ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

El dissabte 14 de juny a partir de les 18h es durà a terme al pati de l’escola Lacustària la festa d’acomiadament del curs 2013/2014.
Hi ha varies activitats programades per la festa com una exhibició de sardanes, jocs de cucanya i altres activitats a càrrec  dels alumnes de l’escola. Al vespre s’oferirà un sopar i clourà la vetllada la Disco Mòbil a càrrec d’Albert  Coll.
El preu del sopar és de 5€ pels nens (inclou botifarra, patates, coca i aigua) i 8€ pels adults (que inclou també rostit). Podeu comprar els tiquets a l’AMPA Lacustària, a  la Llibreria  Sureda i a la consergeria de l’escola fins al proper divendres 6 de juny.


Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

El treball escollit guanyador pel jurat ha estat “La recerca arqueològica a Llagostera: de mossèn Josep Gelabert al Centre d’Estudis de Llagostera (1900-1972)” de Francesc Aicart Hereu.
Aquest projecte desenvoluparà la història de l’arqueologia a Llagostera des de l’època de mossèn Josep Gelabert Rincón amb la creació del Museu-Biblioteca de Llagostera, i del grup de persones vinculades a l’arqueologia a l’entorn del mossèn, com Josep Calvet Amat, Rafael Mas Ripoll, Pere Mayol Borrell o el mestre Julià Cutiller Creus, sense oblidar la refundació del museu llagosterenc l’any 1937.
També es farà una referència detallada de les moltes intervencions arqueològiques realitzades al llarg d’aquests setanta anys a Llagostera.

El proper dimarts 3 de juny, el cuiner Martí Rosàs participarà en una demostració culinària a l’Espai BIOSA de Barcelona anomenada ‘Cuinant a deu mans Showcooking Slow Food per la Setmana Bio’.
A l’acte (dirigit a periodistes i bloggers especialitzats en gastronomia) cinc cuiners Km0-Slow Food, cuinaran productes de l’Arca del gust de Slow Food, i explicaran els secrets d’aquests productes i la seva cuina.
En Martí prepararà el Timbalet de pastanaga amb formatge emporità de Mas Marcè.
Acompanyaran al cuiner de Ca la Maria Enric Milà del Restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer), Jordi Gómez del Restaurant Cal Blasi (Berga), Xavier Fabra del Restaurant Quintaforca (Casafort, Nulles) i Carme Clotet, Restaurant Niu Nou (Bagà).

 

Font: Cuiners Terra Madre Km0

Diumenge, 01 Juny 2014 22:28

El Llagostera perd a Avilés

La Unió Esportiva Llagostera ha perdut avui el primer partit de la segona eliminatòria de promoció d’ascens per 2 gols a 0 contra el Real Avilés.
El proper diumenge 8 de juny a les 19h es jugarà la tornada al Municipal on tot és possible.

El proper diumenge 1 de juny Cavall de Mar celebra una gimcana canina solidària.
El preu de 5€ anirà destinat integrament a les APAP Tossa de Mar.
Us podeu inscriure allà mateix a partir de les 10 del matí.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt o la web www.cavalldemar.net

El proper dissabte 31 de maig a les 18 hores tindrà lloc la inauguració de Can Caciques Centre d'Interpretació de Llagostera. L’acte comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila i del vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social, Sr. Xavier Soy i Soler.
A més a més, es firmarà el conveni entre l’Ajuntament de Llagostera i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, en relació a les obres del tram de la carretera C-65z que creua el municipi.
L’acte és obert a tothom.

A partir del proper curs, es podran cursar des de Llagostera diversos cicles formatius a través de l’IOC (Institut Obert de Catalunya) a la nova aula d’estudis de Llagostera.
El programa Reaprèn és una proposa educativa adreçada als adults i joves de més de 16 anys que vulguin reprendre els seus estudis. Es tracta d’un servei que ofereix la possibilitat de fer formació reglada des del poble en una aula amb els recursos idonis per formar-se a la Casa de les Vídues: ordinadors amb connexió a Internet, material de consulta i el suport d’un educador que guia i assessora els alumnes al llarg del procés d’aprenentatge.
Per més informació podeu consultar: http://www.llagostera.cat/reapren/

Dimecres, 28 Maig 2014 10:08

Segona oportunitat per la U.E Llagostera

El camí de la Unió Esportiva per a ascendir a la Lliga Adelante no ha acabat. L’equip disputarà el proper diumenge a les 18.45h el primer partit de la segona eliminatòria de promoció d’ascens. Aquest cop, l’anada es jugarà a Astúries contra el Real Avilés i la tornada una setmana més tard a Llagostera.
El Real Avilés va quedar 3r classificat del grup 1 de Segona Divisió B amb 63 punts, només a 3 punts del Real Racing Club, el guanyador i anterior rival del Llagostera al play-off.

El cartell, servirà per promocionar l’exposició i l’autor ha rebut 150€ de premi.

Per el proper mes de juny, el Servei Comarcal de Català del Gironès i la Biblioteca Julià Cutiller han organitzat un club de lectura fàcil per fomentar la lectura i millorar l'expressió oral de les persones que aprenen català.
Les trobades tindran lloc a la sala polivalent de la Biblioteca, cada dijous, de 10h a 11.30 h, durant tot el mes de juny.

L'activitat s'adreça als alumnes dels cursos de català i als aprenents del programa Voluntariat per la llengua i a tota la població en general.

Les persones que hi estiguin interessades poden inscriure's a la mateixa Biblioteca o al Servei Comarcal de Català del Gironès (tel. 972 21 32 62, a/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Les places estan limitades.