ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Redacció
Redacció

Redacció

Dimecres, 04 Febrer 2015 12:20

Nou horari a la rostisseria El Raconet

 La rostisseria El Raconet canvia d'horari. El nou horari és de divendres de 8h a 16h. i de 10h a 16h els caps de setmana. A l'estiu tornaran amb l'horari habitual. 

Recordeu que la rostisseria El Raconet està Carrer Ganix, 46 i són especialistes en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili. També trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.  

Divendres, 30 Gener 2015 13:13

Vent de poca intensitat a Llagostera

El temporal de vent sobre Catalunya no es deixarà notar amb intensitat a Llagostera i només ens deixarà intervals de núvols, i potser alguna feble precipitació el dissabte a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 30 Gener 2015 11:42

Ple ordinari del mes de gener

El primer ple ordinari del 2015 celebrat aquest dimecres 28 de gener, ha servit per aprovar el nomenament dels membres que formaran part del Consell Social Municipal, on hi ha representació de tots els grups municipals. Tots els grups van votar-hi a favor. Durant el transcurs del ple es va donar compte de la delegació de la potestat sancionadora en mateÌ€ria de traÌ€nsit urbaÌ€ a l’organisme autònom de la Diputació de Girona, Xaloc. 

L'Ajuntament de Llagostera ha iniciat les obres de reconstrucció d'una de les dues pistes de tennis de la zona esportiva ubicades a la urbanització La Canyera. L'actuació consisteix en la substitució del paviment de formigó porós, el pintat del terreny del joc i la substitució del sistema de xarxes malmesos pel pas del temps que impedien que s'hi pogués practicar aquest esport. Aquesta actuació dóna resposta a un dèficit històric d'inversions i manteniment a les pistes. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica detalladament les actuacions.

Divendres, 23 Gener 2015 13:16

Boira matinera i temps assolellat

Cap de setmana molt tranquil, bàsicament amb Sol i fred, però amb temperatures no tan baixes com dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

La fibra òptica ha arribat a Llagostera. Recentment, s’han vist pels carrers del municipi, operaris de telefonia realitzant unes obres de canalització pel desplegament de fibra òptica al poble. La canalització es va realitzar des de la central de Telefònica al Carrer Ferrer fins a la connexió amb la C-35 a l’alçada del CEIP Puig de les Cadiretes. En aquest espai  de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens n’explica els detalls.

Dimarts, 20 Gener 2015 10:53

Izquierdo Torrent contra el Banc Popular

Abans de l’esclat de la crisi econòmica i quan ja es veia a venir l’esclat de la bombolla immobiliària, alguns bancs varen començar a incloure a les hipoteques les clàusules sòl o les clàusules sostre. Aquestes clàusules són una limitació a l’alça del tipus d’interès variable de les hipoteques. Generalment, aquests casos s’han de tractar de manera individualitzada degut a la seva complexitat. Recentment a Llagostera s’ha donat un cas d’aquestes característiques que ha arribat als jutjats. El bufet d’advocats Izquierdo Torrent ha fet una intervenció satisfactòria i s’ha declarat la clàusula nul·la.

Divendres, 16 Gener 2015 12:26

Cometa Lovejoy i núvols

Tindrem pluja el divendres i el diumenge a darrera hora, però el dissabte el cel ens donarà una treva que podem aprofitar per observar el cometa Lovejoy.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Després de la millora de l’enllumenat públic de Nadal i del gran èxit de la cavalcada de Reis a Llagostera, en aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria fa balanç de les festes nadalenques.

El director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, ha entregat a l’Espai Jove Calaviudi els diplomes acreditatius a vuit joves que han rebut formació en l’àmbit d’ajudant de cambrer, en el marc del projecte Fórmula Jove.L’objectiu de Fórmula Jove és incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals de les persones joves amb poca qualificació que ni estudien ni treballen, alguns dels quals han patit fracàs escolar i d’altres que són a l’atur des de fa temps.