ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Notices

Divendres, 12 Setembre 2014 11:30

Llagostera celebra la Diada de Catalunya

Un 11 de setembre més, Llagostera ha celebrat la Diada de Catalunya amb nombrosos actes. Aquests van començar a les nou del matí a Terra Negra, punt on conflueixen els termes municipals de Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Vidreres i Llagostera. Més de dues-centes persones van participar a l’acte de germanor i a l’esmorzar popular. Una quarantena d’aquestes havien pujat caminant i corrent des del pavelló municipal de Llagostera. Enguany l’acte va ser organitzat per Tossa de Mar i va ser l’alcaldessa de la població, Gisela Saladich, l’encarregada de fer el parlament. 

Dilluns, 28 Juliol 2014 19:43

VII edició de la Fira del Batre

Llagostera ha celebrat aquest diumenge 27 de juliol la setena edició de la Fira del Batre. El parc de l’Estació s’ha convertit un any més en l’escenari d’aquesta fira que ja està totalment consolidada. Prop de 3.000 persones van passar en algun moment del dia per la fira i van poder gaudir de les nombroses activitats que s’havien organitzat. 

Durant el mes de maig s’han realitzat  els treballs de reparació del paviment del camí del veïnat de Bruguera entre Can Franciach fins a l’explotació ramadera coneguda com la “granja Rodríguez”. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica per quin motiu s’han realitzat aquestes obres.

L’Ajuntament de Llagostera i la Generalitat de Catalunya han firmat un conveni per tal de reurbanitzar el tram interurbà de l’antiga carretera C-65 de Girona a Sant Feliu de Guíxols pel seu pas per Llagostera. En aquest espai de l’Alcalde al dia, Fermí Santamaria ens explica la importància de la signatura d’aquest conveni.

Les obres de l’Skatepark de Llagostera ja estan en marxa. L’skate park, impulsat des de l’àrea de Joventut, s’està construint als terrenys situats entre l’Institut de Llagostera i el Pavelló Municipal i té un cost aproximat de quaranta mil euros. 

Dimecres, 16 Juliol 2014 20:13

Homenatge a Isabel Tarragó i Oriol Alsina

Coincidint amb el sopar organitzat per la Unió Esportiva Llagostera per celebrar la festivitat de Sant Cristòfol al Parc de l’Estació, els directius, els jugadors, els socis i els simpatitzants del club van voler fer una bonica sorpresa a la presidenta de l’entitat, Isabel Tarragó, i al director esportiu, Oriol Alsina. 

Dimarts, 15 Juliol 2014 18:47

Llagostera²

La Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana Llagostera al Quadrat un seguit d’activitats per fonamentar el comerç i l’oci a la població. Llagostera al quadrat va començar el divendres 11 de juliol al vespre amb la Nit Market, una nit en la qual els comerços van sortir a la Plaça Catalunya per mostrar tota la varietat de productes que ofereixen. 

Un any més, el dissabte més proper a la festivitat de Sant Cristòfol, Llagostera ha celebrat la festa del patró dels conductors amb una de cercavila de vehicles pels carrers del municipi. 

El primer equip de la Unió Esportiva Llagostera jugarà la temporada vinent a l'Estadi Municipal de Palamós. Així ho han confirmat aquest matí en una roda de premsa conjunta totes les parts implicades. L'acord és per a 5 temporades. 

Com cada any a principis del mes de juliol, la Plaça del Castell de Llagostera s’ha convertit en un teatre a la fresca. Enguany, l’obra que s’ha representat aquest passat divendres 4 i dissabte 5 ha estat “Interessos” escrita pel llagosterenc Francesc Pujades Junior. 

Pàgina 1 de 3