ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Sílvia Comas
Sílvia Comas

Sílvia Comas

Dimarts, 18 Juny 2013 00:00

Festa del Segar 2013

La festa començarà a les 17h amb una demostració del segar en les seves diferents modalitats, tal i com s'ha anat fent des dels anys 40 fins a l'actualitat. També hi haurà una demostració de la Colla d'en Casota de Sant Joan les Fonts. Durant la tarda hi haurà castells inflables per a la mainada. A les 19h començarà el concurs d'estirar la corda i tot seguit, cap a les 20h, hi haurà havaneres amb el grup Els Panxuts. 

La festa acabarà amb un sopar popular (es poden comprar els tiquets fins dimecres 19 de juny) i ball a càrrec de Duo Milanna's. Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall. 

Dimarts, 18 Juny 2013 00:00

Xerrada per l'estalvi energètic

L’Ajuntament de Llagostera des de l’Àrea de Medi Ambient, ha preparat una nova campanya mediambiental amb la voluntat de promoure l’estalvi d’aigua i energia a les llars del municipi. Aquest dimecres es realitzarà una xerrada al Local Social de La Caixa a les 20h. Els assistents rebran un kit d’estalvi (una bombeta de baix consum i dos estalviadors d’aigua). Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall. 

Dimarts, 18 Juny 2013 00:00

Comunitat Ex-libris a la biblioteca

La Biblioteca organitza per aquest estiu un un joc col·lectiu, emocionant i misteriós adreçat a nois i noies de 12 a 16 anys. Es poden realitzar les inscripcions a la Biblioteca Julià Cutiller del 17 de juny a l'1 de juliol. Les sessions es realitzaran a la Sala polivalent de la Biblioteca els dimarts del mes de juliol de 10.30h a 11.30h. L'activitat és gratuïta. 

Amb el lema ‘Portem el teu ajut a qui el necessita’, els treballadors de Correus a Catalunya recolliran aliments del 17 al 21 de juny per col·laborar amb la campanya ‘La fam no fa vacances’ que la Fundació Banc dels Aliments està duent a terme durant aquest mes de juny.  

Seguint les indicacions del Banc dels Aliments, es recolliran productes bàsics per a la nutrició i que siguin perdurables: arròs, pasta, llegums (seques o cuites), conserves (preferentment de peix), oli, llet, sucre i, especialment, alimentació infantil (llet de continuació i farinetes).

Els treballadors de la companyia han organitzat un recapte intern en els seus centres de treball, però també fan una crida a la participació dels ciutadans.

 

Correus transportarà i lliurarà el recapte de treballadors i ciutadans fet a cada província, al respectiu magatzem del Banc dels Aliments, en el cas de Llagostera serà donat a Girona. 

L’Ajuntament de Llagostera estudia la possibilitat de realitzar una campanya per tal de conscienciar als propietaris dels gossos sobre la importància de recollir les defecacions dels animals dels carrers.

En declaracions al Poll TV, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha parlat sobre el greu problema que representen les defecacions de gossos als carrers, no només pel fet que “fan lleig” sinó que també representen un important focus d’infecció pels nens i nenes que juguen als parcs infantils i que se les poden trobar.  

Santamaria també ha recordat que els animals han d’estar censats i que el seny l’ha d’imposar l’amo, que té tot el dret a passejar pel poble amb el gos però que a la vegada té l’obligació de recollir-ne les defecacions perquè tothom pugui caminar tranquil·lament pels carrers.

Segons l’ordenança que regula aquest fet, l’Ajuntament pot posar sancions de fins a 300 euros als propietaris dels gossos que no recullin les defecacions dels animals.

L'AFA de l'Escola Lacustària ha celebrat aquesta tarda la festa de final de curs de l'escola. Les activitats han començat a les 18h al pati de l'escola i tan alumnes com pares i mares han pogut jugar a jocs de cucanya i participar a diverses activitats a càrrec dels alumnes de l'escola. Cap a les 21h ha començat el sopar a base de rostit, patates , botifarra, coca, vi i aigua pels adults i patates, botifarra, coca i aigua pels més petits. La festa a acabarà amb Disco mòbil a càrrec de DJ Jordi. 

L’Institut de Llagostera celebrarà el proper divendres 21 de juny la festa de final de curs. A partir de les 18h i fins a les 20h es realitzarà un torneig esportiu (1 € per participant). A les 21h començarà el sopar popular, les actuacions musicals, les actuacions de teatre i màgia. A les 22h es realitzarà la graduació dels alumnes de 4t d’ESO i de 2n de batxillerat. Els tiquets pel sopar es poden adquirir per 8€ a l’Institut i a la Llibreria Sureda.

 

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall. 

L’Eurotaller Robert Corominas de Llagostera ha estat guardonat amb un dels dotze premis ‘EuroPremium 2013’ amb els quals distingeix l’empresa  als seus tallers de referència a tot el territori espanyol. Aquest premi pretén reconèixer al taller la dedicació, valors, compliments dels estàndards de qualitat i orientació al client que donen. Els guardonats rebran la distinció en el transcurs d’una gala que se celebrarà el proper  divendres 28 de juny a Madrid. 

L’empresa ha valorat el servei integral que dóna el taller Robert Corominas, així com l’equip humà que l’integra i la utilització de les noves tecnologies per tal de mantenir el contacte amb el client. Podeu llegir la presentació que l’empresa fa del taller des del següent enllaç

 

Aquest diumenge 16 de juny la Colla Gegantera de Llagostera participarà a la 20a edició de la Vila Gegantera Gironina que enguany es celebra a Lloret de Mar. A les 9h del matí es ‘plantaran’ tots els gegants participants al Passeig Marítim de la població i hi haurà diverses activitats fins a les 11h del matí que començaran dues macrocercaviles que acabaran a la plaça Pere Torrent. Aquesta és una bona ocasió per veure els gegants de tota la província ja que hi participaran més d’una trentena de colles i és un acte de germanor.

Durant tot el cap de setmana es duran a terme diverses activitats. Per més informació podeu consultar-ho des d’aquí.

 

 

El Casino Llagosterenc celebrarà aquest estiu el 16è Festival d’Estiu amb música a la fresca a la terrassa. El Festival començarà el divendres 21 de juny a les 22h amb el final de curs de Ball Country i continuarà el divendres 28 amb el final de curs de Ball Actiu.

Durant alguns divendres de juliol i agost el festival continuarà amb Ball Country, balls de Saló a càrrec de Leo i Rosamari, l’actuació de Pexsom Blues, exhibició de salsa, merengue i bachata, o l’actuació del duet H&B. Podeu consular tota la programació al document adjunt més avall.