ELPOLLTV

Dim19032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

El proper dissabte 28 de juny els Jardins de Mas Maiensa celebren una jornada de portes obertes de 18h a 20h. Aprofitant el moment de la floració de la Herba de Sant Joan o Hipèric, el Plantatge i altres plantes remeieres es prepararan olis com l’oli de Cop i l’oli de Plantatge entre d’altres.
Per més informació podeu contactar amb Jardins Mas Maiensa a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 663.051.549

El proper dissabte 28 de juny es durà a terme al Pavelló Municipal de Llagostera la vetllada de Kick - Boxing, Thai K1 i Boxa organitzada per T.N.T GYM i Thunder’s Team.
Per més informació podeu consultar el cartell a continuació.

Divendres, 20 Juny 2014 10:32

Setmana de l'Energia Sostenible

Del 23 al 27 de juny es celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible per fomentar l'eficiència energètica i les energies renovables, difondre bones pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics.
Llagostera, com a municipi signatari del Pacte dels alcaldes per a una energia sostenible local, també es suma a la setmana, i organitza dues activitats per dijous vinent:
- Dijous 26 de juny de 10 a 13h, al mercat: Punt informatiu sobre l’eficiència energètica a les llars, des d’on es repartiran alguns obsequis i recursos educatius.
- Dijous 26 de juny a les 15h, al Local social de La Caixa: Xerrada sobre l’eficiència energètica al comerç on s’aprendrà a interpretar la factura de la llum i es donaran alguns consells per reduir el consum energètic i alhora estalviar diners.
Per més informació podeu consultar els cartells adjunts

L’Ajuntament de Llagostera ha emès un comunicat on explica que no ha autoritzat la instal•lació de cap ““Fan Zone” o concentració de seguidors del Gimnàstic de Tarragona a la Plaça Catalunya de Llagostera.
Podeu llegir el comunicar sencer aquí.

Dilluns, 23 Juny 2014 00:00

Revetlla de Sant Joan a Llagostera

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball organitzat pel Club Patinatge Llagostera al Parc de l'Estació.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Dijous, 19 Juny 2014 22:48

Taller de lectura infantil

La Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat pel proper mes de juliol un taller de lectura infant, destinat a nens i nenes que hagin acabat aquest curs 5è o 6è de primària.
El taller, que és gratuït, es farà tots els els dimarts del mes de juliol de 10.30 a 11.30h.
Per formalitzar la inscripció només cal que contacteu amb la biblioteca. Les places són limitades.

Dijous, 19 Juny 2014 09:14

Musical ‘Els Miserables’

L’Escola de Música de Llagostera ha preparat pel proper dissabte 21 de juny una narració musicada inspirada en l'obra ‘Els Miserables’.
L’acte serà a les 12.30h al Teatre del Casino Llagosterenc.

El proper dissabte 21 de juny, durant el partit de handbol C.H Llagostera – H. Bordils, es durà a terme un reconeixement a Ivan Caceres i Marc Malagon, i a tot l’equip sènior de primera catalana.
El partit començarà a les 16.45h però l’homenatge no serà fins a la mitja part.
Hi esteu tots convidats.

Dimecres, 18 Juny 2014 17:37

El G.E Bell-Matí visita el Taga

El passat diumenge15 de juny, el grup excursionista Bell-Matí va realitzar una sortida matinal al Taga, una de les muntanyes més representatives i populars del Ripollès. El Taga es troba a la Serra Conivella i separada de la Serra Cavallera per la Portella d’Ogassa.  Des de dalt, es pot observar una àmplia panoràmica de les muntanyes de l’entorn, que abasta gran part dels Pirineus Orientals, el Canigó, el Montseny, Montserrat, el Pedraforca i les valls més properes del Ripollès. Encara que no és una muntanya gaire alta, la seva part superior es troba totalment desforestada.
El grup excursionista va iniciar el trajecte a Sant Martí d’Ogassa, seguint el camí de la Bassaganya,  la Portella d’Ogassa i seguint per la carena fins el cim. La baixada la varen fer pel coll de Comallonga fins al coll de Jou.

El proper dijous 19 de juny a les 15:30 tindrà lloc la xerrada-col·loqui “Relacions entre germans: compartir-competir” a càrrec d’Amèlia Aguilera, psicòloga-terapeuta familiar i orientadora familiar del Servei Local d’Orientació familiar. L’activitat és gratuïta i va adreçada a tots els pares i mares amb fills de 0 a 18 anys. La xerrada tindrà lloc a la Casa de les Vídues (antiga biblioteca) situada a la Plaça Llibertat número 1.