ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Sílvia Comas
Sílvia Comas

Sílvia Comas

Dijous, 31 Gener 2013 17:56

Torna 'Quin Cacau!'

Aquest dissabte 2 de febrer a les 22 h es tornarà a representar l'obra Quin Cacau! al Teatre del Casal. Quin Cacau! és una comèdia d’embolics inspirada en les relacions amoroses del passat i del present. Una peça teatral escrita pel jove autor llagosterenc Francesc Pujadas Jr. i interpretada per actors locals sota la direcció de Francesc Pujadas i Francesc Pujadas Jr. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Llibreria Sureda i Comercial Casals.

A partir d’aquest dissabte 2 de febrer es podrà veure al Local Social de La Caixa l’exposició de fotografia “Dani Duch: fotografia de premsa, 1979-2011”. La mostra es podrà veure fins al 24 de febrer, tots els dissabtes i els diumenges d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Dani Duch és un cassanenc que des del 1990 treballa com a corresponsal del diari La Vanguardia a Madrid i viatja per tot el món fent fotografies, especialment de llocs en conflictes.

Aquest dissabte 26 de gener  es celebra la Caminada nocturna d’hivern organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí. La sortida tindrà lloc a les 18h des de la Zona Esportiva. El recorregut serà de 20 quilòmetres i durarà aproximadament quatre hores. Durant la caminada es farà una parada per sopar i cal que els assistents es portin el menjar. El preu de l’activitat és de dos euros pels no socis i gratuïts pels socis. En acabar, se servirà beguda calenta.

El Butlletí de Llagostera continua aquest cap de setmana amb l'exposició dos mil dotze en 365 fotografies, un passeig pel 2012. La mostra és un recull fotogràfic de la gran majoria d'actes culturals celebrats l'any 2012 a Llagostera, destacant també alguns fets i esdeveniments de certa rellevància. Les fotografies seleccionades són obra d'alguns membres de l'entitat i d'un gran nombre de col·laboradors. L’exposició es podrà visitar fins aquest dissabte 26 i diumenge 27 de gener d'11h a 13h i de 17h a 20h al Local Social "La Caixa".

El poeta i actor de Xàtiva, Elies Barberà, presentarà aquest dimecres 23 de gener a les 20h el seu llibre Ulls, budells, cor a la Sala Polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera. L’autor també oferirà un recital d’alguns dels poemes del seu llibre.

L’Associació de Municipis per la Independència, de la qual l’Ajuntament de Llagostera forma part, i l’Assemblea Nacional Catalana han convocat els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya, aquest dimecres 23 de gener, a les 19.00h, davant tots els ajuntaments del país amb l’objectiu de donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya.

El Club Patinatge Llagostera ha participat aquest diumenge 20 de gener, al XV Campionat Territorial de Patinatge Artístic de Grups Xou al pavelló de Fontajau de Girona. El club llagosterenc hi ha participat en dues modalitats. Pel que fa als quartets les patinadores Judit Fontcuberta, Jenny Ortiz, Raquel Gómez i Júlia Nogué van quedar segones classificades. El grup de xou petit integrat per dotze patinadores: Paula Turon, Eva Ribes, Mireia Codina, Judith Miquel, Júlia Pérez, Neus Mateu, Carina González, Anna Pico, Núria Alsina, Judith Vilar, Sònia Sànchez i Mireia Pardo, entrenades per Mireia Malagón, també van pujar al podi, aconseguint la tercera posició en la seva categoria. Aquestes patinadores del Club s'han classificat per anar al campionat de Catalunya, un nou repte que hauran d'afrontar el proper 9 de febrer.

El llagosterenc Bruno López ha començat l’any amb una altra victòria. En Bruno va aconseguir la primera plaça de la categoria de Veterà A de laMilla de Santa Maria de Palautordera, celebrada aquest diumenge 20 de maig.

Pàgina 16 de 16