ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 18 abril 2014 09:50

Un brindis pels 40!

Avui la Lidia Gámez fa 40 anys. Moltes felicitats de part del  teu marit i fills.

Dijous, 17 abril 2014 12:56

Setmana Santa de meteorologia variable

Tindrem uns dies de festa alternatius, un dia Sol i a l’endemà més núvols, però sense pluja, excepte potser dissabte al migdia quan pot caure alguna gota . Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 11 abril 2014 13:54

Mart a tocar de la Terra!

Busqueu cap a l’est un punt brillant i vermell al cel nocturn, Mart us vigila... Tindrem un cap de setmana variable entre Mart, Sol i núvols, però sense pluges importants a la vista. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 04 abril 2014 13:40

Per sortir del fang, sol radiant

Cap de setmana ideal de primavera, amb temperatures agradables i sense pluja. Aprofiteu per rentar el cotxe de la pols del Sàhara!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El  Diari de Girona publica avui una informació sobre els nous radars per tram que Trànsit té previst instal·lar a la N-II en dos punts de la variant de Girona abans de finals d’any. Un d’ells estarà situat dins del terme municipal de Girona mentre que l’altre s’ubicarà entre  Quart i Fornells de la Selva.

Al mateix article llegim que el recent instal·lat radar a la C-65 encara no està en funcionament però començarà a funcionar d’aquí a pocs dies.

El radar per tram  és un  dispositiu que llegeix la matrícula dels vehicles al principi i al final del tram, i detecta aquells que sobrepassen la velocitat màxima establerta.

Podeu llegir la notícia sencera aquí:         http://www.diaridegirona.cat/comarques/2014/04/01/transit-collocara-dos-radars-tram/663192.html

Divendres, 28 Març 2014 14:20

Primavera de núvols

Tindrem un dissabte ben tapat i un diumenge passat per aigua, especialment durant la tarda. Canvi a l'horari d'estiu, a les dues de la matinada de diumenge seran les tres. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Les  càmeres del radar de velocitat per trams a la C-65 entre Llagostera i Cassà ja estan instal·lades. Així ho informa avui el Diari El Punt Avui. Aquestes càmeres llegiran la matrícula dels vehicles al principi i al final del tram, i multarà aquells que hagin sobrepassat la velocitat establerta.

 Podeu llegir la notícia sencera aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/-/728416.html?piwik_campaign=mail&piwik_kwd=mail&utm_source=mail&utm_medium=mail&utm_campaign=mail

Pel proper diumenge 6 d’abril el grup excursionista Bell-Matí ha organitzat una marxa d’uns 17 quilòmetres amb una durada d’entre 4 o 4 hores i mitja. La sortida es realitzarà a les 8  del matí des del Pavelló, però l’hora de trobada és a dos quarts de vuit.

El preu és de 4€ per als socis  i 5€ per als no socis, incloent l’esmorzar.

Us podeu inscriure abans del divendres 4 d’abril a través de varies vies:

- A la recepció del Pavelló.

- Trucant a en  Joan Sàbat (972 831 289)

- Enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom complet i si sou socis o no.

 Animeu-vos a gaudir de la natura!

Dijous, 27 Març 2014 18:30

Ple ordinari del mes de març

Eugènia Comas ha presentat la seva renúncia al càrrec de regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Llagostera per motius personals i laborals. En el seu discurs de comiat, Comas va voler dedicar unes paraules d’agraïment a tots els regidors i regidores,  amb qui ha compartit  moments a l’ajuntament tant a l’oposició com desenvolupant tasques de govern així com a tot el personal de l’ajuntament. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i el portaveu de CiU, Ramon Soler, van agrair a Eugènia Comas la seva feina i tarannà i van desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa fora de l’Ajuntament. Ara, queda per concretar qui serà el nou regidor d’ERC.

Ja fa uns mesos que diversos joves de Llagostera han creat una pàgina a Facebook reivindicant un Skatepark a Llagostera. Així mateix, cada vegada es veuen més nens i nenes patinat a la plaça Catalunya. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens dóna més detalls sobre la futura construcció d’un skatepark a Llagostera.