ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 03 Gener 2014 09:32

Obre a Llagostera ‘La Nova Barberia’

Ja fa uns dies que s’ha obert al poble una nova perruqueria masculina sota el lema “els tallats més moderns i els tallats de sempre”. La Nova Barberia està situada al Carrer Doctor Fleming, número 3 (entre el Pa Fi, de la plaça Catalunya i el pub l'Enrenou). El seu horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 9.30h a 14h i de 16h a 20.30h.

Si necessiteu reservar dia i hora podeu trucar al 620 193 991.

Un total de 150 persones formaran part de la comitiva que acompanyarà els Reis d’Orient durant la cavalcada a Llagostera organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Reis.

Com a novetat enguany la cavalcada començarà amb el llançament d’un petard i una petita pirotècnia a l’arribada a la Plaça Catalunya i l’animació d’un follet obrirà la cavalcada que compte amb la col·laboració especial de El Far. Escola de Teatre i Dansa Musical, El Club Patinatge Llagostera i la Colla Gegantera. La cavalcada també comptarà amb la participació d’un grup de malabars de Foc i la col·laboració de la Unió de Botiguers.

L’Itinerari començarà a les 19 h des de l'Avinguda de l’Esport i seguirà pel Passeig Romeu, carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Cristòfol Colom, carrer Àngel Guimerà fins a la Plaça Catalunya on es farà la tradicional recepció reial.

 

L’Ajuntament de Llagostera, a través de l’Àrea de Cultura ha convocat la vuitena Beca Esteve Fa Tolsanas, que amb caràcter bianual, té per objectiu fomentar la recerca i contribuir al coneixement de la realitat actual i històrica del poble.

El termini de lliurament de projectes és el 30 d’abril de 2014 i el veredicte es farà públic el dia 31 de maig de 2014.

Podeu consultar les bases des del web de l’Arxiu Municipal  

El 2013 arriba a la seva fi i és el moment de recordar aquelles notícies més destacades que ens han acompanyat durant els últims dotze mesos.

L’any començava amb la fusió de Llagostera TV i el Poll punt cat i naixia la nova pàgina El Poll TV, un espai en el qual s’englobaven totes les notícies de Llagostera, tant en format vídeo com en text i foto. 

L’Arxiu Municipal de Llagostera segueix amb la seva tasca de digitalització i aquest dilluns ha publicat 650 noves pàgines a l’apartat de l'hemeroteca del seu web, accessible lliurament des de http://arxiu.llagostera.cat.

Es tracta de la col·lecció de les publicacions dels partits polítics locals de Llagostera, L’Alternativa (AxLL), El Full (PSC), Llagosterc (ERC) i Parlem-ne (CiU).

Així mateix s’han incorporat els darrers números de la revista local El Butlletí de Llagostera de gener del 2012 a octubre del 2013.  Aquest exemplars han estat facilitats en format digital pel col·lectiu editor de la revista.

Entre la documentació consultable hi ha 20.751 pàgines digitalitzades entre el 1797 i el 1991 corresponents a les actes dels Plens i padrons municipals. A més, des del web també es pot accedir al text de  33 dels 47 títols de les  publicacions d’història local  que ha editat l’Ajuntament de Llagostera des del servei d’Arxiu Municipal en els darrers anys.

Divendres, 27 Desembre 2013 12:39

Hivern en calma

Dissabte tindrem força núvols que mantindran les temperatures a ratlla. El diumenge, amb més Sol, farà una mica més de fred. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dimarts, 24 Desembre 2013 10:10

Missatge de Nadal de l'alcalde

Queden pocs dies per acabar l'any 2013 i l'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria es dirigeix als llagosterencs amb un missatge audiovisual per desitjar Bones Festes i pròsper 2014. 

Segons publica avui El Punt Avui, l’Ajuntament de Llagostera ja ha adquirit el terreny per a construir la nova residència d’avis Josep Baulida a l’Avinguda de l’Esport.

Podeu llegir la notícia sencera aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/703190-llagostera-ja-te-el-terreny-per-la-nova-residencia-baulida.html

Divendres, 20 Desembre 2013 17:44

Pauher School us desitja Merry Christmas

Pauher School treballa cada any per Nadal diferents activitats adequades per les edats i nivells d’anglès dels alumnes: nadales, postals, decoració nadalenca i jocs entre d’altres.

Enguany han decidit utilitzar les noves tecnologies i fer un vídeo per felicitar el Nadal. Els alumnes varen acceptar-ho de seguida i es va posar a treballar amb la preparació i la filmació. Tot i alguns imprevistos i “tomes falses” aquest és el resultat: http://youtu.be/Mnq2jh-u9O4

Des de Pauher School volen donar les gràcies a tots els alumnes per la seva participació, col·laboració, imaginació i motivació.

Divendres, 20 Desembre 2013 13:08

Solstici d’hivern

El dissabte a les 18:11 comença l’hivern astronòmic, tindrem la nit més llarga i temperatures suaus i força núvols, que deixaran pas a més Sol el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.