ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Redacció
Redacció

Redacció

Diumenge, 05 Octubre 2014 16:57

Time lapse - 30a Festa de la Gent Gran

Aquest diumenge 5 d’octubre Llagostera ha celebrat la 30a edició de la Festa de la Gent Gran. 482 avis i avies del poble han gaudit un any més d’aquesta festa tant especial on s’homenatja als llagosterencs majors de 65 anys. L’acte, dirigit per la regidora de la Tercera Edat, Montse Vilà ha comptat amb la col·laboració de molts voluntaris i de la Creu Roja

Divendres, 03 Octubre 2014 18:33

Principis de tardor

Alegra veure que el temps es comporta com cal. Tindrem un cap de setmana de temperatures suaus, però amb algunes pluges, especialment el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Unes 200 persones s’han concentrat aquest dimarts al vespre, davant l’Ajuntament de Llagostera per mostrar el seu rebuig a la suspensió de la consulta del 9N per part del Tribunal Constitucional. La convocatòria ha estat feta per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana i l’han secundada la gran majoria de municipis de Catalunya. 

Dimecres, 01 Octubre 2014 10:55

Èxit de la trobada de motors Jacob

Llagostera ha dedicat aquest dissabte una jornada als mítics motors Jacob ideats i fabricats a Llagostera durant els anys 20. La jornada s'emmarca dins les activitats programades de Can Caciques, Centre d'Interpretació de Llagostera amb la voluntat de donar a conèixer el patrimoni.  

Divendres, 26 Setembre 2014 13:37

Dues cares per a un cap de setmana

Tindrem un dissabte al matí de Sol i bonança, i ja a la tarda i el diumenge, sobretot a la tarda, esperem pluges que poden ser abundants. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 26 Setembre 2014 12:09

Escola de Teatre del Gironès

 

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 14 anys. Les classes a Llagostera es faran els dilluns de dos quarts de sis a les set de la tarda a les instal·lacions del Casal.  

 

Divendres, 26 Setembre 2014 11:35

Ple extraordinari i ordinari del mes de setembre

 Després de la pausa del mes d’agost, l’activitat plenària de l’Ajuntament de Llagostera s’ha reprès aquest mes de setembre amb la convocatòria de dos plens. Un primer d’extraordinari, per tractar la moció de suport a la convocatòria de la consulta sobre el futur polític de Catalunya i un segon, d’ordinari, que ha servit per aprovar, entre d’altres, el reglament del consell social municipal.

 

La multinacional de moda Inditex, ha inaugurat a Llagostera una nova botiga de la marca Massimo Dutti emmarcada dins del seu programa d’integració social “for and from”.

 

Divendres, 19 Setembre 2014 13:17

Darrer cap de setmana d’estiu

Serà xafogós i amb temperatures altes, però amb pluja el diumenge al vespre-nit. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dilluns, 15 Setembre 2014 18:15

Primera Fira del Llibre Prohibit

Llagostera ha celebrat aquest diumenge 14 de setembre la primera edició de la Fira del Llibre prohibit. La iniciativa està inspirada en la Setmana del Llibre Prohibit que s’organitza anualment als  Estats Units.