ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Sílvia Comas
Sílvia Comas

Sílvia Comas

Divendres, 12 Juliol 2013 00:00

Festa de Sant Cristòfol a Llagostera

Demà dissabte 13 de juliol Llagostera celebrarà un any més la festivitat de Sant Cristòfol amb la cercavila de vehicles i el sopar al Parc de l’Estació. 

La concentració de vehicles començarà a les 19:30h a l’Avinguda de l’Esport. Al mateix punt es faran les inscripcions per al concurs d’engalanament de vehicles. Una hora més tard (20:30h) començarà la cercavila de vehicles que acabarà a la Plaça Catalunya amb la tradicional benedicció. Així mateix, es lliurarà un petit obsequi a tots els participants. 

A continuació, al Parc de l’Estació, es farà un sopar popular a càrrec de la U.E. Llagostera i per acabar la festa hi haurà ball amb el Grup Harmonia. Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall.

 

El Grup Excursionista Bell Matí organitza el proper dissabte 20 de juliol la 19a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna. La concentració es farà a les 20:30h davant la piscina municipal i se sortirà mitja hora més tard, a les 21h. Els responsables del grup recomanen vestir i calçar convenientment per la caminada,  portar banyador per l’arribada i alguna cosa per menjar, ja que es farà una parada per fer sopar. El recorregut durarà unes 3 hores i en acabar hi haurà un refrigeri a la piscina. El preu és de 2 euros pels no socis i gratuït pels socis. 

Dimecres, 10 Juliol 2013 23:03

Sardanes a la plaça

Cada dijous dels mesos de juliol i agost a les 22h a la Plaça Catalunya l’Associació dansaires sardanistes de Llagostera ensenya a ballar sardanes a tothom qui ho vulgui. 

Així mateix, aquest divendres 12 de juliol a les 22h també hi haurà sardanes a la Plaça amb la Cobla La Flama de Farners. Podeu veure el cartell des del document adjunt més avall. 

El Grup Excursionista Bell matí organitza per aquest diumenge 14 de juliol la travessa de Vallter a Núria. El grup sortirà a les 6 del matí del Pavelló Municipal en autobús i el preu del viatge és de 13 euros per persona. La caminada és d’aproximadament 5 hores per alta muntanya, sense dificultats tècniques. Des de l’organització aconsellen calçar-se adequadament i portar alguna peça d’abric. Hi haurà la possibilitat de pujar a Núria amb el cremallera des de Queralbs i cal portar esmorzar, dinar i aigua. Per aquesta activitat i segons diu la Llei de l’Esport és necessari disposar de la llicència amb assegurança de la FEEC o una similar que sigui vàlida. Per aquest motiu, el Grup Excursionista Bell Matí proveirà a un preu de 5 euros l’assegurança temporal d’un dia per aquelles persones que no tinguin la llicència. El Centre i els organitzadors no es faran responsables dels accidents que pugui patir una persona que assisteixi a la sortida sense l’assegurança. Per més informació i inscripcions podeu fer-ho a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 83 12 89. Encara hi ha places disponibles. 

Dilluns, 08 Juliol 2013 21:34

Jocs populars per prevenir el sedentarisme

L'equip sanitari del CAP de Llagostera ha preparat per aquest dimecres 10 de juliol  de 18h a 20h  una jornada per a la població infantil. L'objectiu de la jornada és prevenir el sedentarisme mitjançant la realització de jocs de cucanya.  L’activitat està oberta a nens i nenes d’entre 2 i 14 anys i és gratuïta. Les inscripcions es poden realitzar fins aquest dimarts 9 de juliol al CAP.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall. 

 

 

Dimarts, 09 Juliol 2013 00:00

'Les aventures de Tadeo Jones' a la fresca

Aquest dimecres 10 de juliol es farà la primera sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula d’animació ‘Les aventures de Tadeo Jones’ a la Plaça Catalunya a les 22h. La pel·lícula explica com confonen a en Tadeo, un paleta somiador, per un famós arqueòleg i l’acaben enviant a Perú a fer una expedició. Amb l’ajuda del seu gos fidel, en Jeff, d’una intrèpida professora, d’un lloro mut intentaran salvar la mítica Ciutat Perduda dels Inques d’una malvada corporació de caça tresors. 

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pel proper 11 de setembre la Via Catalana cap a la Independència. Per inscriure-s’hi es pot fer de manera individual o fer-ho en grup. El col·lectiu Llagostera per la Independència està tirant endavant una iniciativa per tal de fer-ho en grup i poder anar tothom de Llagostera junt. Per tal de poder inscriure’s com a grup, Llagostera per la Independència ha creat un formulari que recull les dades de tots aquells que hi vulguin participar i serà el col·lectiu qui s’encarregarà de demanar un tram de la Via. Segons la quantitat de gent inscrita i el lloc de la cadena que toqui, s’organitzaran autobusos o una caravana de cotxes.

Aquest divendres 5 i dissabte 6 de juliol, la Plaça del Castell es convertirà en un escenari excepcional per acollir la representació de “La Gàbia de les Boges”. L’espectacle, dirigit per Anna Hidalgo i Francesc Pujades, compta amb l’actuació d’actors llagosterencs i començarà a dos quarts d’onze de la nit. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Llibreria Sureda i una hora abans de la funció al peu de les escales de la plaça Llibertat. El preu de les entrades és de 8 euros, 4 pels majors de 65 anys i menors de 18 anys i 6 euros pels titulars del carnet jove Llagostera. En aquest darrer cas caldrà reservar l’entrada per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i recollir-la a taquilla. Els alumnes de l’escola de teatre tindran entrada gratuïta.
La Biblioteca Julià Cutiller organitza pel proper divendres 12 de juliol a les 21h l’activitat anomenada ‘Vinoteca, maridatges entre la lectura i el vi’. L’activitat anirà a càrrec de Miquel Martín, Olga Cercòs i les Sommeliers d’Empordàlia. Per més informació i inscripcions podreu adreçar-vos a la Biblioteca Julià Cutiller o al telèfon 972 830 008. Les places són limitades.
El Grup Excursionista Bell matí organitza pel proper diumenge 14 de juliol la travessa de Vallter a Núria. El grup sortirà a les 6 del matí del Pavelló Municipal en autobús i el preu del viatge és de 13 euros per persona. La caminada és d’aproximadament 5 hores per alta muntanya, sense dificultats tècniques. Des de l’organització aconsellen calçar-se adequadament i portar alguna peça d’abric. Hi haurà la possibilitat de pujar a Núria amb el cremallera des de Queralbs i cal portar esmorzar, dinar i aigua. Per aquesta activitat i segons diu la Llei de l’Esport és necessari disposar de la llicència amb assegurança de la FEEC o una similar que sigui vàlida. Per aquest motiu, el Grup Excursionista Bell Matí proveirà a un preu de 5 euros l’assegurança temporal d’un dia per aquelles persones que no tinguin la llicència. El Centre i els organitzadors no es faran responsables dels accidents que pugui sofrir una persona que assisteixi a la sortida sense l’assegurança. Per més informació i inscripcions podeu fer-ho a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 83 12 89.