ELPOLLTV

Div29032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47
Back Estàs aquí:Inici

La piscina municipal de Llagostera es sumarà, el proper 14 de juliol, a la banyada per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple, igualment com 630 piscines d’arreu de Catalunya.

Aquesta malaltia interromp les ordres que el sistema nerviós envia al cervell. Com que de moment no té cura, el programa intenta recaptar fons per futures investigacions. Els assistents a la piscina podran fer aportacions voluntàries en una guardiola; adquirir material del Mulla’t com ara samarretes, tovalloles i tasses, entre d’altres i també nedar en solidaritat amb les persones que conviuen amb la malaltia. 

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu.

Un motorista ha resultat ferit aquest matí de dijous. L’accident de trànsit ha tingut lloc a la C-65 al seu pas per Llagostera, per causes que de moment es desconeixen, al punt quilomètric 12 d’aquesta via, vora les vuit del matí. En el lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local, un helicòpter del RACC i una ambulància. Com a conseqüència de l’impacte el conductor de la motocicleta ha estat ferit. En el moment de publicar aquesta notícia, els vehicles ja circulen amb total normalitat.

L’Esplai Papu-Tisores ha tancat la temporada 2012-2013 aquest diumenge 30 de juny.

Els joves han pogut gaudir d’una campanya amb uns monitors implicats en els quatre grups que formen l’Esplai: Saltamartins, Espiadimonis, Bufaforats i Escanyapolls. Nens i nenes des dels 6 fins als 15 anys han participat en diverses activitats i també de sortides molt especials per ells com les colònies o els campaments que han tancat un nou any de Papu-Tisores.

Ara l’Esplai agafa forces per arrencar de nou al setembre. Us deixem amb un vídeo-resum d’aquest curs http://www.youtube.com/watch?v=owv6ZtdsA-c&feature=youtu.be

A més podeu trobar fotografies de les activitats i informació dels grups al blog http://paputisores.blogspot.com.es/

 

 

Dimecres, 10 Juliol 2013 18:12

Sortida Bell-Matí al Carlit

Aquest cap de setmana el G.E Bell-Matí ha organitzat una sortida a la zona dels llacs de les Bulloses, a la Cerdanya Francesa, que ha culminat amb l’ascensió al Pic Carlit, de 2921 metres d’alçada.

El dissabte els excursionistes han anat amb cotxes particulars fins el llac de les Bulloses i llavors han caminat prop de dues hores fins el llac Sobirà, on han acampat. El matí del diumenge, després de llevar-se ben d’hora, han pujat al pic del Carlit. Els participants destaquen que ha estat un dia molt clar i amb molta visibilitat i mencionen la troballa d’importants congestes de neu, malgrat estar al mes de juliol. Els més menuts del grup han pogut jugar amb la neu i aprendre a fer el “KULANWAGEN”: patinar amb el cul sobre la neu. 

Un bòlid s’ha desintegrat sobre Llagostera aquest dilluns 1 de juliol, cridant l’atenció de moltes persones per la seva brillantor i rapidesa. Malgrat la poca estona que s’ha pogut observar, una càmera de l’estació meteorològica d’en Rafael Balaguer, l’home del temps a elpolltv, ha captat una imatge del darrer segon que el cos ha estat visible. Per a més informació i detalls podeu consultar el blog Telurium.net de Rafa Balaguer.

La Policia Local de Llagostera ha posat en marxa aquest dilluns el seu perfil de Twitter, accessible des de @PLllagostera (https://twitter.com/PLllagostera)

Amb aquesta iniciativa es pretén reforçar la presència 2.0 que l’Ajuntament de Llagostera té a la xarxa des del passat mes de juny del 2011 quan va estrenar el Twitter oficial de l’Ajuntament (@llagosteraldia) i el seu perfil a Facebook (https://www.facebook.com/ajuntamentdellagostera)

El Twitter de la Policia Local complementarà el del propi Ajuntament amb informacions puntuals relacionades amb la tasca de la Policia Local i en especial amb avisos i consells de seguretat i Protecció Civil així com incidències d’interès pels ciutadans (talls programats de trànsit, incidències en serveis d’interès públic, prohibicions d’aparcament...)

A data d’avui el perfil de Twitter de l’Ajuntament de Llagostera disposa de 680 seguidors i s’han realitzat un total de 1.636 Tuits. Pel que fa al Facebook, a data d’avui es disposa de 2.454 amistats. 

D’aquesta manera l’Ajuntament de Llagostera referma el seu compromís d’utilització de les noves tecnologies per millorar i apropar la informació a la població. 

L’Institut de Llagostera ha participat aquest 2 de juliol en la Jornada sobre Orientació educativa celebrada al CAR de Sant Cugat juntament amb més de 140 centres educatius catalans i uns 400 professionals de l’ensenyament.

El centre llagosterenc ha presentat la ponència “Uns bons fonaments aguanten grans estructures: l’orientació educativa per a l’èxit de cada alumne” a càrrec de Fabiola Sanz, directora del centre; M. Àngels Guerrero, coordinadora pedagògica i Joan Carles Baone, professor tutor.

L’activitat ha permès desenvolupar el marc teòric de l’orientació educativa a Catalunya. L’any vinent aquesta oferta educativa s’ampliarà, arribant així a més centres del nostre territori.

Els participants de l’Institut de Llagostera valoren molt positivament l’oportunitat i recorden que ha estat l’experiència marc de la presentació de la Jornada.

Més de 400 persones no s’han volgut perdre aquest divendres l’estrena de l’obra de teatre La Gàbia de les Boges, una comèdia basada en l'obra La cabe aux foulles de l'autor francès Jean Poiret, amb adaptació lliure de Joan Barbé. La direcció de l'espectacle ha anat a càrrec d’Anna Hidalgo i de Francesc Pujadas amb la interpretació d’actors i actrius locals.L’obra gira al voltant d’una parella d’homosexuals feliçment casada des de fa vint-i-un anys, propietària d’un cabaret de transvestits anomenat La Gàbia de les Boges, que es veu embolicada en un joc d’aparences amb els futurs sogres conservadors del seu fill.

Aquest dimecres ha tingut lloc al Teatre Casino Llagosterenc una taula rodona sobre l’esport català. L’acte organitzat per Llagostera per la Independència, ha comptat amb la presència d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; Oriol Alsina, secretari tècnic de la Unió Esportiva Llagostera; Elena Redó, coordinadora del col·lectiu Llagosterenc i Eduard Comas, que ha estat l’encarregat de presentar i conduir l’acte. Davant un centenar de persones, els participants de la ponència han exposat les seves experiències dins el món de l’esport català i com han hagut de fer front als diversos atacs rebuts des de les seleccions espanyoles (en el cas d’Ivan Tibau i de Ramon Basiana en hoquei patins) i els insults i cridòries que ha hagut de suportar aquesta temporada Oriol Alsina quan ha viatjat a la majoria de camps de l’estat espanyol pel fet de ser un dels equips que més obertament ha manifestat el seu desig independentista dins de la categoria. Seguidament va iniciar-se un torn obert de preguntes en el qual totes les respostes dels participants de la taula rodona anaven focalitzades en una mateixa direcció: si l’ONU reconegués Catalunya com a Estat, molts dels problemes que es plantejaven es dissoldrien. L’acte va finalitzar amb un parlament de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, on va exposar de manera simbòlica la situació de Catalunya i la lluita que tots els catalans hauran d’obrar per assolir el desig de molts, la independència.

Pàgina 2 de 2