ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimecres, 25 Octubre 2017 17:10

A les Fires de Girona amb Bus Nit!

El proper divendres 27 d’octubre comencen les Fires de Sant Narcís a Girona. Per això, un any més l'Espai Jove CLV ofereix el 50% de descompte en el preu del Bus Nit per anar a les Fires de Girona els dies 27, 28 i 31 d‘octubre i 3 i 4 de novembre. Podeu passar a recollir el descompte amb el carnet Jove CLV, per l’espai Jove Ca la Viudi, totes les tardes de dilluns a dijous de 16 a 20h.
Més informació i horaris del Bus Nit al cartell adjunt a continuació.


Dimarts, 24 Octubre 2017 10:58

Espectacle de titelles

El proper dissabte 28 d’octubre a les 11hes durà a terme a la Sala del Centre Cultural Can Roig la representació de titelles “No tinc por” de Tanaka Teatre, espectacle dirigida a infants a partir d’un any. 


El proper dijous 12 d’octubre, comença una nova edició de les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet on hi participen un total de 8 restaurants de Llagostera: El Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l’Artau, Cal Degollat i la Taverna de Can Pou. Els preus dels menús, per a totes les butxaques, oscil·len entre els 23 i els 70 euros i estaran disponibles fins al 12 de novembre.

“La Cuina del Bolet” s’emmarca i complementa la programació i oferta gastronòmica de la XIV Fira del Bolet que tindrà lloc el proper 12 d’octubre, durant tot el dia al nucli antic del municipi.

Per més informació podeu consultar el següent enllaç.


Des del passat 11 de setembre Llagostera per la independència ha estat recaptant diners per la Caixa de Solidaritat. Fins el passat 1 d’octubre es varen recollir 1.375,04€ que avui s’han ingressat a la caixa.

Des de Llagostera per la independència es vol donar les gràcies a tothom i es recorda que si es vol col·laborar amb aquesta causa es pot fer a través del web https://caixadesolidaritat.cat/


Fins el dia 10 d’octubre teniu temps per apuntar-vos al concurs de caçar bolets que es durà a terme el dimecres 11 d’octubre de 8h a 12h.

Els premis s’atorguen al bolet més gran, al bolet més estrany i a la varietat de bolets.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de l’Estació, al telèfon 972 83 23 22 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Podeu consultar les bases al següent enllaç.


 

El dijous 28 de setembre a les 19h s’ha organitzat a la Biblioteca Julià Cutiller la xerrada “Ciberassetjament i assetjament escolar” a càrrec de la psicopedagoga Eva Font.

La xerrada està adreçada a tots els pares i mares, però sobretot a les famílies amb fills preadolescents (de 5è, 6è i ESO). 


Dimecres, 27 Setembre 2017 12:18

Festa de la Gent Gran

L’Ajuntament de Llagostera ha organitzat pel diumenge 1 d’octubre una nova edició de la Festa de la Gent Gran. Els actes començaran a les 10.45h amb una missa solemne i a les 13h es farà el dinar al polivalent. A les 17h hi haurà ball amb el conjunt “Odisea”.

Poden recollir els tiquets pel dinar a l’Oficina de Turisme de l’Estació totes les persones majors de 65 anys empadronades a Llagostera.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Créixer en Família són uns cicles de conferències organitzats pel Departament de Benestar Social i Família adreçats a pares i mares de nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. Amb una durada de 6 sessions repartides entre els mesos d’octubre i novembre, els pares compartiran experiències i vivències sobre l’educació dels seus fills i filles amb altres pares i un professional expert que els orientarà, guiarà i donarà eines per exercir la paternitat de manera positiva.

Les sessions es realitzaran de 21h a 23h a l’aula d’acollida de l’Escola Puig de les Cadiretes els dies 16, 23 i 30 d’octubre i 6, 13 i 20 de novembre.

El programa no té cap cost ja que està finançat pel Departament de Benestar Social i Familia però cal inscripció prèvia abans del 2 d’octubre per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per a més informació sobre el contingut de les sessions i el programa podeu consultar el tríptic adjunt a continuació. 


Dissabte, 23 Setembre 2017 10:36

L’Hora del Conte

El dimarts 26 de setembre a les 17.30 es durà a terme a la Biblioteca Julià Cutiller una nova edició de “L’Hora del Conte”. El conte escollit és "La pallassa Priska" a càrrec d’Eva González.


Dimecres, 20 Setembre 2017 20:33

IX Festa de la Mobilitat

Dins del marc de les activitats de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2017, Llagostera celebra el proper diumenge 24 de setembre la XI Festa de la Mobilitat.                                           

Com cada any s’ha organitzat una caminada i una pedalada i diverses activitats gratuïtes davant del polivalent.

Per a la pedalada i caminada podeu inscriure-us trucant al 972 830 379, al 972 805 152 o enviant un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del 22 de setembre.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.