ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Sílvia Comas
Sílvia Comas

Sílvia Comas

Els residents de la residència geriàtrica Josep Baulida s’estan preparant aquests dies per tal de participar a les olimpíades que el centre té previst realitzar el proper dimarts 25 de juny.

Divendres, 07 Juny 2013 11:42

Festa de Fi de Curs de l'Escola Lacustària

L'AFA de l'Escola Lacustaria celebra la festa de final de curs de l'escola el proper dissabte 15 de Juny. Les activitats començaran a les 18h al pati de l'escola on es desenvoluparan jocs de cucanya i diverses activitats a càrrec dels alumnes de l'escola.

A partir de les 19:30h es farà una exhibició de sardanes a càrrec de les colles sardanistes de Cassà de la Selva i dels alumnes del curset "Sardana a l'escola".

Tot seguit s'oferirà sopar a base de rostit, patates , botifarra, coca i aigua pels adults i patates , botifarra, coca i aigua pels més petits. Els tiquets es poden adquir als punts de venda habituals o a través dels membres de l'AFA pel preu de 8€ (adults) i 5€ (infantils) (data límit diumenge 09/06/2013)

Per més informació podeu consultar el nou blog de l'AFA. Podeu veure el cartell complet en el document adjunt més avall. 

 

Divendres, 07 Juny 2013 07:54

El CB Llagostera finalitza la temporada

Ahir a la tarda els més petits del Club Bàsquet Llagostera, els integrants de l’Escola de Bàsquet, van realitzar l’últim entrenament de la temporada. Per celebrar-ho, els seus entrenadors van decidir organitzar un partit entre pares i fills. Avui el CB Llagostera farà la cloenda de la temporada, amb inflables a la tarda pels més petits i un sopar per tots els jugadors al vespre.  

Dimarts, 04 Juny 2013 18:22

Teatre en anglès a l'Escola Lacustària

Els alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola Lacustària estan representant aquests dies unes obres de teatre en anglès. Aquestes obres formen part del Pla de Millora de l’Ensenyament que s’efectua a l’escola, amb el qual es pretenen diversos objectius com millorar el nivell d’anglès de l’alumnat. Per aquest motiu, els alumnes de cicle inicial (1r i 2n) cursen l’assignatura de dibuix en anglès; els alumnes de cicle mitjà (3r i 4t) fan teatre en aquesta llengua, i els alumnes de cicle superior (5è i 6è) estudien una part de les matemàtiques també en anglès. 

Dimarts, 04 Juny 2013 08:57

Sortida del Bell Matí al Costabona

El Grup Excursionista Bell Matí prepara per aquest diumenge 9 de juny la pujada al Costabona (2.500 metres d'alçada.) Segons l’entitat, és una muntanya sense cap dificultat tècnica i molt fàcil de pujar. Qui hi vulgui participar el grup marxarà amb cotxes particulars a les 7 del matí del Pavelló de Llagostera. Aniran fins a Espinavell i allà s’agafarà una pista que durà fins a la Collada Fonda, on es començarà a caminar. Cal portar esmorzar, dinar, alguna cosa per picar durant el dia i un abric. 

Dimarts, 04 Juny 2013 00:00

Festival de patinatge

El C.P. Llagostera està preparant el seu 21è festival que es farà aquest dissabte dia 8 de juny a les 18h  al Pavelló. En aquest acte hi participaran totes les patinadores i patinadors del club que ens oferiran les seves coreografies. També es comptarà amb la participació de clubs convidats.

Cal destacar que es podrà veure per primera vegada a Llagostera Ignisdel grup xou petit i  Carmen del quartet que han competit als campionats Català i Espanyol de grups xou.

 

Aquest diumenge 9 de juny a les 18h la companyia La Mosca Teatre representarà al Teatre del Casal Parroquial Llagosterenc l'obra Carnaval de Jordi Galceran.

Després de l'èxit internacional d'El mètode Grönholm, Jordi Galceran recupera amb aquest thriller policíac el suspens pur en el teatre. En una comissaria de policia quatre agents intenten resoldre la desaparició d'una criatura. No hi ha pistes, ni mòbil ni tampoc no es demana rescat. Cap explicació lògica: només la presència del mal, un mal desconegut i sàdic, que sacseja la vida de tots els personatges. Sergi Belbel, director de l'obra, n'ha dit: "L'autor s'ha proposat desafiar l'espectador, fer-lo vibrar, patir, sentir i, a més, plantejar reptes a la seva intel·ligència i a la seva sensibilitat. Què més es pot demanar?"

Durant el proper mes de juliol, l’espai jove Ca la Viudi conjuntament amb l’Esplai El Papu-Tisores organitzarà un taller de formació i pràctica laboral per a joves d’entre 15 i 18 anys que tinguin ganes de fer el seu primer contacte amb el món laboral i vulguin aprofitar per treure’s la titulació en manipulació d’aliments.

Els tallers s’impartiran de l’1 al 31 de juliol de 9 a 13 hores. Les inscripcions es poden realitzar fins al 31 de maig a la Casa de les Vídues. Per més informació i obtenir la butlleta d’inscripció feu clic aquí

 

Dilluns, 27 Maig 2013 12:13

3a edició del Sona Bo de Ca la Maria

A causa de la gran demanda dels dos primers sopars-concert  organitzats per Ca la Maria aquest dissabte 1 de juny es celebrarà la 3a edició del Sona Bo - Escolta el menjar, assaboreix la música. A partir de les 21h es podrà degustar el sopar i a partir de les 12 de la nit es gaudirà de la música en directe del grup de rock A That The Risk. I com a novetat, aquest any després del concert, hi haurà sessió 80’s - 90’s a càrrec del DJ Albert Diaz. 

Trobareu tota la informació al document adjunt més avall. 

 

Dissabte, 25 Maig 2013 20:43

Concert de la Jove Orquestra del Gironès

Aquest diumenge 26 de maig a les 19h la Jove Orquestra del Gironès oferirà un concert al Teatre del Casino Llagosterenc. Es poden adquirir les entrades (6€) una hora abans de l'espectacle a la taquilla del teatre. Per més informació consulteu el cartell adjunt més avall.