ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimecres, 28 Novembre 2018 16:55

Sessió musical per a infants

El proper disaabte 1 de desembre a les 11h la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat una sessió musical per infants de 0 a 3 anys titulada “Ning, nang, Festes de Nadal” a càrrec de Musinfant.

Places limitades. Cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dimecres, 28 Novembre 2018 16:49

Mercat de la R al Passeig Pompeu Fabra

Aquest dissabte 1 de desembre tindrà lloc una nova edició del Mercat de la R. El Mercat es podrà visitar de 9 a 14 h, al Passeig Pompeu Fabra, on s'hi podrà comprar i intercanviar tota mena d'objectes de segona mà.

Edició especial de Nadal amb música nadalenca i tallers de manualitats gratuïts.

Divendres, 16 Novembre 2018 17:06

Espectacle infantil "Sol amb la lluna"

Diumenge 18 de novembre a les 18h es durà a terme al teatre del Casino Llagosterenc l’espectacle infantil "Sol amb la lluna" de la companyia Sgratta


Diumenge, 11 Novembre 2018 21:34

Actuacions de millora a l’enllumenat públic

L’Ajuntament de Llagostera està realitzant un seguit d’actuacions de millora a l’enllumenat públic a diverses zones del municipi.

Aquests treballs consisteixen bàsicament en la substitució del cablejat deteriorat pel pas del temps, la reparació de quadres elèctrics i el canvi de llumeneres per unes de tipus leds, més eficients i lluminoses que les actuals.

Segons ha informat l’Ajuntament, durant els treballs és possible que alguns carrers quedin a les fosques al vespre i que les faroles de l’enllumenat públic es mantinguin enceses en determinades hores del dia.

L’Ajuntament està en contacte permanent amb l’empresa responsable de l’enllumenat públic no obstant si detecteu qualsevol incidència podeu dirigir-vos a la Policia Local (972 80 55 80)



Dimecres, 07 Novembre 2018 10:26

Concert del Correllengua

El proper diumenge 11 de novembre la Comissió del Correllengua ha organitzat un concert amb grups locals a partir de les 11h a la Plaça Catalunya. L’acte comptarà amb la participació de My Start, Benisfri i Miscel·lània així com d’un recital de poemes de La Nova Cançó a càrrec de Montse Vila, Pep Pico i Quim Aiguavella.


Aquesta setmana ha entrat en funcionament el punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics a la Plaça Catalunya de Llagostera.
L’actuació s’emmarca dins del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible del municipi (PAES).

El cost total de l'actuació ha estat de 15.279,42€, dels quals 3.000€ estan subvencionats per la Diputació de Girona a través del projecte "Del Pla a l’Acció".

El punt de recàrrega instal·lat disposa de dos endolls, un de càrrega normal de 3,6 kW i un de càrrega semiràpida de 22 kW. Podran utilitzar aquest servei totes les persones físiques o jurídiques que siguin titulars de vehicles elèctrics de qualsevol municipi. Per accedir a la recàrrega cal disposar d’una targeta tipus RFID, que són les que tenen els titulars de vehicles elèctrics, com les de l’Ajuntament de Girona o de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant el temps de recàrrega del vehicle, s’estarà exempt del pagament de la taxa d’estacionament de la zona blava.


Dimarts, 02 Octubre 2018 11:54

L'Escola Lacustària commemora l'1O

L'Escola Lacustària va realitzar ahir un acte en commemoració de l’1 d’octubre de 2017.
Davant l'entrada principal de l'escola, els i les mestres del centre que hi varen voler participar, varen reivindicar la llibertat d'expressió, amb una cinta vermella que els segellava els llavis, fet i sentiment compartit per la majoria dels membres del claustre.


Dimecres, 03 Octubre 2018 21:49

Festa de la gent gran

L’Ajuntament de Llagostera ha organitzat pel diumenge 7 d’octubre una nova edició de la Festa de la Gent Gran. Els actes començaran a les 10.45h amb una missa solemne i a les 13h es farà el dinar al polivalent. A les 17h hi haurà ball amb el conjunt “Odisea”.

Poden recollir els tiquets pel dinar a l’Oficina de Turisme de l’Estació totes les persones majors de 65 anys empadronades a Llagostera.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimecres, 03 Octubre 2018 21:44

Mercat de la R al Passeig Pompeu Fabra

Aquest dissabte 6 d'octubre tindrà lloc una nova edició del Mercat de la R. El Mercat es podrà visitar de 9 a 14 h, al Passeig Pompeu Fabra, on s'hi podrà comprar i intercanviar tota mena d'objectes de segona mà.

Divendres, 05 Octubre 2018 09:39

Sessió musical per a nadons suspesa

La sessió de música per a nadons amb “Fulles vénen, fulles van” prevista per aquest dissabte 6 d’octubre a les 11h la Biblioteca Julià Cutiller ha quedat suspesa, per motius aliens a l'organització. Properament s'informarà de la nova data. Es tracta d’una activitat dirigida als bebès, nens i nenes de 0 a 3 anys.