ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

El passat 17 de juliol la Creu Roja va fer el tradicional sorteig d’or.
Enguany, han resultat premiades 43 butlletes que es varen distribuir a la demarcació de Girona. El número premiat és el 81.975 amb 600€ per butlleta o 18,94gr d’or.
Enhorabona als guanyadors!

El passat diumenge 20 de juliol, el grup excursionista Bell-Matí va decidir fer la travessa Vallter – Núria tot i les males previsions meteorològiques.
Una quarantena de participants varen sortir a les 8 del matí des de Vallter i varen arribar pels volts de la una a Núria. Part del grup va baixar fins a Queralbs.
Malgrat que la previsió no era bona, la caminada es va poder fer acompanyada de núvols, clarianes, plugims, boires, sol i algun tro.

 

El passat diumenge 20 de juliol es va celebrar al Camp de Tir La Falguera de Vilopriu la primera tirada al plat benèfica contra el càncer organitzada per l’equip femení de tir al plat Centralcaza Dones.
Un total de 71 participants y 25 esquadres va fer que la tirada fos tot un èxit tot i les inclemències del temps. És la primera vegada que es celebra a Catalunya una tirada al plat solidària per l’ajut al malalt del càncer.
Quatre tiradors van aconseguir trencar 25 plats: Xavier Lozano Fernández, Angel Fernández Genicio, Lluís Vila Cabero i Marc Girona Hernández. Després del desempat la classificació va quedar de la següent manera: Campió Marc Girona amb 25+22. Segon classificat Angel Fernández Genicio amb 25+19+1. Xavier Lozano va ser el tercer classificat con 25+19+0 plats. El quart lloc va ser per Lluís Vila amb 25+16 plats que va ser també el que es va emportar el premi al tirador que més plats va trencar en les seves millors 4 sèries: 95 plats. 
 L'acte de lliurament de premis va començar guardant un minut de silenci en honor i respecte al company tirador Don Francisco Machado Montero, mort recentment, president del Club de Tir de Malgrat de Mar "La Gavina", que tant va fer pel suport a la projecció del tir i especialment a l'equip femení.
La major part dels beneficis de la jornada es varen entregar en el mateix acte, a la fundació per la compra de dues cadires higièniques i la resta es va entregar directament a una persona afectada pel càncer de mama.
Tot l’equip ha quedat corprès per els actes de solidaritat i bona voluntat de tots els que d’alguna manera varen participar a l’esdeveniment i mostren el seu agraïment i satisfacció al respecte.
Autor Galeria fotogràfica: Eva Rius

La campanya gastronòmica de la Cuina del Batre organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi arriba enguany a la seva tercera edició.
Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Can Cassoles, Cal Degollat, El Carril, Panedes, Mas Roure, Ca l’Artau i la Taverna d’en Pou.
Fins el 27 de juliol, dia que se celebra la setena edició de la Fira del Batre de Llagostera, els restaurants oferiran menús amb productes estiuencs i del camp amb preus d’entre 20 i 80 euros.
Per més informació podeu consultar a www.visitallagostera.com o el tríptic adjunt a continuació.

Dilluns, 21 Juliol 2014 09:14

Revetlla de Sant Jaume

El Casal Parroquial Llagosterenc ha organitzat per dissabte 26 de juliol la revetlla de Sant  Jaume al Parc de l’Estació.
L’esdeveniment començarà a les 21h i amenitzarà la vetllada el grup musical ‘Harmonia’.
Per més informació, podeu consultar el cartell adjunt.

Dilluns, 21 Juliol 2014 09:17

Cap a la Via Catalana 2014 amb autobús

Llagostera per la Independència ha posat a la venda els tiquets per anar amb autobús a Barcelona per la diada de l’onze de setembre. Enguany, s’ha organitzat una manifestació en forma de V pels carrers de la ciutat.
Al blog i al facebook de Llagostera per la Independència hi trobareu un formulari per inscriure-us al mateix tram.
El preu de l’autobús és de 9€.

 

Aquest dijous el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Llagostera es varen reunir amb els veïns del poble per donar detalls de les obres de millora i d’integració a la trama urbana de la travessera de l’antiga C-65 a Llagostera (C-65z).
Durant la reunió es va acordar crear una comissió de seguiment amb la participació d’algun representant dels veïns afectats per les obres.
La reunió informativa, on hi van assistir unes 80 persones, va anar a càrrec de l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria i de l’enginyer municipal, Jordi Colomer.
A la reunió hi van assistir unes 80 persones que van omplir la sala de plens de l’Ajuntament i van valorar positivament l’inici de les obres que permetrà dignificar la zona i millorar els serveis.

El tram on s’actuarà té una longitud d’1,2 quilòmetres, des de la sortida de l’enllaç est de la variant de Llagostera fins a la intersecció amb la C-253a. Les obres, que tenen un termini d’execució de nou mesos, consistiran en:
- Reforçament i renovació del ferm.
- Pavimentació amb voreres i adequació de les existents.
- Millora dels sistemes de drenatge.
- Senyalització horitzontal, vertical, d'orientació i barreres de seguretat.
- Habilitació d'espais per a l'aparcament.
- Substitució de l'enllumenat, instal•lació de passos de vianants amb semàfors i elements d'arbrat i enjardinament.
- Desviament i reposició dels serveis afectats: línies elèctriques, de proveïment d’aigua, gas, telecomunicacions i reg.
- Millora de la xarxa de serveis urbans, en què cal remarcar la construcció d'un nou col•lector de pluvials.

L’equip llagosterenc ha engegat una campanya per aconseguir més seguidors, als pobles del voltant i d’arreu de Catalunya.
Per això, a partir d’ara, aquells que ho vulguin es podran fer socis del club en alguns comerços de Llagostera i d’altres pobles de la Costa Brava com Tossa de Mar, Palamós, Palafrugell o Sant Feliu de Guíxols entre altres.
A més a més, sempre hi haurà l’opció de fer-se soci a través se la seva web www.uellagostera.com.
Per més informació cliqueu al següent enllaç.

Els guanyadors dels premis que va repartir la Unió de Botiguers de Llagostera durant la campanya de Llagostera al quadrat són els següents:
- En Xevi Valentí Pujades ha guanyat 2 nits d'acampada per a 2 persones al Camping Ridaura.
- La Dulce Lopera ha guanyat un cap de setmana al preu d’una nit a Can Cateura.
- La Maria Oliveras Falgueras ha guanyat un val de 2x1 en allotjament a Can Llorenç.
- La Mariona Bellvehí ha guanyat una nit de “Bed & Breakfast” de franc a Mas Xifre.
- L’Alex Portes ha guanyat un val de 2x1 en allotjament a l’Hostal El Carril.
- La Pilar Guich Coll ha guanyat un val per una sessió d’equitació a Cavall de Mar.
- L’Enric Fontanals Bonet ha guanyat un val de 100€ de la Unió de Botiguers.
Enhorabona a tots els afortunats!!

Divendres, 18 Juliol 2014 09:17

Tir al plat contra el càncer

L’equip femení de tir al plat, Centralcaza Dones, ha organitzat pel diumenge 20 de juliol una jornada de tir al plat contra el càncer.
Els participants, podran inscriure’s-hi des de les 9 del matí fins a les 18.30h de la tarda al Camp de tir de La Falguera de Vilopriu.
Després de la tirada hi haurà una petita presentació de la Fundació Oncolliga de Girona on es destinaran els beneficis.
L’acte clourà amb l’entrega de premis.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.