ELPOLLTV

Dim19032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimarts, 13 Maig 2014 10:29

Xerrada sobre la factura de l’aigua

Aquest dijous 15 de maig de 15h a 19h es durà a terme a l’oficina de l’estació del poble, una xerrada per ajudar a entendre millor la factura de l’aigua.

Paral•lelament recordar que aquesta és l’última setmana per visitar l'exposició ‘L'aigua en equilibri’ i recollir un  kit gratuït d'estalvi d'aigua.

Pauher School, organitza un any més el seu Casal d’Estiu des del 23 de juny al 21 d’agost.
Enguany, cada setmana es tractarà un tema diferent compaginant les classes amb tallers i activitats lúdiques per aconseguir que els nens surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut un dia divertit i diferent..., i sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!
Les inscripcions ja estan obertes i són molt flexibles. Podeu escollir les setmanes que us vagin bé i si preferiu matí o tarda.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt o enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Learn English the fun and easy way!

La UE Llagostera s'enfrontarà a doble partit al Racing de santander en el play off d'Ascens a Segona Divisió, segons ha determinat el sorteig realitzat a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. El Primer Partit de la promoció es jugarà al Camp Municipal de Llagostera aquest diumenge, 18 de maig, celebrant-se la volta a El Sardinero el dia 25 d'aquest mateix mes.

El proper diumenge 11 de maig es duran a terme una sèrie d’activitats al Parc de l’Estació a favor de l’escola pública i en català.
L’acte començarà a les 11h i comptarà amb un esmorzar gratuït, amenització i actuacions musicals. Podeu veure el programa des d'aquí

El grup a+a+ de Rosa Sensat d’Innovació Matemàtica a Educació Especial, Infantil i Primària ha organitzat pel proper dissabte 17 de maig una jornada de tallers sota el títol “Restes portant? No, gràcies!”
La jornada començarà a les 9h a l’Escola Lacustària i es faran tallers durant tot el matí. A la tarda, la professora de Didàctica de la Matemàtica de la UB, Carme Burgés farà una conferència titulada “Entendre els nombres. El paper de la representació en la comprensió de les relacions matemàtiques.”
Els tallers estan dirigits tant a mestres com a estudiants interessats en la innovació matemàtica.
Més informació aquí.

El proper divendres 9 de maig es durà a terme al Local Social La Caixa la projecció  del documental ‘Las Maestras de la República’
Les mestres republicanes van ser unes dones valentes i compromeses que van participar en la conquesta dels drets de les dones i en la modernització de l'educació, basada en els principis de l'escola pública i democràtica. Aquest documental a través de la recreació d'una mestra de l'època, i imatges d'arxiu inèdites, descobreix el meravellós llegat que han deixat.

 

El proper dissabte 10 de maig a les 20h s’inaugura al Local Social La Caixa l’exposició ‘Joviart’ on s’hi mostraran obres de Norman Sànchez i Esperança Boada.
Es podrà visitar del 10 al 25 de maig tots els dissabtes, diumenges i festius d‘11h a 14h i de 17h a 20h.
S’adjunta cartell de la presentació.

Diumenge, 04 Maig 2014 10:53

Empat del Llagostera davant el Levante B

Un centenar d’aficionats varen donar suport ahir a la U.E Llagostera al Ciutat E. Buñol on l’equip va aconseguir empatar 1 a 1.
El gol del Llagostera el va marcar Salva Chamorro al minut 82 remuntant un gol dels locals, que necessitaven la victòria per a mantenir-se a la categoria.
Els minuts finals del partit van ser d’allò més  intensos on l’àrbitre va expulsar dos futbolites del Levante B i Enric Pi xutar un penal que Ovejero li va aturar.
La propera ocasió per animar a l’equip és diumenge 11 de maig a les 18h al Municipal contra l’Elche.

 

Font: U.E. Llagostera

Dissabte, 03 Maig 2014 18:35

Sortida del Bell-Matí a Sant Aniol

El Grup Excursionista Bell-Matí va realitzar el passat 1 de maig una nova sortida. Aquest cop la caminada de 14 quilòmetres fets en unes 5 hores.
La ruta seguida va començar a l’aparcament de  Sadernes i va continuar pel Pont de Valentí i  Talaixà on varen parar a esmorzar. Seguidament varen agafar el GR11 fins a Sant Aniol passant per La Quera i el Salt de La Núvia. A l’hora de tornar, la caminada va seguir la llera del riu de nou fins a l’aparcament.

Divendres, 02 Maig 2014 13:04

Xerrada ‘Somnis, literatura i cinema’

El proper dijous 8 de maig, a les 21.00h, a la sala polivalent de la biblioteca tindrà lloc la xerrada "Somnis, literatura i cinema". Júlia Peralta, psicòloga i terapeuta gestalt, explicarà què són els somnis, amb un breu recorregut històric sobre aquests i quin paper i representació han tingut en la literatura i el cinema. Així mateix, també farà una explicació de com es treballen -que no interpreten- els somnis segons la teràpia Gestalt i de què tracta aquesta branca de la psicologia.