ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Redacció
Redacció

Redacció

Dissabte, 02 Maig 2015 17:38

Tutorial Flashmob 2015

Aprèn a ballar el Flashmob 2015 amb la coreografia que han preparat les Flashgirls.

El Flashmob es ballarà el diumenge de la Festa Major a les 21h.

Tothom que vulgui participar serà benvingut!

Dimecres, 22 abril 2015 07:44

Debat dels Alcaldables

El dimecres 20 de maig a les 21h Llagostera Ràdio va organitzar el debat dels alcaldables del poble. Els caps de llista de les quatre formacions aspirants a l’alcaldia varen debatre durant més de tres hores. A continuació podeu veure el debat sencer

El Consell Esportiu del Gironès ha organitzat el Rodajoc, un programa impulsat per la Diputació, que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d'intercanvi de valors i realitats. El Rodajoc també pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels menuts. 

Dimarts, 28 abril 2015 09:39

Llagostera té un aire de bona qualitat

Del 3 de setembre al 10 de novembre de 2014 una unitat mòbil del Servei de Vigilància i Control de la Contaminació Atmosfèrica, sol•licitada per l’ajuntament, es va instal•lar a la zona esportiva, davant de l’edifici polivalent.
Els contaminants estudiats mitjançant la unitat mòbil d’immissions equipada amb analitzadors automàtics i captadors manuals van estar el diòxid de sofre (SO2), el sulfur d’hidrogen (H2S), el diòxid de nitrogen (NO2), l’ozó (O3), el monòxid de carboni (CO), les partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres (PM10) i el benzè (C6H6).
L’informe ha conclòs que els resultats obtinguts mostren una qualitat bona de l’aire, no superant-se en cap cas els límits màxims establerts per la legislació vigent. Els nivells dels contaminants analitzats presents a l’aire de Llagostera són baixos o molt baixos.
L’informe es pot consultar aquí.

Dilluns, 27 abril 2015 11:03

Byssense, nova perfumeria a Llagostera

Aquest cap de setmana s'ha inaugurat al poble una nova perfumeria amb productes molt especials. I és que l’establiment disposa de perfums basats en inspiracions i equivalències amb un 15% d'essència i fixador. Els perfums convencionals tenen un 11% normalment; d’aquesta manera permet que la fragància aguanti més hores gràcies al seu fixador.

A part dels perfums també tenen cosmètics com sals de bany, cremes, sabons, olis o llets fets elaborats amb productes naturals d'essència de plantes i sense fer servir cap producte d'origen animal.

Un valor afegit dels productes de Byssense és que estan fets a Catalunya amb molt bona relació qualitat preu.

Per descobrir tot el que aquesta nova perfumeria us pot oferir podeu dirigir-vos al Carrer Angel Guimerà, 7 baixos. L’horari és de dimarts a dissabte de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h.

Aprofiteu que s'acosta el dia de la mare per trobar el detall ideal per aquesta jornada tant especial!

Dissabte, 25 abril 2015 10:35

“Tu tens alternativa!”

Alternativa per Llagostera ha presentat aquest divendres al vespre a David Parron com a cap de llista per la candidatura a l’alcaldia de Llagostera.

Unes 40 persones s'han citat al Centre cultural Can Roig on la presidenta de l' Associació “Dones D’Arreu”, Lluïsa Fuentes, ha obert l’acte amb una detallada presentació del cap de llista d’Alternativa.

Parron ha iniciat la presentació donant les gràcies per la feina feta a Lluís Postigo, cap de llista d’Alternativa durant molts anys i alcalde de Llagostera el 2003-2007. Seguidament ha donat pas al balanç de la feina feta aquests darrers quatre anys a l’oposició. Ha donat comptes de les tasques negatives de l’actual govern i també ha fet esment de les positives.

Sota el lema “Tu tens alternativa!”, David Parron ha explicat les línies mestres del que presentaran al programa electoral. Millorar el compromís social o fer política d'habitatge que doni resposta a les necessitats de les persones amb dificultats econòmiques, han estat algunes de les propostes.

El cap de llista d’Alternativa per Llagostera ha finalitzat l'acte promocionant la República catalana lliure, demanant el compromís amb les polítiques d'esquerra, donant les gràcies a tota la llista que conformen Alternativa per Llagostera i fent-se una foto de grup.

Divendres, 24 abril 2015 11:17

Núvols i algunes pluges a la vista!

Tindrem un cap de setmana molt ennuvolat i algunes pluges el dissabte, que poden ser més intenses el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Més de 800 persones volen convertir-se en actors o actrius per un dia! Coincidint amb la diada de Sant Jordi s'ha celebrat a Llagostera el càsting per trobar figurants per la segona part del film 'Ocho Apellidos Vascos'. 

La plaça Catalunya s'ha omplert de roses on els llibres també són els grans protagonistes de la festa. Les escoles tenen parades de venda de roses i llibres, elements tradicionals d’aquest dia, gestionada pels tutors, els alumnes i pares i mares voluntaris. Els beneficis serviran per rebaixar el cost de l’estada al Camp d’Aprenentatge dels alumnes de cicle superior de l'escola Puig de les Cadiretes i per les excursions de final de curs dels alumnes de 6è de l¡escola Lacustària.

La Fundació Ramon Noguera també ha estat present a la plaça Catalunya venent roses artesanals.També han posat a la venda "L'ànima de les roses", una col·lecció de joies , produïdes juntament amb la Joieria Fortià de Girona.

Els actes de Sant Jordi continuaran a partir de les 6 de la tarda amb un espectacle infantil i el lliurament de premis dels concursos de punts de llibre, microrelats i literaris. Pots consultar la programació aquí

L’Institut de Llagostera s’ha unit com molts centres educatius de Catalunya a les mostres de condol per la tragèdia ocorreguda ahir a l’Institut Joan Fuster de La Sagrera de Barcelona.

A l’Institut s’ha fet 5 minuts de silenci mentre sonava la cançó d’Imagine de John Lenon. Durant el petit acte de condolença s’ha llegit un manifest condemnant els fets i expressant solidaritat amb els companys barcelonins.