ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimecres, 08 Octubre 2014 16:21

Superbolets!

En Miquel Barceló ens envia aquesta foto d’aquest parell d’ous de reig. El bolet “petit” té un barret de 14,5cm de diàmetre i el gros pesa 450gr i té un barret de 20cm de diàmetre. Han estat trobats pels volts de Sant Llorenç.
Recordeu que podeu enviar-nos les vostres imatges a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i les publicarem.


Dimarts, 07 Octubre 2014 15:05

Es busquen voluntaris per la gigaenquesta

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat un nou acte innovador i de gran envergadura per a preguntar als catalans sobre el nou país: la gigaenquesta.
L’objectiu és que 100.000 voluntaris visitin les cases dels catalans per preguntar-los com volem que sigui el nostre país.
Llagostera per la Independència busca voluntaris per dur a terme la gigaenquesta al municipi aquest cap de setmana. Només necessiten un matí del vostre temps per a fer les enquestes; al migdia s’obsequiarà als voluntaris amb un piscolabis.


Un total de 9 restaurants de Llagostera participen enguany a la XII edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet que tindrà lloc del 9 d’octubre al 9 de novembre.
Els restaurants que hi participen són: El Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Can Panedes, Ca l’Artau, Cal Degollat i la Taverna d’en Pou.
Els preus dels menús, per a totes les butxaques, oscil•len entre els 22 i els 70 euros.
L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat de diversos cuiners de l’Associació de Restaurants del municipi, promocionaran la Fira i la Cuina del Bolet repartint tastets de bolets. L’acte tindrà lloc aquest divendres 10 d’octubre de 10 a 12 h al Pont de Pedra de Girona, on hi haurà instal•lada una carpa amb informació de les Jornades gastronòmiques i de la XII edició de Fira del Bolet.
Podeu veure el tríptic amb els menús i programació de la Fira del Bolet des de www.firabolet.com i www.restaurantsllagostera.cat


Dimarts, 07 Octubre 2014 13:21

Arrossada popular motera

Aquest dissabte 11 d’octubre s’ha organitzat una concentració motera i una arrossada popular per a poder recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular de Duchenne.
L’acte es durà a terme al Polivalent de 12h a 18h.
El dinar constarà d’arròs, botifarra, postres, pa, vi i aigua per 12€.
Per fer reserva de tiquets podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucar al 679 23 14 71 // 639 17 34 76. També els podeu comprar a la Llibreria Sureda.


Dilluns, 06 Octubre 2014 17:12

Un gran ou de reig!

L'Albert Puig ens ha fet arribar aquesta imatge. El bolet de la dreta és un ou de reig de tamany normal, i el de l'esquerra és molt més gros!
Ha estat trobat pels volts de Llagostera, prop de la Torre del Foc.


Dimarts, 07 Octubre 2014 00:00

Avui és el Sant de la Roser!

Avui és el Sant de la Roser Díaz i els seus familiars la volen felicitar. Moltes felicitats!


 

 

La Penya “Els Canyeros” ha organitzat pel proper diumenge 12 d’octubre una trobada de penyes a la seu social “La Canyera”. Seguidament a quarts de tres es farà un dinar de germanor i a les 17.30h s’ha organitzat un autobús per anar fins a Palamós a veure el partit Llagostera – Sabadell que començarà a les 18.45h.
La data límit per apuntar-se al esdeveniment és el dijous 9 d’octubre.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.


 

 

 

 

Aquest matí s’ha inaugurat un nou dipòsit d’abastament d’aigua potable al poble, el “dipòsit de Can Pinet”, construït per Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Llagostera des de fa tres anys.
El dipòsit té una capacitat de 2.000 m3 i permet quadruplicar els 500 m3 de capacitat del dipòsit del Puig, que abastia fins ara al nucli urbà del municipi. D’aquesta manera s’incrementa la capacitat de reserva d’aigua del municipi i s’assegura la continuïtat del subministrament a la població.
A més del dipòsit, s’han instal•lat dues noves conduccions d’aigua potable, una per abastir el nucli de Llagostera i una altra per a possibilitar el subministrament municipal d’aigua a les urbanitzacions de la Canyera, la Mata i Mont Rei en cas de necessitat. Addicionalment, s’ha instal•lat la canonada d’alimentació del dipòsit i s’han construït les casetes per allotjar els grups de pressió i el grup electrògen i una arqueta per al dipòsit de post cloració.


Llagostera es prepara per acollir el proper 12 d’octubre la Fira del Bolet, que enguany arriba a la dotzena edició. El cartell d’enguany incorpora uns bolets jugant amb una pilota de futbol fent una clara al·legoria als èxits futbolístics de la Unió Esportiva Llagostera.

Per a promocionar la fira s’han editat 30.000 tríptics amb l’amplia programació de la Fira del Bolet i la campanya gastronòmica on hi participen un total de 9 restaurants. Per fer el seguiment de la Fira des de les xarxes socials s’ha creat l’etiqueta #FiraBoletLlagostera. Així mateix, durant la fira hi ha prevista una trobada d’instagramers organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava i el Consell Comarcal de Gironès.  Durant tot el dia el nucli antic de Llagostera es convertirà en un mercat ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. La Fira del Bolet està organitzada per l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera, amb la col·laboració de bona part de les entitats del municipi i l'Associació de Restaurants de Llagostera que ofereixen menús emmarcats dins la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet.

Tres entitats estan nominades als premis Ou de Reig 2014 El mateix dia 12 d’octubre es donarà el conèixer el guanyador del premi Ou de Reig que cada any l’Ajuntament de Llagostera atorga a una entitat o persona que hagi contribuït a donar a conèixer el municipi. Enguany els nominats són l’entitat Can Toni de les Eugues, per l’organització de la Fira del Llibre Prohibit, l’Associació Astronòmica de Girona, amb seu a Llagostera per les seves activitats i contribució a apropar la ciència
i el Grup Excursionista Bell-Matí, per la seva trajectòria i els seus 50 anys d’història. Les votacions estaran obertes fins al dia 10 d’octubre i es podran fer online des de llagostera.cat


Dissabte, 04 Octubre 2014 20:44

Empat del Llagostera a Vitòria

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat avui contra el Deportivo Alavés a Vitòria. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar-se i el marcador ha acabat 0 a 0.
Cal destacar la funció defensiva d’Alcalá i Ruymán davant dels atacs del Deportivo Alavés.
Podeu llegir la crònica sencera aquí.
Font: U.E. Llagostera