ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol Sílvia Comas
Sílvia Comas

Sílvia Comas

L’Escola Municipal d’Art Pere Mayol organitza pel proper mes de juliol i els primers deu dies del mes de setembre uns tallers de matins d’art per a nens i nenes de 3 a 14 anys. 

Els tallers inclouen música, pintura, dansa, circ, teatre o fotografia, entre d’altres. Hi ha dos torns: de l’1 al 26 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13h; i/o del dilluns 2 al dimarts 10 de setembre, també de 9 a 13h. Els preus dels tallers oscil·len entre els 85 euros i els 240 euros, depenent de la durada dels cursos. Les inscripcions es poden realitzar del 6 al 30 de maig. Més informació a llagostera.cat

 

 

L’Equip Senior A del Club Handbol Llagostera ja ha acabat la lliga. Enguany l’equip ha quedat en el 7è lloc del Grup B de 1a Catalana, compost per 12 equips. Al llarg de la temporada el Senior A ha disputat 22 partits, amb un balanç de 10 victòries, 2 empats i 10 derrotes i amb un total de 629 gols marcats. 

D'aquesta manera, el Senior A mantindrà la categoria una temporada més, gràcies a les dues victòries contra el Parets del Vallès, 6è classificat, en la disputa per la permanència els passats 14 i 24 d’abril. 

Ara l’equip està jugant la primera fase de la Copa Federació de Lliga Catalana i Primera Catalana, de la qual de moment ha disputat un partit al Camp del GEIEG de Girona que va acabar amb victòria pels llagosterencs a l’últim segon per 31 a 32.

D'altra banda, aquesta temporada l’equip del Senior A ha estrenat un nou equipament, dissenyat per l’Eduard Carreras i els propis jugadors que ha comptat amb el patrocini de Rayca, Mas Ros, Fleca-Pastisseria Can Forns, Malibu música-copes Platja d’Aro, Bobinatges Francesc, Planxisteria Albert i Serveis Forestals Fugarolas. 

Des del Club Handbol Llagostera volen fer un agrair a tots els jugadors, tècnics i oficials, als patrocinadors, als seguidors la seva confiança en l’equip. 

 

Dimecres, 08 Maig 2013 00:00

Donació de Sang

Aquest dissabte de 10h a 14h al Casino Llagosterenc hi haurà una nova edició de la Donació de Sang.

Cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya i amb quatre donacions a l’any pots arribar a ajudar a 12 malalts diferents. 

L’Associació Llagostera en Flor organitza un any més el concurs d’aparadors i el de flors i plantes a l’església de Llagostera durant la Festa Major. Enguany l’entitat inaugurarà l’exposició el divendres 17 de maig a les 18.15h a l’Església de Llagostera, just abans del repic de campanes. Durant la inauguració s’entregarà el premi Llagostera en flor i es farà un recital de poemes i música. 

Les bases del concurs es poden llegir des del bloc de l’entitat: llagosteraenflor.blogspot.com

 

 

 

Aquest diumenge es celebrarà la 4a Trobada de Cotxes Clàssics organitzada per l’entitat Lacustaria Clàssics al Passeig Pompeu Fabra de Llagostera. A les 9h començarà l’esmorzar, un de gratuït per cada cotxe clàssic inscrit i preus populars pels acompanyants. La inscripció és gratuïta i es pot fer trucant al telèfon 972 83 12 92 o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Podeu veure el cartell des del fitxer adjunt més avall. 

Dilluns, 06 Maig 2013 08:43

33è Aplec de Panedes

Aquest proper diumenge 12 de maig es celebrarà el 33è Aplec de Panedes organitzat pel G.E. Bell-Matí. 

Per qui vulgui pujar a peu fins a Panedes es quedarà a les 7:30h del matí a la Plaça Catalunya. A les 9h, a la plaça de l’ermita, es farà el pregó de benvinguda i la convocatòria de flors boscanes. A continuació es celebrarà la missa solemne i el 7è torneig mundial de llançament de rabassa, a més dels jocs de sempre i l’elecció de la pubilla. 

A les 14h començarà l’arrossada popular. Els tiquets (10€) inclouen amanida, arròs, pa, got de vi i postres i es poden adquirir a la Llibreria Sureda fins el proper dijous 9 de maig. A la tarda hi haurà sardanes amb La Principal de l’Escala, es lliuraran els premis del concurs de flors i la gran rifa. 

Podeu consultar tota la programació des del cartell adjunt més avall. 

 

Aquest dimecres 8 de maig a les 19h es presentaran a la Biblioteca Julià Cutiller dos llibres: L’increïble home bala i El clan de los Benasperi de Jon López Viñaspre. A la presentació intervindran l’autor del llibre, Jon López Viñaspre i els dos editors, Cristina Montiel i Josep Borrell. 

 

 

 

Divendres, 03 Maig 2013 17:27

El Museu Vilà al suplement Cultura

El suplement Cultura del diari El Punt d'aquesta setmana parla de la reobertura del museu del pintor i cartellista Emili Vilà, a Llagostera. El reportatge explica la vida d'aquest artista local o com el museu ha anat a parar de mans en mans fins a l'actualitat. Podeu llegir el reportage des del següent enllaç. 

 

El Taller Robert Corominas ha posat en marxa una nova iniciativa. Es tracta del carnet Amic del taller, una targeta que ofereix nombrosos avantatges als clients. El carnet es pot obtenir de forma gratuïta i ofereix descomptes del 15% en mà d'obra. A més, per cada reparació s’acumulen punts que permetran als amics beneficiar-se de promocions exclusives en les futures reparacions. Els amics del Taller Robert Corominas també podran participar al sorteig de regals, com per exemple vals per anar a sopar a restaurants de Llagostera o vals descomptes en d'altres comerços de la població. 

El Taller Robert Corominas és un Eurotaller, cosa que permet reparar vehicles de totes les marques, conservant la garantia. 

 

Dijous, 02 Maig 2013 09:08

'Fem poble' també el Dia de la Mare

Com és tradicional, el primer diumenge del mes de maig es celebra el Dia de la Mare. La Unió de Botiguers anima a tothom a que vagi a les botigues de Llagostera a adquirir un petit detall per regalar a les mares. Â