ELPOLLTV

Dim19032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

La Unió Esportiva Llagostera jugarà el proper dissabte 23 d’agost a les 21h el primer partit de la seva nova etapa a Segona Divisió A. El partit es jugarà a l’Estadio Gran Canaria contra Las Palmas i s’emetrà en directe per Esport3.


 

 

Dimecres, 20 Agost 2014 11:57

Obre la Rostisseria El Raconet

 El divendres 22 d’agost s’inaugura al Carrer Ganix, 46 de Llagostera la Rostisseria El Raconet. Especialitzats en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili, a El Raconet la cuina és casolana i molt elaborada.

Hi trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.  A més a més, ofereixen menú de dimarts a divendres per només 5,50€.
 
Animeu-vos a provar la cuina casolana d’El Raconet, el divendres estarà obert de 11h a 17h!
L'horari habitual serà de dimarts a divendres de 8h a 16h i els caps de setmana de 10h a 16h.


 

Dimarts, 19 Agost 2014 10:16

Festa Major La Canyera

El Bar La Canyera i la Penya Els Canyeros han organitzat pel dissabte 23 d’agost la primera edició de la Festa Major La Canyera.
A partir de les 11h hi  ha programades varies activitats tant per nens com per adults. Per acabar la jornada es farà un sopar i es podrà veure el primer partit de la U.E. Llagostera a la Lliga Adelante.  

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

 

 

Dimarts, 19 Agost 2014 09:59

Babel presenta la nova oferta acadèmica

Després d'un primer any molt positiu, aquest curs 2014/2015 l’acadèmia d’idiomes Babel Llagostera no només ofereix els cursos estàndards sinó que amplia l'oferta.

Pels estudiants i professionals del turisme s’ofereix el curs d'Especialització d'Anglès Turístic i, per aquells que necessiten l'anglès durant els seus viatges de negoci i /o plaer, el Survival English. També oferiran cursos de conversa amb un professor nadiu un dia a la setmana i un curs de preparació del nivell C de Català. I per als alumnes de Batxillerat que tenen poc temps, el curs Communicate és ideal i a més a més ajuda a preparar les proves de les PAU.
Podeu trobar informació més detallada sobre els cursos a la seva pàgina web www.babellagostera.cat i al cartell adjunt a continuació.
Els alumnes de primària i secundària comencen les classes el dia 1 de setembre per anar escalfant motors després de les vacances. Inscripcions a partir del dia 25 d’agost.


 

Continua el 17è Festival d’Estiu amb música a la fresca a la Terrassa del Casino Llagosterenc. El divendres 22 d’agost hi haurà l’actuació del grup de rock alternatiu Piscolabis a les 22h.

Dimecres la Plaça Catalunya acollirà una nova sessió de cinema a la fresca amb la pel•lícula ‘Els Croods: una aventura prehistòrica’.
La pel•lícula està ambientada en una era prehistòrica coneguda com a Croodaci, un període que conté criatures fantàstiques, on la posició de l'home com a "Líder de la Caça" està en perill per l'arribada d'un geni prehistòric que crea nous invents revolucionaris, com el foc, mentre fan una excursió a través d'unes terres perilloses i exòtiques en busca d'una nova casa.

Dimecres, 13 Agost 2014 21:38

Fes-te soci dels Gol*fus!!

La Unió Esportiva Llagostera ha aconseguit una gran fita; jugar a la Lliga Adelante. Per això, necessita tot el suport de l'afició, per seguir fent història! Fes-te sòci dels Gol*fus i anima de valent aquest equip guanyador.

Per més informació sobre altes de soci podeu trucar al 609 982 862 o visitar els següents locals: Bar Cafeteria Plan B, Bar El Centre, Cafeteria Cal Negre, Swing Cafè, Pub l'Enrenou i Bar Modoni.

 

Aquest dimecres 13 d’agost tindrà lloc l’acte oficial d’obertura de l’skatepark de Llagostera.
L’acte està previst a les 20:30 h i els joves que ho vulguin podran deixar la mà marcada a una llosa de formigó que deixarà testimoni del dia d’obertura.
Les obres d’aquest nou equipament van començar el passat 10 de juliol i han finalitzat aquesta darrera setmana.
L’skatepark està ubicat a la zona verda situada entre l’avinguda de l’Esport, l’avinguda Gironès, el carrer Almedinilla i el carrer Pocafarina en una parcel•la de titularitat municipal propera a la zona esportiva. Es tracta d’una pista d’uns 350 m2 dividida en tres zones diferenciades. En un dels extrems hi haurà una zona de bowl, a l’altre extrem una zona de plans inclinats i a la part central de la pista s’hi ubicaran tres mòduls.

Els Mossos d’Esquadra han tingut coneixement que darrerament alguns veïns del Gironès han rebut trucades fent-se passar per treballadors de CatSalut proposant una visita a domicili per tal de fer-los una enquesta de Salut. Un cop al domicili els hi venien productes que presumptament milloraven el seu benestar.

Us informem que des de CatSalut MAI es concerta la cita al domicili telefònicament i MAI s‘ofereixen regals o es venen productes quant es realitzen.

En cas de rebre una visita o trucada us demanem que ho poseu en coneixement de la Policia Local trucant al 972 80 55 80.

Dissabte, 09 Agost 2014 11:40

Obertura del Skatepark

El proper dimecres 13 d’agost a les 20.30h s’inaugurarà el nou skatepark de Llagostera. Esteu tots convidats a deixar la marca de la vostra mà al formigó.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.