurar a Llagostera un nou dipòsit d'abastament d'aigua potable, el 'dipòsit de Can Pinet'. A més del dipòsit, es varen instal·lar dues noves conduccions d'aigua potable: una per abastir el nucli de Llagostera i l’altra per a possibilitar el subministrament municipal d'aigua a les urbanitzacions de la Canyera, la Mata i Mont Rei en cas de necessitat.

Divendres, 28 Novembre 2014 19:06

La botigueta celebra el "Black Friday"

LA Botigueta celebra el "Black Friday" posant a la venda tota la roba interior, tan per home com per dona, amb un 25% de descompte. Aquesta oferta acabarà el dissabte dia 29. Aprofiteu-ho!

Divendres, 28 Novembre 2014 12:49

Temporal de llevant

Tindrem un cap de setmana de tempestes intenses, fort vent i pluja abundant.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 27 Novembre 2014 13:39

S'aprova el pressupost municipal pel 2015

L’Ajuntament de Llagostera ha aprovat el pressupost municipal pel 2015 amb les vots favorables de CiU, l’abstenció d’ERC i el vot contrari d’Alternativa per Llagostera. El regidor d’Hisenda Ramon Soler, va explicar que tot i la davallada d’un 6,45% respecte el pressupost de l’any 2014, les partides destinades a l’atenció de les persones s’incrementen un 4,47%.