ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

L’Avinguda Gironès és una de les vies més transitades de Llagostera que necessitava obres de millora de l’asfalt.  L’Ajuntament de Llagostera va prendre la decisió d’arreglar l’asfaltatge des de la Carretera de Sant Llorenç fins al carrer Rafael Mas. S’aprofitaran les obres per asfaltar també la sortida al carrer de la Llebre. L’alcalde, Fermí Santamaria explica la projecció de les obres en aquest espai de L'alclade al dia.

Aquest dilluns dia 12 comencen les obres de la carretera C-65 al seu pas per Llagostera al tram comprès pel carrer Panedes i el carrer Camprodon. Des de l’Ajuntament s’ha fet una reunió amb els veïns per explicar-los les fases del projecte; la fase inicial no afectarà gaire el dia a dia dels llagosterencs, no obstant, l’alcalde Fermí Santamaria ens en dóna més detalls.

Divendres, 09 Gener 2015 12:38

Boires i sol

Aquest cap de setmana tindrem boires i sol el dissabte i alguns núvols el diumenge, però amb temperatures menys fredes que dies enrere.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

L'Ajuntament de Llagostera ha dotat d'il·luminació l'aparcament provisional situat davant de la zona d'entrada a Can Gotarra amb la instal·lació d'una torre formada de 4 llumeneres de 110 watts de tecnologia LED. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens explica com d’aquesta manera, es millora la seguretat de la zona.

Divendres, 02 Gener 2015 18:30

Núvols prims i fred moderat

Pugen les màximes, les mínimes seran les habituals per l’època i els Reis podran seguir sense problemes l’estel  de Nadal.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dilluns, 29 Desembre 2014 11:17

L'alcalde al dia: "Espai habilitat per gossos"

Després de la petició per part d’un grup de veïns, l’Ajuntament està estudiant la creació d’un espai per a gossos al poble. Des del consistori es busquen solucions al problema de les defecacions als carrers i voreres del poble. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens detalla les zones que s’estan estudiant.

1.124 corredors han participat a la XXXV Cursa de Sant Esteve de Llagostera superant per primera vegada la xifra dels 1.000. A primera hora del matí els participants tenien la possibilitat d’inscriure’s al clàssic recorregut de 10 quilòmetres o un recorregut reduït de 5 quilòmetres o fer-lo caminant. 

Dimecres, 24 Desembre 2014 12:38

Ple extraordinari del mes de desembre

Amb caràcter  extraordinari, el ple del mes de desembre s’ha celebrat aquest dilluns 22 de desembre a les 21:30 on s’ha estrenat Josep Rovira com a nou secretari municipal en substitució de Norbert Bès, que va deixar l’Ajuntament de Llagostera per incorporar-se a la delegació europea de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les.

El dissabte 20 de desembre s’ha inaugurat a Llagostera l’Espai Jove Ca la Viudi on els joves del poble podran passar-hi estones agradables. El local estarà obert de dilluns a dijous de 4 a 8 del vespre i acollirà joves d’entre 12 i 35 anys. 

Divendres, 19 Desembre 2014 19:13

Anticicló pre-hivern

El dilluns a les 00:03 arriba l’hivern astronòmic, acompanyat d’un cap de setmana amb alguns núvols prims i temperatures suaus per a l’època.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.