ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Aquest matí pels volts de les 11 s’ha activat el protocol d’emergència del SEM per un possible atac de cor d’un senyor a la sucursal del Banc de Santander de la Plaça Catalunya. Quan l’ambulància ha arribat al lloc dels fets, s’ha considerat que calia avisar a l’helicòpter d’emergències per evacuar al pacient cap a Girona. L’helicòpter ha aterrat a les 11.05h a l’esplanada de davant la comissaria i l’ambulància ha traslladat al malalt des de la Plaça Catalunya fins allà. A les 11.35h l’helicòpter ha marxat cap a Girona.
El pacient era l’únic treballador que hi havia a l’oficina per tant la Policia Local s’ha posat en contacte amb la sucursal del Banc Santander de Caldes de Malavella perquè el local no quedés obert i desatès.

El Llagostera no ha aconseguit guanyar en seu segon partit oficial fora de casa al Nuevo Colombino de Huelva.
El rival ha estat superior durant el partit i els llagosterencs no han aconseguit arribar a porteria tot i els dos canvis ofensius de la segona meitat del joc (Juanjo i Querol).
Pedro Ríos del Recreativo de Huelva ha estat l’autor dels dos gols, un al minut 45 i l’altre al minut 68.
Per més informació podeu consultar la crònica del partit a www.uellagostera.com

Aquesta setmana s’ha instal•lat a Llagostera una unitat mòbil de vigilància de contaminació atmosfèrica del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un vehicle estacionari equipat amb analitzadors automàtics i captadors manuals per mesurar els contaminants atmosfèrics i sensors per a les variables meteorològiques que mesura de forma continua la qualitat de l’aire i altres paràmetres meteorològics. El vehicle romandrà estacionat uns 2 mesos al costat del local polivalent. Aprofitant l’estada d’aquesta unitat, s’organitzarà alguna visita amb els centres educatius del municipi i es podrà visitar el proper dia 28 de setembre coincidint amb les activitats programades dins la Festa de la Mobilitat Sostenible.

Sobre les unitats mòbils de vigilància de la contaminació atmosfèrica

Les unitats mòbils de vigilància de la contaminació atmosfèrica complementen l'abast de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) que realitza la Generalitat de Catalunya a diversos indrets del territori ja que permeten fer campanyes de mesuraments directes dels nivells de qualitat de l'aire en llocs on no hi ha vigilància de la xarxa. Tant les estacions de la XVPCA com les unitats mòbils de vigilància de la contaminació atmosfèrica mesuren els nivells de concentració a l'aire dels diferents contaminants que respirem, és a dir, els nivells d'immissió. Permeten vigilar la qualitat de l'aire en un indret i un temps determinats, per poder emprendre així les mesures necessàries per millorar-la. La combinació dels nivells d'immissió i els paràmetres meteorològics permet localitzar l'origen dels contaminants. Ni les unes ni les altres mesuren els contaminants que emet una xemeneia o un tub d'escapament, cosa que es coneix com a nivells d'emissió.


Dijous, 04 Setembre 2014 12:50

Quarta bicicletada familiar

Aquest diumenge 7 de setembre arriba la quarta bicicletada familiar, organitzada pel Casal. La sortida tindrà lloc des del Casal a les 10 del matí seguint una ruta apta per a tothom. Cal portar casc i bicicleta en bones condicions.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimecres, 03 Setembre 2014 16:06

La nit dels llunàtics

Astrogirona ha organitzat pel proper dissabte 6 de setembre una sessió d’observació de la lluna sota el marc de la Nit Internacional d’Observació de la Lluna.
Per una banda s’obriran les portes de la seu d'Astrogirona, l'Observatori Can Roig, situat al C/ Lleó I, 2 de Llagostera, a la Biblioteca Julià Cutiller. Per arribar a més gent també desplegaran els  equips en un camp d'observació a l'Escala, a primera línia de mar, a l'aparcament de La Punta de l'Escala.
Totes les activitats seran de franc.
Per més informació podeu consultar la web o l’esdeveniment del facebook.

 


 

Dimarts, 02 Setembre 2014 09:43

Aprèn idiomes a Pauher School

Un altre any escolar comença, donant pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes. No importa l’edat, els objectius o el temps que tinguis, a Pauher School segur que tenen el grup just, la classe adequada i l’horari perfecte per tu. Ofereixen diferents opcions de cursos d’anglès, francès i italià d’acord als teus interessos i disponibilitat.

Per què a PAUHER SCHOOL?

Pel seu ensenyament presencial i personalitzat. Perquè tenen una gran diversitat d'horaris, així pots triar el que millor s'adapti a les teves circumstàncies. Perquè tu decideixes a quin ritme i perquè sempre estan disposats a ajudar-te. Pels seus serveis complementaris. Pels 24 anys dedicats a l'ensenyament d'idiomes.

Per més informació pots consultar el cartell adjunt a continuació.

Per apuntar-te o rebre més informació visita’ls al Carrer Constància,1 • Baixos per assessorar-te de forma personalitzada. Si ho desitges, també pots trucar al 972 80 51 63 o escriure’ls a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Dilluns, 01 Setembre 2014 14:10

Reaprèn, una aula per reprendre els estudis

L’Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa l’aula Reaprèn. Es tracta d’una nova proposta educativa adreçada a joves, de més de 16 anys, i adults que vulguin reprendre els estudis.
Amb aquest nou servei s’ofereix la possibilitat de fer formació reglada al poble. L’aula per a persones adultes, situada a la Casa de les Vídues, disposa dels recursos idonis per a formar-se: ordinadors amb connexió a internet, material de consulta i el suport d’un educador que guia i assessora els alumnes al llarg del procés d’aprenentatge.
Entre l’oferta formativa prevista per al pròxim curs 2014-2015 hi ha el Graduat d’Educació Secundària (GES), diversos cicles formatius de grau mitjà i grau superior, el Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles de grau superior i cursos de reforç de llengua catalana.
Tots els cursos s’ofereixen a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).
Per més informació sobre els cursos, preus i dates d’inscripció podeu consultar la web http://www.llagostera.cat/reapren.


Electrodomèstics Codolar, l’establiment que va obrir al carrer Camprodon durant la festa major de Llagostera del 1977, ha passat a formar part d’Euronics, la cadena d’electrodomèstics més gran d’Europa.

Pertànyer a aquest grup, que és el primer comprador d’Europa, els permetrà oferir els millors preus del mercat europeu, amb més varietat de productes i el servei de sempre, que inclou portar els productes a casa.

Podeu trobar-los al carrer Camprodon, 11 de Llagostera, a més del Facebook, el Twitter, el correu electrònic i la pàgina web (euronicscodolar.blogspot.com).


 

La Unió Esportiva Llagostera va jugar ahir el primer partit oficial al Municipal de Palamós – Costa Brava i va aconseguir sumar els tres primers punts de la temporada guanyant per 2 gols a 0 al Leganés.

El partit, que es va disputar sense públic per la sanció del comitè d’apel•lació, fou força disputat pels dos equips que estrenaven ascens. El primer gol va arribar el minut 45 quan Sergio León va rematar a porteria, fent el primer gol del Llagostera a segona divisió. El segon gol el va marcar Jordi López en el segon temps.


Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Llagostera la segona edició del Festival rural de música alternativa i electrònica. La música va començar el divendres al vespre amb el concert gratuït d’Anímic al Parc de l’Estació i va continuar el dissabte amb dotze hores de programació musical a la Masia Can Gascons.
La pluja també fou protagonista del Festival’Era amb un bon ruixat cap a les 7 de la tarda que va obligar als organitzadors a reconstruir l’escenari principal.