ELPOLLTV

Dim19032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dijous, 03 Juliol 2014 20:21

Club de Lectura Infantil a la Biblioteca

Pel proper dijous 10 de juliol, la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat una nova edició del club de lectura infantil. La sessió tractarà sobre el llibre ‘Cabretes al país de les meravelles’. Els nens que ho vulguin poden demanar-ne un exemplar en préstec per llegir-lo, però si no se’l han llegit també hi podran assistir.
L’activitat, dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, començarà a les 17.30h

El Grup Excursionista Bell-Matí organitza una estada d’estiu a Torla, a la província d’Osca. Els campaments es duran a terme del 9 al 16 d’agost i l’estada es farà al Càmping  Valle de Bujaruelo. Cada dia es faran sortides a l’alta muntanya de la zona (Pujada a Góriz,  al Monte Perdido…) El preu és de 230 euros i si algú vol assistir-hi dies puntuals el preu per nit és de 30 euros. El preu inclou el viatge, l’estada en tenda de campanya, la manutenció, el material comunitari.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt o adreçar-vos al G.E. Bell-Matí a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 972 83 12 89

L’Ajuntament de Llagostera iniciarà un procés participatiu obert a la ciutadania per escollir el disseny de la bandera oficial del municipi. Segons ha informat l'Ajuntament, les dues opcions de disseny que es plantegen han estat proposades per l’assessor d’heràldica i genealogia, Armand de Fluvià, del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. Ambdues propostes combinen un element vermell sobre fons blanc. La primera opció és la llagosta vermella, senyal principal, original i identificatiu de l’escut. La segona opció converteix el mateix senyal en peça i la llagosta queda esquematitzada en forma de pal central de color vermell. Les votacions es podran fer de forma electrònica des de www.llagostera.cat mitjançant un sistema de validació per DNI, on podran participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. També es podrà votar físicament des de les oficines de l’Ajuntament. El termini de votacions començarà el proper dilluns 7 de juliol fins al 21 de juliol a les 15 h. El resultat de les votacions serà vinculant i es donarà a conèixer el dia 22 de juliol, moment en què s’iniciarà el procediment administratiu perquè el Departament de Governació i Relacions Institucionals oficialitzi la bandera. Pots votar des d'aquí.

El Grup Excursionista Bell-Matí organitza pel proper dissabte 12 de juliol la 20a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna. La concentració es farà a les 20:30h davant la piscina municipal i se sortirà mitja hora més tard, a les 21h. Els responsables del grup recomanen vestir i calçar convenientment per la caminada,  portar banyador per l’arribada i alguna cosa per menjar, ja que es farà una parada per fer sopar. El recorregut durarà unes 3 hores i en acabar hi haurà un refrigeri a la piscina.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 6 de juliol una sortida al Pic de Bastiments, sortint des de les pistes de Vallter 2000. L’excursió, de dificultat mitja, tindrà una durada aproximada de 5 hores per tant caldrà dur esmorzar, dinar i aigua.
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.

Les patinadores Raquel Gómez i Cristina González del C.P. Llagostera varen participar el cap de setmana passat al Campionat de Catalunya de Patinatge que es va celebrar a La Seu d’Urgell.
La puntuació que van obtenir, els permet anar al Campionat estatal que es celebrarà els propers 25 i 26 de juliol a Madrid.
Enhorabona noies!

Dimarts, 01 Juliol 2014 11:30

Oriol Alsina tornarà al Llagostera

El Girona Futbol Club està immers en una crisi institucional des que ahir varen abandonar el club cinc integrants de la junta d’administració. Coincidint amb aquest fet, Oriol Alsina, deixa  el seu càrrec de director esportiu una setmana després de dir adéu al Llagostera.
Alsina s’ho ha repensat i ha acabat tornant a la U.E. Llagostera, club al que ha treballat deu anys i amb el que ha aconseguit sis ascensos.
Benvingut de nou!

Per tal de poder donar servei al total de 120 alumnes admesos durant el període de preinscripcions i matriculacions, el proper curs 2014-2015 s’obrirà la llar d’Infants El Niu, tancada durant el curs 2013-2014 per manca de demanada.
El Niu, acollirà P1 en horari de 9 a 12 i de 15 a 18 h. Al Carrilet l’horari serà el mateix, però hi haurà servei opcional de bon dia (s’obre ½ hora abans de les 9) i servei de menjador (de 12 a 15 h).
Així doncs, durant el curs 2014-2015 l’Ajuntament de Llagostera posarà en funcionament les dues llars d’infants municipals.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Llagostera ha obert una convocatòria per adjudicar ajuts a les quotes de les llars d’infants municipals per al curs 2014-2015.
El termini per presentar sol•licituds comença el dimecres 2 de juliol i finalitza el divendres 11 de juliol.
Les bases de la convocatòria contemplen ajudes del 25, 50 o 70%, segons el nivell d’ingressos de la unitat familiar.
Els ajuts atorgats es destinaran a minorar la quota de la mensualitat de l’horari base de la llar d’infants a càrrec de les famílies.

Podeu consultar les bases des d’aquest enllaç.

L’any passat van presentar-se a la convocatòria d’ajuts un total de 17 sol•licituds, de les quals 16 van ser admeses perquè complien tots els requisits. En total va destinar-se als ajuts 11.500 euros en beques a famílies amb necessitats per pagar la quota de la llar d’infants.

Dimarts, 01 Juliol 2014 08:34

Teatre a l’aire lliure, ‘Interessos’

Els propers divendres 4 i dissabte 5 de juliol es representarà a la Plaça del Castell l’espectacle ‘Interessos’ interpretat per actors llagosterencs.
Podeu  adquirir les entrades a la Llibreria Sureda o a taquilla una hora abans de l’inici de la funció.
Per més informació, consulteu el cartell adjunt a continuació.