ELPOLLTV

Dim19032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

El passat dissabte 14 de juny es va celebrar, al pati de l’escola Lacustària, la festa d’acomiadament del curs 2013/2014.
Es varen dur a terme varies activitats com una exhibició de sardanes, jocs de cucanya i altres activitats a càrrec dels alumnes de l’escola.
El sopar es va acabar fent dins l’escola per la pluja; la novetat d’enguany foren els creps, que van tenir molt èxit!
Després de sopar, per acabar  la vetllada, hi va haver Disco Mòbil.
A continuació podeu veure un recull de les millors imatges.

Dilluns, 16 Juny 2014 13:18

Ha mort Benet Roca Carreras

Ha mort Benet Roca Carreras de 88 anys, casat amb Amparo Marqués Serarols. La cerimònia religiosa serà demà dimarts dia 17 de juny a les 16h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Llagostera es va adherir a la xarxa Rescat de la Generalitat de Catalunya. Avui, la Policia Local ha rebut una formació per part del Departament d’Interior relacionada amb els terminals que s’utilitzen en casos d’emergència.
El propòsit de la xarxa Rescat és el de servir a tots i cadascun dels col•lectius implicats en la seguretat i les emergències millorant el rendiment, l’eficàcia i l’operativa de tots els recursos del país que treballen en aquest àmbit.

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 22 de juny una sortida a la Vall de Núria amb dos recorreguts diferents (un per fer corrents i l’altre per fer caminant).
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.
Per inscriure-us-hi, cal enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o fer-ho a través de la web www.bellmati.cat abans del 18 de juny.

El proper divendres 13 de juny, Assumpta Montellà presentarà la seva novel•la ‘El silenci dels telers’. Posteriorment hi haurà una xerrada amb l’autora.
L’acte, organitzat per l’Associació Dones d’Arreu i altres entitats del poble, es durà a terme al local social La Caixa a les 20.30h.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Divendres 6 de juny, a les 18.00h, 'Llagostera en Flor' inaugurarà l'exposició del Calendari del Pagès, a la Sala de Plens.
A més a més, durant l'acte, s'entregarà el Premi Llagostera en Flor 2014 al Sr. Josep Vilallonga per la seva col•laboració desinteressada durant els 24 anys de l'exposició de flors i plantes.

El proper dissabte 7 de juny es durà a terme al Camp de Tir Can Fonollerons el Gran concurs de tir al plat de Festa Major. A partir de les 9 del matí començaran els entrenament i la tirada serà a les 15h. La inscripció per 15 plats és de 25€.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

En menys de 24 hores es va omplir el bus amb 55 persones per anar a veure en directe el programa Divendres de TV3. La sortida tindrà lloc el divendres 13 de juny a les 13:45h des de la zona esportiva. Llagostera serà el municipi protagonista del programa Divendres de TV3 durant tota la setmana del 9 a 13 de juny. Els dies 9,10 i 11 el plató i l‘equip del programa estaran ubicats a la Plaça Catalunya.

Dimecres, 04 Juny 2014 11:57

Comprar al barri té premi!

Llagostera participa, juntament amb 22 municipis més de Catalunya, en un campanya conjunta de dinamització comercial per potenciar el comerç de proximitat i premiar els clients sota el lema “Comprar al barri té premi”.
Fins al 22 de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya opten a guanyar un premi aportat per cadascun dels barris participants.
El premi que ofereix Llagostera inclou una visita guiada pel nucli antic i patrimoni arquitectònic del municipi per a dues persones i un lot de productes del poble.
La campanya es dur a terme als municipis de Besalú, Centelles, el Vendrell, Figueres, l’Arboç, la Bisbal d’Empordà, la Pobla de Segur, la Selva del Camp, Llagostera, Lleida, Mollerussa, Roda de Ter, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Vic i Vilanova del Camí.
Aquesta és la quarta edició de la campanya que compta amb la col•laboració d’un total de 1.479 comerços. La campanya forma part de la Xarxa de Barris amb Projectes, dins el Pla de barris que impulsa la Generalitat de Catalunya.

Dimecres, 04 Juny 2014 10:28

El Bell-Matí visita el Pedraforca

El passat diumenge 1 de juny, el G.E. Bell-Matí va organitzar una sortida al Pedraforca, una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, situada entre els termes municipals de Saldes i Gósol. Un total de 26 persones varen participar a l’excursió que es podia realitzar caminant o corrent seguint l’itinerari més comú per pujar a aquesta mítica muntanya. Des del refugi Lluís Estasen varen seguir fins al coll de Verdet, llavors van una grimpada fins al pollegó superior, van descendir fins a la enforcadura i van baixar per la tartera (o el que en queda d’ella) fins de nou el refugi Lluís Estasen. La gent que feia el recorregut corrent, una vegada realitzada l’ascensió al Pedraforca, van continuar donant la volta per baix a tot el massís, passant pel Collell, la font de Terres, Gòsol, el coll de Jou i amb el final al refugi Lluís Estasen. Les condicions meteorològiques foren òptimes per poder gaudir plenament d’una excel•lent excursió.