ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Amb la intenció de limitar la mobilitat i els contactes, sobretot en aquelles activitats socials que s’han vist més problemàtiques, es prorroguen les mesures per prevenir els contagis de la COVID-19 fins al 3 de setembre.

Això vol dir que es manté que les trobades socials siguin de màxim 10 persones i la reducció de l'horari de les activitats nocturnes perquè finalitzin com a màxim a les 00.30h però sense toc de queda.
L'aforament a la restauració segueix sent del 100% a l'exterior i 50&% a l'interior i l'aforament de les activitats culturals del 70%.

Les podeu consultar aquí

El club ha emès un comunicat on informa del seu acord amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

El futbol base de la UE Costa Brava es fusiona amb el CE Cristinenc per tal de donar cabuda a tots els jugadors i jugadores, que competiran sota el nom d’Unió Esportiva Cristinenc-Costa Brava i la seva seu serà únicament a Santa Cristina d’Aro.

Podeu llegir el comunicat aquí. 

Les mesures per a la contenció de la COVID-19 vigents des del 15 de juliol es prorroguen 7 dies més, fins al 27 d’agost.

El confinament nocturn s’aplica als municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada en els darrers 7 dies igual o superior als 250 casos per 100.000 habitants. A dia d’avui, Llagostera no té una incidència acumulada tant alta, per tant el confinament nocturn no s’aplica al municipi.

La resta de mesures com la limitació de 10 persones en les trobades familiars i socials, tant a l'àmbit públic com privat o el tancament de tota activitat com a màxim a les 00.30 h de la mitjanit es queden igual.

Podeu consultar les mesures actualitzades aquí

Dijous, 19 Agost 2021 08:35

Nova sessió de vacunació a Llagostera

El proper dimarts 24 d’agost el CAP de Llagostera acollirà una sessió de vacunació amb el vaccí de Pfizer – BioNTech de 13 h a 15 h per a majors de 12 anys complerts.

Es pot demanar hora:

- Enviant un missatge de WhatsApp al 634 283 626 escrivint “em vull vacunar”

- A través del web www.vacunacovidsalut.cat

Tots els menors de 16 han d'anar acompanyats de la mare, el pare o el tutor/a legal i la documentació corresponent.

La vacunació té com a objectiu arribar a la immunitat de grup, la qual cosa és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia; quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat i disminueixen la seva propagació i els contagis fins a un nombre residual.

Un veí de Llagostera ha estat trobat mort per la patrulla de la Policia Local en un corriol del bosc de la Torre al veïnat de Creu de Serra.

La dona del difunt ha alertat a la patrulla que estava fent una ronda per la zona que l’home no havia arribat a casa a l’hora de dinar i s’ha començat la cerca. L’home, de 68 anys ha estat localitzat en un corriol del bosc de la Torre. Als llocs dels fets s’han personat els serveis judicials que junt amb la Policia Local han fet les primeres diligències i el cas es traspassarà al Cos de Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat la gratuïtat d’accés a les piscines municipals, per a tothom, des d’avui divendres fins al diumenge 15 d'agost, dies en què es preveu la màxima intensitat de l’onada de calor que afecta el conjunt del territori.

Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional per combatre aquest episodi de temperatures extremes, pensada especialment per a col·lectius vulnerables (gent gran, nadons, embarassades,...) després d’activar-se a tot Catalunya l’Alerta per Onada de Calor del Pla de Protecció Civil de Catalunya #PROCICAT.

L’accés a les piscines serà gratuït per a tots els veïns i veïnes del municipi limitat en tot moment per l'aforament i amb una reserva de places per a no abonats.
Per aquest motiu s'han establert els següents trams: d'11 h a 13 h, de 13 h a 15 h, de 15 h a 17 h i de 17 h a 20 h

Es pot demanar cita prèvia trucant al 972 83 07 10 indicant a quina piscina es vol anar i l’horari escollit.

Dijous, 12 Agost 2021 16:14

Sessió de vacunació a Llagostera

El proper dimarts 17 d’agost el CAP de Llagostera acollirà una nova sessió de vacunació amb el vaccí de Pfizer – BioNTech de 13 h a 15 h per a majors de 12 anys complerts.

Es pot demanar hora:

- Enviant un missatge de WhatsApp al 634 283 626 escrivint “em vull vacunar”

- A través del web www.vacunacovidsalut.cat

Tots els menors de 16 han d'anar acompanyats de la mare, el pare o el tutor/a legal i la documentació corresponent.

La vacunació té com a objectiu arribar a la immunitat de grup, la qual cosa és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia; quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat i disminueixen la seva propagació i els contagis fins a un nombre residual.

Vacuna’t per formar part de la solució!

Les persones menors de 65 anys que han patit Covid-19 podran vacunar-se dos mesos després d'haver estat diagnosticades. Fins ara s'havien d'esperar sis mesos per poder-se vacunar tot i que la vacuna ja s’administrava a les persones de més de 65 anys o en aquelles amb patologies de risc importants.
Amb el canvi de protocols tots els grups de població de més de 12 anys podran vacunar-se dos mesos després d'haver passat la Covid-19.

Amb aquesta acció les persones que no havien rebut cap dosi o només la primera, estaran protegits abans, especialment davant de la variant Delta, ja que rebran la pauta completa més aviat i, alhora, també podran obtenir el certificat de vacunació més aviat.


Si encara no us heu vacunat ho podeu fer aquí. Podeu demanar hora per vacunar-vos a Llagostera el proper dimarts 17 d'agost.

Aquest any la Festa de Sant Llorenç s'ha pogut celebrar a l'exterior de l'ermita, a la plaça Balladora per evitar la propagació de la Covid-19. Com cada any, s'ha celebrat la missa a les 12 h i s'ha tocat la campana.

L'any passat no es va poder celebrar aquesta festivitat per la Covid-19.

Dimarts, 10 Agost 2021 18:52

Elevat risc d’incendi forestal

L’episodi de calor extrema previst a partir de demà dimecres anirà acompanyat d’humitats relatives molt baixes que durant la nit no es recuperaran. A més, aquest any està molt sent molt sec i la manca de precipitacions fa que la vegetació sigui molt vulnerable a patir un gran incendi forestal. En aquest sentit, Protecció Civil de la Generalitat ha emès una Prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals (INFOCAT) per la previsió molt elevada del risc d'incendi forestal en els propers dies.
De fet, Catalunya afrontarà entre demà i el proper dimarts la pitjor setmana de perill d’incendi dels últims 18 anys, segons indica la previsió duta a terme pel Servei de prevenció d’incendis del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. L’arribada d’una massa d’aire saharià crearà unes condicions meteorològiques com les que han afavorit els incendis forestals a altres països mediterranis, com Turquia i Grècia.

Pàgina 1 de 95